Onaaaa 1061 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, konie na ambonie napisał: chcesz zeby jeszcze reke miala zlamana jak ktos w nia wjedzie ? przeciez oni nie wjezdzaja z tych przechodniow z premedytacja tylko pijaki albo ktos sie zagapi w telefon zapatrzy etc. wiec jak podniesie reke to nic nie da Czyli co radzisz? Nie przechodzić przez pasy wcale? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 23 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pieprz napisał: Widziałam w googlach takie okularki z szybką zieloną i czerwoną. Miałam takie za dzieciaka, były gazetki z dinozaurami, zawsze robili jeden obrazek do oglądania 3D. Fajny bajer. to chyba nie do konca tak sie sprawdza mozna tez miesz szczatkowe albo np. miec w okularach a bez nie itd. w kazdym razie jak ktoras z was ma zeza to mozna to za darmo zoperowac ale nie kazdego na pewno kazdego ktory sie wize z brakiem widzenia przestrzennego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1061 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: A skąd wiesz pisałaś że mała jesteś i bija wszyscy bo najsłabsze Mała ale nie aż tak by mnie nie widzieć bez przesady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 306 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, konie na ambonie napisał: chcesz zeby jeszcze reke miala zlamana jak ktos w nia wjedzie ? przeciez oni nie wjezdzaja z tych przechodniow z premedytacja tylko pijaki albo ktos sie zagapi w telefon zapatrzy etc. wiec jak podniesie reke to nic nie da Powiedz to policjantom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 23 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Czyli co radzisz? Nie przechodzić przez pasy wcale? radze nie wchodzic na pasy jak jedzie samochod bo nigdy nie wiadomo czy on sie zatrzyma tylko pieszym krzywde zrobili z tym rpzepisem o pierwszenstwu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 23 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Powiedz to policjantom no to pocieszajace ze zlamia jej reke i noge ale mandat ktos za to dostanie wchodzcie ludzie pod samochody to kierwoca mandat zarobi rada widmoka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 255 Napisano 3 godziny temu Ciekawe czy kiedyś będą robić operacje na daltonizm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 306 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Weź przestań ja nie przedszkolak że mnie nie widać Z ręką pomysł niezgorszy ,a tak to trzeba się rozglądać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 23 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Ciekawe czy kiedyś będą robić operacje na daltonizm. a z czego to wynika ? to nie jest jakis problem z plamka zolta ? czy w mózgu cos nie styka ? jak z okiem to moze tez sie cos da zrobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1061 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Ciekawe czy kiedyś będą robić operacje na daltonizm. Mój syn nie odróżnia zielonego od brązowego i nie da sue z tym nic zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 306 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, konie na ambonie napisał: no to pocieszajace ze zlamia jej reke i noge ale mandat ktos za to dostanie wchodzcie ludzie pod samochody to kierwoca mandat zarobi rada widmoka Pisałeś że jeżdżą pijani i zagapieni w telefon, to opowiedz to policjantom a nie mi krеtynie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 255 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, konie na ambonie napisał: a z czego to wynika ? to nie jest jakis problem z plamka zolta ? czy w mózgu cos nie styka ? jak z okiem to moze tez sie cos da zrobic Daltonizm (potocznie zwany ślepota barw) to wada wzroku polegająca na niezdolności do prawidłowego rozpoznawania niektórych kolorów, najczęściej czerwonego i zielonego. Jest to spowodowane nieprawidłowym działaniem lub brakiem czopków – komórek siatkówki odpowiedzialnych za widzenie barw. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1061 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Z ręką pomysł niezgorszy ,a tak to trzeba się rozglądać Może bede chodzić w kasku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 23 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Może bede chodzić w kasku najlepiej tak jak widmok wychodz tylko z opiekunem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 306 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Może bede chodzić w kasku Wystarczy się nie pchać pod koła. Zresztą jeździsz też to wiesz jak piesi potrafią być nieprzewidywalni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 23 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Wystarczy się nie pchać pod koła. no przeciez od poczatku to pisze to kpisz z tego zeby dojsc do tego samego wniosku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 306 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, konie na ambonie napisał: najlepiej tak jak widmok wychodz tylko z opiekunem Aż tak cię odbуt piecze , bo tylko z mamusią wychodzisz i myślisz że każdy tak chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1061 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, konie na ambonie napisał: najlepiej tak jak widmok wychodz tylko z opiekunem Niestety opiekun by ze mna nie wytrzymał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz 25 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, konie na ambonie napisał: jak ktoras z was ma zeza Nie mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 255 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Mój syn nie odróżnia zielonego od brązowego i nie da sue z tym nic zrobić. Że teraz się nic nie da zrobić to wiem, chodziło mi o to czy kiedyś w przyszłości się będzie dało to zoperować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 306 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, konie na ambonie napisał: no przeciez od poczatku to pisze to kpisz z tego zeby dojsc do tego samego wniosku Ale ja nie czytam twojego pijackiego bełkotu to skąd mam wiedzieć co ty tak mamroczesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1061 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Wystarczy się nie pchać pod koła. Zresztą jeździsz też to wiesz jak piesi potrafią być nieprzewidywalni. Wiem wiem tak żartuje. Z Kubą jak czasem idę to on podnisi rękę taki nawyk ma z przedszkola. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz 25 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Że teraz się nic nie da zrobić to wiem, chodziło mi o to czy kiedyś w przyszłości się będzie dało to zoperować. Prędzej bym stawiała, że to się zrobi przez terapię genową. Ewentualnie sztuczne oko cyborga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1061 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Że teraz się nic nie da zrobić to wiem, chodziło mi o to czy kiedyś w przyszłości się będzie dało to zoperować. Oby sie dało bo to komplikuje trochę życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 255 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Oby sie dało bo to komplikuje trochę życie. Wiem, małolat nie rozpoznaje zielonego i czerwonego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 306 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Wiem wiem tak żartuje. Z Kubą jak czasem idę to on podnisi rękę taki nawyk ma z przedszkola. Ogólnie aut jest za dużo i ludzi stąd frustracja u kierujących i u pieszych,a najgorsi są ci co w ostatniej chwili wskakują pod koła. Pijani w nocy i w tym rowerzyści bez odblasków też wysokie ryzyko . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1061 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Get Out napisał: Ogólnie aut jest za dużo i ludzi stąd frustracja u kierujących i u pieszych,a najgorsi są ci co w ostatniej chwili wskakują pod koła. Pijani w nocy i w tym rowerzyści bez odblasków też wysokie ryzyko . Mnie ciężko rozjechać bo szybką jestem chyba że ten wariat w bmw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 306 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Mnie ciężko rozjechać bo szybką jestem chyba że ten wariat w bmw Powietrze mu pospuszczaj z kół i będzie spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1061 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Powietrze mu pospuszczaj z kół i będzie spokój. Było ich dwóch takich z bmw i ścigali sie nawet po mieście. Jeden poszedł ścigać sie na wyścigach i wjechał w ludzi i juz nie jeździ. Został jeden I dopóki w kogośnie wjedzie to będzie jeździł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 306 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Było ich dwóch takich z bmw i ścigali sie nawet po mieście. Jeden poszedł ścigać sie na wyścigach i wjechał w ludzi i juz nie jeździ. Został jeden I dopóki w kogośnie wjedzie to będzie jeździł. No i tacy psują wizerunek dobrej marki aut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach