Fifofa 135 Napisano 20 godzin temu Stare Karny wybierają chadòw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 20 godzin temu (edytowany) O ja babcie wyglądające jak ujewny szukają księcia w ciemno Edytowano 20 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 20 godzin temu Babcia wyciska 115kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 20 godzin temu Popatrzcie na Polsacie jedna policzki zrobiła kwasem piersi ma zmarszczone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkiBożej0dbytniczej 3 Napisano 20 godzin temu Uspokój sie wieśniaku. Zazdrościsz ze wyciska ty chudy brzydalu. Twoja grazyna też stara i brzydka a oni są wolni. Haha jaki żonaty przegryw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, BabkiBożej0dbytniczej napisał: Uspokój sie wieśniaku. Zazdrościsz ze wyciska ty chudy brzydalu. Twoja grazyna też stara i brzydka a oni są wolni. Haha jaki żonaty przegryw Ta trzecia jakie ma nogi jak kulturystka Pierwsza ze Slunska a w środku ma buty jakby uldelu wyszła. Do wyboru jeden Janusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkiBożej0dbytniczej 3 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Ta trzecia jakie ma nogi jak kulturystka Pierwsza ze Slunska a w środku ma buty jakby uldelu wyszła. Do wyboru jeden Janusz A ty co masz im do zaproponowania prócz starego składaka i puszki browara? Stara zone pasożyta i horo curke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, BabkiBożej0dbytniczej napisał: A ty co masz im do zaproponowania prócz starego składaka i puszki browara? Stara zone pasożyta i horo curke. Nic niemam do zaproponowania jakbym takie widział to bym uciekł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkiBożej0dbytniczej 3 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Nic niemam do zaproponowania jakbym takie widział to bym uciekł Skoncz śnić ze możesz wybrzydzać. No doprawdy na randce w ciemno byś żadnej nie zaimponował wypowiedzio..pomyslala że uposledzony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, BabkiBożej0dbytniczej napisał: Skoncz śnić ze możesz wybrzydzać. No doprawdy na randce w ciemno byś żadnej nie zaimponował wypowiedzio..pomyslala że uposledzony Może wybierze Różową Landrynkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 20 godzin temu Jednak wybrał cyklopa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkiBożej0dbytniczej 3 Napisano 20 godzin temu Jezu skoncz. Twoja rodzina jest brzydka więc zakończ ocenę pjotera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 20 godzin temu Jednak nie. Jednak wybrał ujewnę w butach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 8 Napisano 20 godzin temu O tej porze należy oglądać Express Republiki a nie jakąś randkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkiBożej0dbytniczej 3 Napisano 20 godzin temu Zara będzie Ibisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 44 Napisano 18 godzin temu Tydzień temu była rolniczka z mojego miasta. Miała duże cycofony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkiBożej0dbytniczej 3 Napisano 18 godzin temu Też rolnika z tv widziałam ostatnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 17 godzin temu 16 minut temu, Kocopoł napisał: Tydzień temu była rolniczka z mojego miasta. Miała duże cycofony Też starą ? nie oglądałem to program dla bomeròw. Prowadzący sam bomer to i uczestnicy tacy sami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 17 godzin temu Porównaniem jak kiedyś randka w ciemno wyglądała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 17 godzin temu Teraz sami zobaczcie to profanacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon tworki welcome 62 Napisano 17 godzin temu 10 minut temu, Fifofa napisał: Też starą ? nie oglądałem to program dla bomeròw. Prowadzący sam bomer to i uczestnicy tacy sami. A ty masz lat ile boomer? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, jukon tworki welcome napisał: A ty masz lat ile boomer? Ja nie szukam nikogo jak te stare prukwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 8 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Ja nie szukam nikogo jak te stare prukwy Gdzie są te stare prukwy? O kim mówisz? Nazwiska! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 17 godzin temu 4 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał: Gdzie są te stare prukwy? O kim mówisz? Nazwiska! W programie nowym randka w ciemno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Colore 1 Napisano 17 godzin temu 8 minut temu, Fifofa napisał: Ja nie szukam nikogo jak te stare prukwy Polemizowałbym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 17 godzin temu 3 minuty temu, Colore napisał: Polemizowałbym. Jak zobaczysz Randki w ciemno starszą wersję i nowszą. Wychodzi na to starszej wersji mogą być te same osoby tylko 30 lat pòzniej, jeszcze nie znalazły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Colore 1 Napisano 17 godzin temu 20 minut temu, Fifofa napisał: Ja nie szukam nikogo jak te stare prukwy Chłopie, polemizowałbym, czy nie szukasz tu nikogo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 17 godzin temu 4 minuty temu, Colore napisał: Chłopie, polemizowałbym, czy nie szukasz tu nikogo To podaj choć jeden przykład. Pisze o programie 30 lat temu, nie było internetu ani smartfonów wtedy tak szukali. Teraz czasy zmieniły i widzisz na ekranie co widzisz babcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 1 Napisano 10 godzin temu Fifofa to nie chłop, to baba Też już niemłoda i zawsze wkoorwiona jak na katechetkę przystało. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1640 Napisano 6 godzin temu 11 godzin temu, Pieprz w moździerzu napisał: Gdzie są te stare prukwy? O kim mówisz? Nazwiska! Nie chce nic mówić ale widzenie wkoło starych puszczalskich bab musi mieć jakieś głębsze podłoże. Tak jak kupujesz sobie auto i zaraz wszyscy wkoło jeżdżą takim samym. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach