asiutka99 254 Napisano 23 godziny temu Czemu nie mogę odebrać ani wysłać wiadomości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 249 Napisano 22 godziny temu Ktoś ci zablokował skrzynkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 249 Napisano 22 godziny temu Czekaj zawolam lezaka, on ci odblokuje. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 249 Napisano 22 godziny temu 3 minuty temu, Chleb pyszny tak napisał: Cho no tu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 7 Napisano 22 godziny temu O cześć asiutka byś musiała mi dać haslo na kilka minut ale to wyczysci skrzynke jak się zdecydujesz to wyślij je prywatnie by nikt nie przejął ci konta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiutka99 254 Napisano 22 godziny temu Imoze samo się naprawi,no a jak nie to trudno. I tak mało kiedy tutaj jestem i ta skrzynka nie jest mi w sumie niezbędna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 7 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, asiutka99 napisał: Imoze samo się naprawi,no a jak nie to trudno. I tak mało kiedy tutaj jestem i ta skrzynka nie jest mi w sumie niezbędna No mogę pomóc z kowbojek się znamy Można spróbować jeszcze wysłać z 20 wiadomości może przeskoczy na drugą stronę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 249 Napisano 22 godziny temu Samo się nie naprawi, trzeba skasować spam z niej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 7 Napisano 22 godziny temu 8 minut temu, xDxDxDxD napisał: Cho no tu. Właśnie mi ktoś zablokowal xDxDxDxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiutka99 254 Napisano 22 godziny temu Bywałam kiedyś na kowbojkach. Nie wiem, za kilka dni wejdę i sprawdzę, co ze skrzynką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 7 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, asiutka99 napisał: Bywałam kiedyś na kowbojkach. Nie wiem, za kilka dni wejdę i sprawdzę, co ze skrzynką No wiem randkowalas ciągle tenis i coś tam jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 249 Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, Chleb pyszny tak napisał: Właśnie mi ktoś zablokowal xDxDxDxD Nudzi się komuś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 7 Napisano 22 godziny temu I co znalazłaś partnera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiutka99 254 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, Chleb pyszny tak napisał: No wiem randkowalas ciągle tenis i coś tam jeszcze Nie randkowałam. Sport i moda, no a tenis najbardziej. Też i pływanie, bieganie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiutka99 254 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, Chleb pyszny tak napisał: I co znalazłaś partnera Znalazłam, ale nie w internecie. Od września jestem zaręczona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 7 Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, asiutka99 napisał: Znalazłam, ale nie w internecie. Od września jestem zaręczona To fajnie wtedy nie odpisalem priv bo byłem z anastazje i nie pisałem z innymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 909 Napisano 22 godziny temu 2 minuty temu, asiutka99 napisał: Znalazłam, ale nie w internecie. Od września jestem zaręczona gratulacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach