asiutka99 255 Napisano 7 Październik Czemu nie mogę odebrać ani wysłać wiadomości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 351 Napisano 7 Październik Ktoś ci zablokował skrzynkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 351 Napisano 7 Październik Czekaj zawolam lezaka, on ci odblokuje. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 351 Napisano 7 Październik 3 minuty temu, Chleb pyszny tak napisał: Cho no tu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiutka99 255 Napisano 7 Październik Imoze samo się naprawi,no a jak nie to trudno. I tak mało kiedy tutaj jestem i ta skrzynka nie jest mi w sumie niezbędna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 351 Napisano 7 Październik Samo się nie naprawi, trzeba skasować spam z niej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiutka99 255 Napisano 7 Październik Bywałam kiedyś na kowbojkach. Nie wiem, za kilka dni wejdę i sprawdzę, co ze skrzynką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 351 Napisano 7 Październik 1 minutę temu, Chleb pyszny tak napisał: Właśnie mi ktoś zablokowal xDxDxDxD Nudzi się komuś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiutka99 255 Napisano 7 Październik Przed chwilą, Chleb pyszny tak napisał: No wiem randkowalas ciągle tenis i coś tam jeszcze Nie randkowałam. Sport i moda, no a tenis najbardziej. Też i pływanie, bieganie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiutka99 255 Napisano 7 Październik Przed chwilą, Chleb pyszny tak napisał: I co znalazłaś partnera Znalazłam, ale nie w internecie. Od września jestem zaręczona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 970 Napisano 7 Październik 2 minuty temu, asiutka99 napisał: Znalazłam, ale nie w internecie. Od września jestem zaręczona gratulacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiutka99 255 Napisano 10 Październik Dnia 7.10.2025 o 23:15, WychodzeNaChwile napisał: gratulacje Dziękuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach