Minnie Moskowitz 58 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Disulfiram 24h napisał: Kiedy zamierzasz się zaszyć, koleżanko? A co ja, rozpruta? Zbastuj koleś i precz mi stąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1057 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Get Out napisał: Wieczory lubię tak jak noce, bo czuję się wtedy bardziej niewidoczny. Najbardziej lubie noc oglądasz mecz? Edytowano 9 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 37 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Disulfiram 24h napisał: Kiedy zamierzasz się zaszyć, koleżanko? Wszywke alkoholowa ma se zaszyć? Chyba nie potrzebuje. Brrr straszny los alkoholikow 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Najbardziej lubie noc Ze mną i jak ja , bo można się zrelaksować po zmaganiach z przeciwnościami losu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 58 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: Wszywke alkoholowa ma se zaszyć? Chyba nie potrzebuje. Brrr straszny los alkoholikow Ty mimo swojej prostoty wypowiedzi potrafisz być miły/a dla mnie i obronny. Lubię cię 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1057 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Ze mną i jak ja , bo można się zrelaksować po zmaganiach z przeciwnościami losu. Oglądasz mecz w nocy czas jest by nic nie robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Oglądasz mecz w nocy czas jest by nic nie robić Kto z kim i na którym oraz czy o marchewkę grają W nocy mam najlepsze pomysły, a za dnia realizacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 20 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Ty mimo swojej prostoty wypowiedzi potrafisz być miły/a dla mnie i obronny. Lubię cię To jest kobietka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1057 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Kto z kim i na którym oraz czy o marchewkę grają W nocy mam najlepsze pomysły, a za dnia realizacja. O nic bo towarzyski z nową Zelandią i słabo grają ale zerkam. Teraz druga połowa będzie na tvp1. Jest bez bramek. Ja najlepsze ale i czasem najgłupsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 20 Napisano 9 godzin temu 9 minut temu, Get Out napisał: W nocy mam najlepsze pomysły, a za dnia realizacja. A wiesz że ja też tak mam od bardzo dawna.Lepszy nastrój też jest pod wieczór to sa pomysły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 20 Napisano 9 godzin temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1057 Napisano 9 godzin temu 34 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: nie zgadujemy dalej Po francusku to spodnie przynajmniej tak mnie uczyli w szkole. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Margherite napisał: A wiesz że ja też tak mam od bardzo dawna.Lepszy nastrój też jest pod wieczór to sa pomysły. Bo można się skoncentrować temu że nikt, albo coś nie rozprasza uwagi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 37 Napisano 9 godzin temu Wieczor i noc to najlepsza pora, najlepiej mi sie wtedy funkcjonuje tylko kurcze juz ciezej po nocach siedziec tyle 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 9 godzin temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: O nic bo towarzyski z nową Zelandią i słabo grają ale zerkam. Teraz druga połowa będzie na tvp1. Jest bez bramek. Ja najlepsze ale i czasem najgłupsze Rozkręcili się i już prowadzą aż zerkne. Najgłupsze jeżeli może gdzieś chodzisz po nocach i kontaktujesz się z typami spod ciemnej gwiazdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 58 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Kocopoł napisał: Wieczor i noc to najlepsza pora, najlepiej mi sie wtedy funkcjonuje tylko kurcze juz ciezej po nocach siedziec tyle Najgorsze jest siedzenie po nocach a potem spanie do popołudnia… za robotę się weź mówią. A gdzie ja niezwyczajna. Podłogi uwalone ale gdzie tam. Motywacji brakuje czasami…. Edytowano 9 godzin temu przez Minnie Moskowitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Po francusku to spodnie przynajmniej tak mnie uczyli w szkole. Ciuchy i buty mogą mieć dobre ci francuzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 20 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Bo można się skoncentrować temu że nikt, albo coś nie rozprasza uwagi. Bardzo tak lubię. I coś przemyśleć i zaplanować. Gorzej jak się cisną do głowy niechciane myśli. Czasem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1057 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Ciuchy i buty mogą mieć dobre ci francuzi. I ślimaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1057 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Rozkręcili się i już prowadzą aż zerkne. Najgłupsze jeżeli może gdzieś chodzisz po nocach i kontaktujesz się z typami spod ciemnej gwiazdy. No tak grają spoko. Jakich typów masz na myśli nie tam grzecznie w domu siedzę i myślę o głupotach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: I ślimaki Te co Ci pokazywałem sportowe to z Francja i bardzo komfortowe. Nie dałbym rady tknąć ślimaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1057 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Margherite napisał: Bardzo tak lubię. I coś przemyśleć i zaplanować. Gorzej jak się cisną do głowy niechciane myśli. Czasem. Niechciane myśli przebijają te chciane i jest klops Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 914 Napisano 9 godzin temu 12 minut temu, Onaaaa napisał: Po francusku to spodnie przynajmniej tak mnie uczyli w szkole. po Turecku tak samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 37 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Najgorsze jest siedzenie po nocach a potem spanie do popołudnia… za robotę się weź mówią. A gdzie ja niezwyczajna. Podłogi uwalone ale gdzie tam. Motywacji brakuje czasami…. Pewnie przyjdzie z czasem. U mnie tak bylo xd w sobote mi sie usnelo a sterta prania czeka do wywieszenia obok. kanapa taka wygodna. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Margherite napisał: Bardzo tak lubię. I coś przemyśleć i zaplanować. Gorzej jak się cisną do głowy niechciane myśli. Czasem. No i pod warunkiem że jest bezpieczny azyl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 20 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Kocopoł napisał: Wieczor i noc to najlepsza pora, najlepiej mi sie wtedy funkcjonuje tylko kurcze juz ciezej po nocach siedziec tyle Ja to bym o tej porze do sklepu jechała, albo na jakieś targowisko, bo to na powietrzu jest, a nie z rana do tego tumultu.Wszystko niestety jest do godz 13 czy 14 i po handlu. Oprócz marketów. W piątki to już uciekają ok 12 godziny. Te wszystkie rzeczy z Temu, z Shein to często badziewie. Allegro różnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 58 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: Pewnie przyjdzie z czasem. U mnie tak bylo xd w sobote mi sie usnelo a sterta prania czeka do wywieszenia obok. kanapa taka wygodna. xd Najlepiej zamiatać wszystko pod dywan, albo upchać tak, by nie było widać, bo…czego oczy nie widzą tego nie trzeba sprzątać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 20 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, Onaaaa napisał: I ślimaki A żaby? To żabojady przecież Edytowano 9 godzin temu przez Margherite Emotki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 914 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Margherite napisał: Ja to bym o tej porze do sklepu jechała, albo na jakieś targowisko, bo to na powietrzu jest, a nie z rana do tego tumultu.Wszystko niestety jest do godz 13 czy 14 i po handlu. Oprócz marketów. W piątki to już uciekają ok 12 godziny. Te wszystkie rzeczy z Temu, z Shein to często badziewie. Allegro różnie. kiedyś było Tesco 24h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach