murb 323 Napisano niedziela o 05:46 Przed chwilą, Fifofa napisał: Nie widzisz wszystkie w podeszłym wieku? Rozumiem Twój punkt widzenia jesteś starsza jak patrzysz to one są młodsze. Odwrotnie - jak się jest stara baba to się widzi wokół tylko stare baby. Iluzja częstotliwości. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano niedziela o 05:48 Ogòlnie programach Chłopaki do wzięcia, Rolnik szuka w polu statystycznie tam młodych osòb nie ma. Nie te czasy i metody. Młode osoby wiedzą jak znaleźć, tylko niepełnosprawne nie wiedzą.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano niedziela o 05:49 2 minuty temu, murb napisał: Odwrotnie - jak się jest stara baba to się widzi wokół tylko stare baby. Iluzja częstotliwości. Widzisz mamę jesteś od niej młodsza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 323 Napisano niedziela o 05:50 Przed chwilą, Fifofa napisał: Widzisz mamę jesteś od niej młodsza? Czyli nie jestem taka stara jak mi się wydaje bo są też kobiety starsze. Hosanna! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano niedziela o 05:51 Gosąwski mówił to są odcinki pilotowe. Kandydaci będa tacy jacy są to program długo nie pociągnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano niedziela o 05:53 (edytowany) 3 minuty temu, murb napisał: Czyli nie jestem taka stara jak mi się wydaje bo są też kobiety starsze. Hosanna! No ubiorą się jak ladacznice i pójdą do randki w ciemno.. Przystoi się tak ubierać jak nastolatki? I występować w telewizji na żywo publicznie? Edytowano niedziela o 05:54 przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano niedziela o 05:57 Młode osoby jak mają randkę jest entuzjazm tu co widzisz? One wiedzą wyjdzie Janusz akurat był w okularach starszy. Co wygrała ona chciała młodszego też tak ubierał gadała tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano niedziela o 06:00 9 minut temu, murb napisał: Czyli nie jestem taka stara jak mi się wydaje bo są też kobiety starsze. Hosanna! Poszła byś w randkę w ciemno też chciała młodszego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 62 Napisano niedziela o 06:30 Ano takie czasy wszystko można zamówić nawet i przez internet podobno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1653 Napisano niedziela o 06:33 Projekcja. Jakies naukowe opracowanie na temat psychologicznych mechanizmów obronnych powinno byc przypiete pineską na stałe na poczatku tego działu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1653 Napisano niedziela o 06:34 48 minut temu, murb napisał: Odwrotnie - jak się jest stara baba to się widzi wokół tylko stare baby. Iluzja częstotliwości. Nie oczekuj, że zrozumie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 323 Napisano niedziela o 06:36 42 minuty temu, Fifofa napisał: No ubiorą się jak ladacznice i pójdą do randki w ciemno.. Przystoi się tak ubierać jak nastolatki? I występować w telewizji na żywo publicznie? Nie oglądam takich programów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 323 Napisano niedziela o 06:37 1 minutę temu, Pokraka napisał: Nie oczekuj, że zrozumie Trzeba siać. Może coś wyrośnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1653 Napisano niedziela o 06:40 1 minutę temu, murb napisał: Trzeba siać. Może coś wyrośnie. Na ugorze? Inna kwestia to nie wiem co ludzie innym żałują. Niech chodzą spotykają się i próbują ludzie nawet i po 70. Zazdroszczą że ktoś ma chęci i odwagę spróbować? Czy ki uj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 323 Napisano niedziela o 06:47 4 minuty temu, Pokraka napisał: Na ugorze? Inna kwestia to nie wiem co ludzie innym żałują. Niech chodzą spotykają się i próbują ludzie nawet i po 70. Zazdroszczą że ktoś ma chęci i odwagę spróbować? Czy ki uj. Czasem to i na skale coś wyrośnie. Spadam. Zaczynam zajęcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1653 Napisano niedziela o 07:13 23 minuty temu, murb napisał: Czasem to i na skale coś wyrośnie. Spadam. Zaczynam zajęcia I to jest to niezlomny optymizm Miłego Idę skarżyć jsjecznice na boczku, naleśniki wszystkim wychodzą nosem. Widać kota można zagałaskać tudzież od dobrobytu przewraca sie w du/pie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach