Spaghetti .... 170 Napisano 21 godzin temu (edytowany) Muzyczny Edytowano 21 godzin temu przez Spaghetti .... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 24 Napisano 21 godzin temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 24 Napisano 21 godzin temu 14 minut temu, Spaghetti .... napisał: Muzyczny Piękne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 24 Napisano 20 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 170 Napisano 20 godzin temu 13 minut temu, Margherite napisał: Piękne Spoko muza Gretta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 170 Napisano 20 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1065 Napisano 20 godzin temu A Polska muza gdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 170 Napisano 20 godzin temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: A Polska muza gdzie? Słucham nie tylko Polskiej mówiem Ci bekso 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1065 Napisano 19 godzin temu 30 minut temu, Spaghetti .... napisał: Słucham nie tylko Polskiej mówiem Ci bekso Wiem płaczku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 170 Napisano 19 godzin temu (edytowany) 27 minut temu, Onaaaa napisał: Wiem płaczku Ja też tylko reakcji mi zabrakło sorry Edytowano 19 godzin temu przez Spaghetti .... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1065 Napisano 18 godzin temu 15 minut temu, Spaghetti .... napisał: Ja też tylko reakcji mi zabrakło sorry Ta jest najlepsza: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 170 Napisano 18 godzin temu 13 minut temu, Onaaaa napisał: Ta jest najlepsza: Jaką wybrałaś fakt Skoro reakcji brak, to ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 264 Napisano 18 godzin temu 17 minut temu, Onaaaa napisał: Ta jest najlepsza: A słyszałaś parodie tego utworu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1065 Napisano 18 godzin temu 4 minuty temu, xDxDxDxD napisał: A słyszałaś parodie tego utworu? Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 264 Napisano 18 godzin temu 15 minut temu, Onaaaa napisał: Nie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 170 Napisano 18 godzin temu 7 minut temu, xDxDxDxD napisał: Znowu kozaczysz cwaniaro jedna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 264 Napisano 18 godzin temu 6 minut temu, Spaghetti .... napisał: Znowu kozaczysz cwaniaro jedna W którym momencie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 170 Napisano 17 godzin temu 4 minuty temu, xDxDxDxD napisał: W którym momencie? Jeszcze wyżej patrz co wrzuciłaś nie niżej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 264 Napisano 17 godzin temu 7 minut temu, Spaghetti .... napisał: Jeszcze wyżej patrz co wrzuciłaś nie niżej Tę parodię Ci chodzi? Akurat to jest tylko i wyłącznie do pośmiania się a nie do słuchania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 170 Napisano 17 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, xDxDxDxD napisał: Tę parodię Ci chodzi? Akurat to jest tylko i wyłącznie do pośmiania się a nie do słuchania. Komedie i tragedie zarazem. Spoko, więc na tym zakończmy konwersację i tak mało rozmowna jesteś Edytowano 17 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 264 Napisano 17 godzin temu 6 minut temu, Spaghetti .... napisał: Komedie i tragedie zarazem. Spoko, więc na tym zakończmy konwersację i tak mało rozmowna jesteś Tylko nie pisz tak przy libedzie bo zaraz się będzie o to pultał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 170 Napisano 17 godzin temu (edytowany) 12 minut temu, xDxDxDxD napisał: Tylko nie pisz tak przy libedzie bo zaraz się będzie o to pultał. Libed ma zawsze swoją słuszną rację jak smerf ważniak, więc zazdrosny nie będzie Edytowano 17 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 264 Napisano 17 godzin temu 18 minut temu, Spaghetti .... napisał: Libed ma zawsze swoją słuszną rację jak smerf ważniak, więc zazdrosny nie będzie Kiedyś razem z Onaaa wspomnialyśmy o tragedii i komedii a libed potem do rana pisał tłumacząc nam że źle mówimy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 170 Napisano 9 godzin temu 7 godzin temu, xDxDxDxD napisał: Kiedyś razem z Onaaa wspomnialyśmy o tragedii i komedii a libed potem do rana pisał tłumacząc nam że źle mówimy. Cały Libed, zawsze poprawnie polityczny dyplomata, który powinien być prezydentem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 264 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Cały Libed, zawsze poprawnie polityczny dyplomata, który powinien być prezydentem Wiesz co, jakby faktycznie miał racje za każdym razem jak komuś zwraca uwagę to jeszcze spoko, tyle że często nie ma racji a potrafi się jeszcze wyklocac że ma. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 44 Napisano 9 godzin temu Parodia lepsza tak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 170 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Wiesz co, jakby faktycznie miał racje za każdym razem jak komuś zwraca uwagę to jeszcze spoko, tyle że często nie ma racji a potrafi się jeszcze wyklocac że ma. Przecież ja to wiem, dlatego nazwałem go smerfem ważniakiem, bo ma rację nawet wtedy gdy jej nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 8 godzin temu Wstawię ale wiem zaburzam obraz maczo czaczo https://youtu.be/Xtj98_-T1hs?si=BKBlU3QdwCAB7ZAf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 170 Napisano 8 godzin temu Nie mam się za macho i mądrale jak Ty Pjoter, więc skończ i wyjdź z domu przewietrzyć mózg w końcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach