Pieprz 22 Napisano wtorek o 16:53 2 minuty temu, BapkaBoża napisał: Może jestem położna i wiem wiecej niż wy? Może o miesiączce chcesz porozmawiać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 21 Napisano wtorek o 16:58 1 minutę temu, BapkaBoża napisał: A tak serio to poród jest obrzydliwy i za żadne pieniądze nie chciałabym tego oglądać no zgodze sie z toba ostatnio na jakims memie czy czyms widzialem jak wystaje taka mala stopa i przepaskudne to bylo zdjecie nie wiem jak ludzie moga wrzucac takie zdjecia okoloporodowe do netu to jak zdjecia z wypadkow drogowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz 22 Napisano wtorek o 16:58 3 minuty temu, BapkaBoża napisał: Mogłabyś się zdziwić. To może laborantka szpitalna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DryfującyGapcioPłaczący 2 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, 0dbytBabkiBożej napisał: No mogą. Oblesne ale ludzie mają nayebane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkiBożej0dbytniczej 2 Napisano 14 godzin temu 5 minut temu, DryfującyGapcioPłaczący napisał: Dziękuję. Nie pije. Wszystko robię rzadko ale porządnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DryfującyGapcioPłaczący 2 Napisano 12 godzin temu 2 godziny temu, BabkiBożej0dbytniczej napisał: Dziękuję. Nie pije. Wszystko robię rzadko ale porządnie. Pijesz jak szewc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach