BapkaBoża 38 Napisano 13 godzin temu Potrafię ludzi myślami przyciągać. Niesamowite xD zawsze wiem ze ktos się do mnie odezwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 7 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, BapkaBoża napisał: Potrafię ludzi myślami przyciągać. Niesamowite xD zawsze wiem ze ktos się do mnie odezwie. Jeśli szejk z emiraty arabskie spytaj czy jeszcze majom podstawki ps2 fat fioletowe oryginalne nowe bo chce kupić tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 129 Napisano 13 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, Chleb pyszny tak napisał: Jeśli szejk z emiraty arabskie spytaj czy jeszcze majom podstawki ps2 fat fioletowe oryginalne nowe bo chce kupić tam Niech się spyta oddziałowej Edytowano 13 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 38 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, Fifofa napisał: Niech się spyta oddziałowej Czy jest miejsce dla ciebie? Nie ma problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 129 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, BapkaBoża napisał: Czy jest miejsce dla ciebie? Nie ma problemu Mieszkasz bliżej tam gdzie się leczą uzależnienia? powinnaś zapisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 38 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Mieszkasz bliżej tam gdzie się leczą uzależnienia? powinnaś zapisać. Skoncz człowieku się ośmieszać każdym wpisem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 129 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, BapkaBoża napisał: Skoncz człowieku się ośmieszać każdym wpisem Raczej ja mam tą przyjemność wchodząc na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 129 Napisano 12 godzin temu Ogòlnie wstawię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 33 Napisano 12 godzin temu Jedyny mądry się znalazł, kolejny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 20 Napisano 11 godzin temu lecz sie bo skonczysz jak lezak coraz czesciej ci sie wydaje ze masz nadprzyrodzone moce za chwile dojdzie telekineza a pozniej psychaitryk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 38 Napisano 11 godzin temu Wyebane mam w ciebie "racjonalisto". Czy twoje wątpliwości cokolwiek zmieniają w moim życiu? Nie sądzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1045 Napisano 11 godzin temu 1 godzinę temu, Fifofa napisał: Mieszkasz bliżej tam gdzie się leczą uzależnienia? powinnaś zapisać. Zawsze można zadzwonić na numer alarmowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 129 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Zawsze można zadzwonić na numer alarmowy. Ale ona ma okna na psychiatryk.moze się z nimi porozumiewać na odległość tą telekinezą i mocami. Edytowano 11 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1045 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Ale ona ma okna na psychiatryk. To jeszcze lepiej. Podejść do okna i w kaftan zwiną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 129 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: To jeszcze lepiej. Podejść do okna i w kaftan zwiną. Psychiatryk jest za murem. Przeskakuje i juz jest na oddziale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 33 Napisano 11 godzin temu A wam co. Normalni wy niby jesteście? Nie widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1045 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, Fifofa napisał: Psychiatryk jest za murem. Przeskakuje i juz jest na oddziale. Tylko czy da rade przeskoczyć ten mur? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1045 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: A wam co. Normalni wy niby jesteście? Nie widać Bo oczywistych rzeczy często nie widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 7 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tylko czy da rade przeskoczyć ten mur? Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 129 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tylko czy da rade przeskoczyć ten mur? Kiedyś był psychiatryk główny z tego co słyszałem jest już tylko dla AAA i narkomanii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 33 Napisano 11 godzin temu Pjoter i Jeżowa straszą uuuuuuuu boją się wszyscy zmor cmentarnych tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1045 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Chleb pyszny tak napisał: Tak Ty też dasz rade? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 7 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ty też dasz rade? Nie takie rzeczy się robiło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1045 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Kiedyś był psychiatryk główny z tego co słyszałem jest już tylko dla AAA i narkomanii. Byą wariatem i plus narkoman to gdzieś tam ulokują i przypną do łóżka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1045 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Kocopoł napisał: Pjoter i Jeżowa straszą uuuuuuuu boją się wszyscy zmor cmentarnych tak My nie zmory cmentarne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TutkaParyska 0 Napisano 11 godzin temu Je suis ivre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1045 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Chleb pyszny tak napisał: Nie takie rzeczy się robiło Tak I po dachach sie chodziło. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 7 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tak I po dachach sie chodziło. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 33 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Byą wariatem i plus narkoman to gdzieś tam ulokują i przypną do łóżka. A pilo się z Bolkami więziennymi ty przechera nagle porzadna paniusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 129 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Byą wariatem i plus narkoman to gdzieś tam ulokują i przypną do łóżka. Korzystała ma rzut beretem dosłownie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach