Minnie Moskowitz 56 Napisano 2 godziny temu Tak …. Rozczarowująco… gdy frontman działa na kilka frontów… walić go Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 56 Napisano 2 godziny temu Nie mogę mieć tego co chce a nie chce tego co mam… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 38 Napisano 2 godziny temu Glembokie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 20 Napisano 2 godziny temu chyba ten gruby z dzieckiem kttory sie nie podobal i dla ktorego doklejala rzęsy dal jej kosza to nic ze go nie chciala ale jak to baba i tak biadoli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 56 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: chyba ten gruby z dzieckiem kttory sie nie podobal i dla ktorego doklejala rzęsy dal jej kosza to nic ze go nie chciala ale jak to baba i tak biadoli Ty jesteś upośledzony w stopniu głębokim wypad, bo poszczuje. Tamten nic dla mnie nie znaczył a teraz wypowiadam się o innym, a co cię to interesuje? Zresztą co cię to interesuje grubasie na wózku? Wynocha i ostatni raz powtarzam bo dziś pokłady cierpliwości się …skończyły… 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 56 Napisano 2 godziny temu Jestem ŚWIADOMA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 38 Napisano 2 godziny temu Ty kaleko też możesz na wózku wyladawac. Myślisz że ci jakiś chlop będzie pampersa ojsrånego zmieniać bo ci zwieracze nie trzymajo. Hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 56 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BapkaBoża napisał: Ty kaleko też możesz na wózku wyladawac. Myślisz że ci jakiś chlop będzie pampersa ojsrånego zmieniać bo ci zwieracze nie trzymajo. Hahah A ty do obory paszol won, niestrudzona wojowniczka własnego urągu. Jesteś nikim… przepadnij. Papa, i na odchodne buziaka trzymaj. A znajżw litość wypad !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 38 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: A ty do obory paszol won, niestrudzona wojowniczka własnego urągu. Jesteś nikim… przepadnij. Papa, i na odchodne buziaka trzymaj. A znajżw litość wypad !!!!! A zjeżdżaj na wózku tetraplegjo cielesno umysłową. Prosto po schodach ruchomych paszoł kopem cie zrzucam kaleko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 56 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BapkaBoża napisał: A zjeżdżaj na wózku tetraplegjo cielesno umysłową. Prosto po schodach ruchomych paszoł kopem cie zrzucam kaleko Żenująca postać… ale czego się spodziewać. Wieśniaczka z krwi i kości, i nie mówię o pochodzeniu. Miłuje cię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 38 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Żenująca postać… ale czego się spodziewać. Wieśniaczka z krwi i kości, i nie mówię o pochodzeniu. Miłuje cię. Zjeżdżaj kaleko ino szybko 🦽🦵 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 56 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, BapkaBoża napisał: Zjeżdżaj kaleko ino szybko 🦽🦵 Markotna jesteś, ale to żadna nowość! Jesteś niezelżywa od początku, ale nikt ci prawdy nie powie. Ale ja tu jestem, by ją objaśniać. Skwaro. Edytowano 2 godziny temu przez Minnie Moskowitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 38 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Markotna jesteś, ale to żadna nowość! Jesteś niezelżywa od początku, ale nikt ci prawdy nie powie. Ale ja tu jestem, by ją objaśniać. Skwaro. Dobrze kaleko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 38 Napisano 2 godziny temu Pokraczna istota pokarana przez diabla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach