BapkaBoża 34 Napisano 5 godzin temu Potrafię ludzi myślami przyciągać. Niesamowite xD zawsze wiem ze ktos się do mnie odezwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 7 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, BapkaBoża napisał: Potrafię ludzi myślami przyciągać. Niesamowite xD zawsze wiem ze ktos się do mnie odezwie. Jeśli szejk z emiraty arabskie spytaj czy jeszcze majom podstawki ps2 fat fioletowe oryginalne nowe bo chce kupić tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 129 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, Chleb pyszny tak napisał: Jeśli szejk z emiraty arabskie spytaj czy jeszcze majom podstawki ps2 fat fioletowe oryginalne nowe bo chce kupić tam Niech się spyta oddziałowej Edytowano 5 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 34 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Fifofa napisał: Niech się spyta oddziałowej Czy jest miejsce dla ciebie? Nie ma problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 129 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, BapkaBoża napisał: Czy jest miejsce dla ciebie? Nie ma problemu Mieszkasz bliżej tam gdzie się leczą uzależnienia? powinnaś zapisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 34 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Mieszkasz bliżej tam gdzie się leczą uzależnienia? powinnaś zapisać. Skoncz człowieku się ośmieszać każdym wpisem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 129 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, BapkaBoża napisał: Skoncz człowieku się ośmieszać każdym wpisem Raczej ja mam tą przyjemność wchodząc na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 129 Napisano 5 godzin temu Ogòlnie wstawię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 33 Napisano 4 godziny temu Jedyny mądry się znalazł, kolejny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 19 Napisano 4 godziny temu lecz sie bo skonczysz jak lezak coraz czesciej ci sie wydaje ze masz nadprzyrodzone moce za chwile dojdzie telekineza a pozniej psychaitryk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 34 Napisano 4 godziny temu Wyebane mam w ciebie "racjonalisto". Czy twoje wątpliwości cokolwiek zmieniają w moim życiu? Nie sądzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1044 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Fifofa napisał: Mieszkasz bliżej tam gdzie się leczą uzależnienia? powinnaś zapisać. Zawsze można zadzwonić na numer alarmowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 129 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Zawsze można zadzwonić na numer alarmowy. Ale ona ma okna na psychiatryk.moze się z nimi porozumiewać na odległość tą telekinezą i mocami. Edytowano 4 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1044 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Ale ona ma okna na psychiatryk. To jeszcze lepiej. Podejść do okna i w kaftan zwiną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 129 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: To jeszcze lepiej. Podejść do okna i w kaftan zwiną. Psychiatryk jest za murem. Przeskakuje i juz jest na oddziale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 33 Napisano 4 godziny temu A wam co. Normalni wy niby jesteście? Nie widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1044 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Fifofa napisał: Psychiatryk jest za murem. Przeskakuje i juz jest na oddziale. Tylko czy da rade przeskoczyć ten mur? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1044 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: A wam co. Normalni wy niby jesteście? Nie widać Bo oczywistych rzeczy często nie widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 7 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tylko czy da rade przeskoczyć ten mur? Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 129 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tylko czy da rade przeskoczyć ten mur? Kiedyś był psychiatryk główny z tego co słyszałem jest już tylko dla AAA i narkomanii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 33 Napisano 4 godziny temu Pjoter i Jeżowa straszą uuuuuuuu boją się wszyscy zmor cmentarnych tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1044 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Chleb pyszny tak napisał: Tak Ty też dasz rade? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 7 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ty też dasz rade? Nie takie rzeczy się robiło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1044 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Kiedyś był psychiatryk główny z tego co słyszałem jest już tylko dla AAA i narkomanii. Byą wariatem i plus narkoman to gdzieś tam ulokują i przypną do łóżka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1044 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Kocopoł napisał: Pjoter i Jeżowa straszą uuuuuuuu boją się wszyscy zmor cmentarnych tak My nie zmory cmentarne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TutkaParyska 0 Napisano 4 godziny temu Je suis ivre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1044 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Chleb pyszny tak napisał: Nie takie rzeczy się robiło Tak I po dachach sie chodziło. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 7 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tak I po dachach sie chodziło. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 33 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Byą wariatem i plus narkoman to gdzieś tam ulokują i przypną do łóżka. A pilo się z Bolkami więziennymi ty przechera nagle porzadna paniusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 129 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Byą wariatem i plus narkoman to gdzieś tam ulokują i przypną do łóżka. Korzystała ma rzut beretem dosłownie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach