Minnie Moskowitz 56 Napisano 13 godzin temu Ja mu nie daruję…oj, ja mu nie daruję… zuchwałości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 56 Napisano 13 godzin temu Nie będę gorsza. Nie będę poboczną. Nie będę na chwilę. Nie. Oj nie. Pożałujesz a zagwarantuje ci to, że będziesz biedną postacią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 39 Napisano 13 godzin temu Idz pod drzwi warować na katering bo ci jeszcze kto nasrå do sierodka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 56 Napisano 13 godzin temu Już nigdy nie będzie mi przykro…nigdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 39 Napisano 13 godzin temu Oj będzie jak ci stary zakręci kurek na dietę pudelkowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 56 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, BapkaBoża napisał: Oj będzie jak ci stary zakręci kurek na dietę pudelkowo Jesteś bezczelna prostaczka, więc co mi twe zdanie. Jedynie sobie pogwiazdorzyc tu możesz i na tym twa kariera się kończy. Szloro. A teraz żegnam i moc całusów przesyłam MUAH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 39 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Jesteś bezczelna prostaczka, więc co mi twe zdanie. Jedynie sobie pogwiazdorzyc tu możesz i na tym twa kariera się kończy. Szloro. A teraz żegnam i moc całusów przesyłam MUAH Moja kariera dopiero się zaczyna. No już kaleko tetraplegiczna. Wsiadaj na wózek i jedziemy w przepasc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 56 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, BapkaBoża napisał: Moja kariera dopiero się zaczyna. No już kaleko tetraplegiczna. Wsiadaj na wózek i jedziemy w przepasc Gdybym była głupia, to bym powiedziała ok …jedziemy na tym wózku w przepaść ….ale nie jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 39 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Gdybym była głupia, to bym powiedziała ok …jedziemy na tym wózku w przepaść ….ale nie jestem. To se prowadź sama swoje kalekie bmw. Proszę bardzo. A teraz posuń ten wóz bo chce przejść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 251 Napisano 13 godzin temu Kto się czubi ten się lubi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 56 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, BapkaBoża napisał: To se prowadź sama swoje kalekie bmw. Proszę bardzo. A teraz posuń ten wóz bo chce przejść Zachowam gardę i ominę z daleka antypatyczne stwory. Buzia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 56 Napisano 13 godzin temu (edytowany) Dobranoc dziewczynki Edytowano 13 godzin temu przez Minnie Moskowitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 39 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Zachowam gardę i ominę z daleka antypatyczne stwory. Buzia Chyba podgardle knurskie. Nie przystawiaj się do mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach