Onaaaa 1057 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Te co Ci pokazywałem sportowe to z Francja i bardzo komfortowe. Nie dałbym rady tknąć ślimaka. No fajne są te ubrania bo ładne i wygodne. Z takich wynalazków dziwnych tylko homar jest dobry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: No tak grają spoko. Jakich typów masz na myśli nie tam grzecznie w domu siedzę i myślę o głupotach No jak gdzieś chodzisz po nocach jesteś narażona na różnorodne towarzystwo, ale zawsze wracasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1057 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Margherite napisał: A żaby? To żabojady przecież Kuzyn był we Francji na to jadł ślimaki a właściwie wypluwał bo to byla wycieczka szkolna. Żaby juz napewno lepsze w smaku jak sie dobrze przypiecze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 20 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: kiedyś było Tesco 24h U nas nocnego Tesko nie było. Do 22 g. Też się się zastanawialiśmy dlaczego pisze 24 godziny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 20 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Kuzyn był we Francji na to jadł ślimaki a właściwie wypluwał bo to byla wycieczka szkolna. Żaby juz napewno lepsze w smaku jak sie dobrze przypiecze Bleeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: No fajne są te ubrania bo ładne i wygodne. Z takich wynalazków dziwnych tylko homar jest dobry. To już bardziej dla kobiet , a dla mnie ten Salomon jedynie podchodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1057 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Get Out napisał: No jak gdzieś chodzisz po nocach jesteś narażona na różnorodne towarzystwo, ale zawsze wracasz. Towarzystwo jest takie jakie sie akurat napatoczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1057 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Margherite napisał: Bleeeee Bleeee żaba czy ślimak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 914 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Margherite napisał: U nas nocnego Tesko nie było. Do 22 g. Też się się zastanawialiśmy dlaczego pisze 24 godziny. po 22 przygasali połowę świateł i przebieralnie były nieczynne ale zakupy między 1 i 3 w nocy miały swój urok pustawy parking i sklep Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1057 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: kiedyś było Tesco 24h Kiedyś był Carrefour u nas 24h ale tez juz od dawna nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 36 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Margherite napisał: Ja to bym o tej porze do sklepu jechała, albo na jakieś targowisko, bo to na powietrzu jest, a nie z rana do tego tumultu.Wszystko niestety jest do godz 13 czy 14 i po handlu. Oprócz marketów. W piątki to już uciekają ok 12 godziny. Te wszystkie rzeczy z Temu, z Shein to często badziewie. Allegro różnie. Mi sie zdarzylo na rowerze jezdzic o tej porze, ale rzadko i bardziej latem, teraz za zimno na to raczej ^^' W Sheinie nie kupuje, w Temu jest sporo ładnych drobiazgow, lubie rózne spinki do wlosow, kolczyki czy jakies ...ki poogladac, ale nie chce mi sie az tyle czasu czekac na dostawe i ciagle kupuje na allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1057 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Get Out napisał: To już bardziej dla kobiet , a dla mnie ten Salomon jedynie podchodzi. Mam buty do biegania salomona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 20 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Najlepiej zamiatać wszystko pod dywan, albo upchać tak, by nie było widać, bo…czego oczy nie widzą tego nie trzeba sprzątać. Oczy nie widzą, a głowa wie Czuję się źle gdybym tak robiła. Wole na bieżąco sprzątać tam gdzie aktualnie trzeba. Nie trzeba generalnych męczących sprzatać potem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 58 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Kocopoł napisał: Mi sie zdarzylo na rowerze jezdzic o tej porze, ale rzadko i bardziej latem, teraz za zimno na to raczej ^^' W Sheinie nie kupuje, w Temu jest sporo ładnych drobiazgow, lubie rózne spinki do wlosow, kolczyki czy jakies ...ki poogladac, ale nie chce mi sie az tyle czasu czekac na dostawe i ciagle kupuje na allegro Ja sobie ostatnio zamówiłam śliczne wpinki do włosów ważki, so glamour Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 58 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Oczy nie widzą, a głowa wie Czuję się źle gdybym tak robiła. Wole na bieżąco sprzątać tam gdzie aktualnie trzeba. Nie trzeba generalnych męczących sprzatać potem. Ja wiem, ale…odwlekanie w nieskończoność i zajęcie się czymś innym, mniej ważnym (albo bardziej?) wygrywa.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 20 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, Kocopoł napisał: Mi sie zdarzylo na rowerze jezdzic o tej porze, ale rzadko i bardziej latem, teraz za zimno na to raczej ^^' W Sheinie nie kupuje, w Temu jest sporo ładnych drobiazgow, lubie rózne spinki do wlosow, kolczyki czy jakies ...ki poogladac, ale nie chce mi sie az tyle czasu czekac na dostawe i ciagle kupuje na allegro Nocne duchy z nas Też czasem wieczorną przejażdżkę zrobiłam. Wyrosłam z takich rzeczy jak kolczyki ozdoby, mam kolczyki wkrętki złote małe. Już 20 lat. Fajne przylegają do ucha i takie lubię. Raczej ciuchy, buty zamawiam, Chemię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 20 Napisano 4 godziny temu 20 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Ja wiem, ale…odwlekanie w nieskończoność i zajęcie się czymś innym, mniej ważnym (albo bardziej?) wygrywa.. Każdy jest inny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 20 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Onaaaa napisał: Bleeee żaba czy ślimak? Jedno i drugie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 20 Napisano 3 godziny temu Dobrej nocy :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 914 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Margherite napisał: Dobrej nocy :)) dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 67 Napisano 3 godziny temu Ja w dzieciństwie lubiłem ranek, bo kojarzył mi się on z początkiem, natomiast ja wieczoru nienawidziłem, bo wieczór mi się kojarzył z końcem. Teraz gdy ja mam 39 lat, to mi się kojarzy, że to koniec młodości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach