Spaghetti .... 170 Napisano 23 godziny temu (edytowany) Muzyczny bez spiny Edytowano 23 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śmieszny piesek iks de 3 Napisano 23 godziny temu quasi-pańśtwo kolonialne izrael przeprowadziło ludobóstwo na narodzie palestyńskim. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 170 Napisano 23 godziny temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śmieszny piesek iks de 3 Napisano 23 godziny temu (edytowany) niesamowite, golem napedzany tanim alkoholem wstawia kolonialne pioseneczki żydowkskich prostytutek i reguje emotka wyrażającą radość na zbrodnię przeciwko ludzkości jednocześnie w innym temacie zarzucając mi że, cytuję, "nie żyję jak człowiek". Edytowano 23 godziny temu przez śmieszny piesek iks de 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śmieszny piesek iks de 3 Napisano 23 godziny temu jak zmienił szybko na te mająca wyrażać ze nie wie o co chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 3 Napisano 23 godziny temu 5 minut temu, śmieszny piesek iks de napisał: quasi-pańśtwo kolonialne izrael przeprowadziło ludobóstwo na narodzie palestyńskim. No to narcyz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 170 Napisano 22 godziny temu Dość na dziś ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śmieszny piesek iks de 3 Napisano 22 godziny temu moda na żydów 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 170 Napisano 22 godziny temu Przecież nie na Ciebie krasnal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 262 Napisano 21 godzin temu 1 godzinę temu, Spaghetti .... napisał: ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 43 Napisano 17 godzin temu BBC leśnicy myśliwi od salowej potężne chady z jajami do kolan, zydki mordujące Islamskich buhajow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 170 Napisano 11 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 58 Napisano 11 godzin temu Dzień dobry spaghetti. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 170 Napisano 11 godzin temu Dzień dobry Minnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 58 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Dzień dobry Minnie Jak dzionek leci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 170 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Jak dzionek leci? Kiepsko, pogoda do bani zmęczony jestem, a Ty ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 58 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Kiepsko, pogoda do bani zmęczony jestem, a Ty ? Podobnie. Wczoraj miałam intensywny dzień i tak dzisiaj jestem cieniem samej siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 170 Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Podobnie. Wczoraj miałam intensywny dzień i tak dzisiaj jestem cieniem samej siebie. Współczuje więc i polecam, a nawet zalecam odpoczynek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 58 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Współczuje więc i polecam, a nawet zalecam odpoczynek Nie omieszkam się zastosować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 170 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Nie omieszkam się zastosować. Świetnie, kawa, ciacho do tego plus dobra muzyka i gitara gra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1065 Napisano 11 godzin temu ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 58 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Świetnie, kawa, ciacho do tego plus dobra muzyka i gitara gra Ach, tak…mam czekoladę zamiast ciacha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 170 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Ach, tak…mam czekoladę zamiast ciacha. Też spoko... ja czekoladę do kawy dodaje zamiast cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1065 Napisano 11 godzin temu 16 minut temu, Spaghetti .... napisał: Też spoko... ja czekoladę do kawy dodaje zamiast cukru Czekoladę tylko gorzką lubię a do kawy najbardziej niezdrowo cukier biały i dużo go Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 170 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 14 minut temu, Onaaaa napisał: Czekoladę tylko gorzką lubię a do kawy najbardziej niezdrowo cukier biały i dużo go Też gorzką najbardziej lubię, ale od białego cukru uciekam, bo co za dużo to niezdrowo Edytowano 10 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 58 Napisano 8 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 25 Napisano 6 godzin temu (edytowany) ALE MATA DEBIILA Z SIEBIE ZROBIŁ Z TYM ŻÓŁTYM ŁBEM, I OGÓLNIE GUSTOWANIEM W TYCH IDIO'TYCZNYCH CIO'TO FRYZURKACH Edytowano 6 godzin temu przez TREV0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 4 Napisano 6 godzin temu Przecież on to dla beki robi, żebyście mieli większych ból dupska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach