Malowany 589 Napisano 18 godzin temu Zajadam się norweskim łososiem. Później rydze na maśle. Krewetki jeszcze muszę zamarynować. Wieczorem jakiś mecz i drink. W życiu bym nie pomyślał, że tak mi się życie ułoży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 265 Napisano 18 godzin temu 37 minut temu, Malowany napisał: W życiu bym nie pomyślał, że tak mi się życie ułoży. Masło maślane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 589 Napisano 18 godzin temu (edytowany) Ty pewnie nie wiesz jak masło smakuje eh. Edytowano 18 godzin temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 265 Napisano 18 godzin temu Masło ze sklepu czy masło domowej roboty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 265 Napisano 18 godzin temu Byłam na grzybach, tutaj rydze nie rosną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 589 Napisano 18 godzin temu Z biedronki na promocji. Tak to bym nie kupił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 265 Napisano 18 godzin temu Też czasami kupuje w biedronce a czasami w żabce, tylko tam słabe promocje są. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 589 Napisano 17 godzin temu Za trzy dałem 12 zł. Kto normalny kupuje 200g masła za 9 zł, jak Delma 500 g za 6 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spust w minute do ai tak 0 Napisano 17 godzin temu 1 godzinę temu, Malowany napisał: Zajadam się norweskim łososiem. Później rydze na maśle. Krewetki jeszcze muszę zamarynować. Wieczorem jakiś mecz i drink. W życiu bym nie pomyślał, że tak mi się życie ułoży. norweskiego łososia sie nie kupuje, tego pomarańczowego bo norwedzy je hodują w basenach chemicznych, prawdziwy łosoś powinien mieć inny kolor, tak czytałem na wykopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 589 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, spust w minute do ai tak napisał: norweskiego łososia sie nie kupuje, tego pomarańczowego bo norwedzy je hodują w basenach chemicznych, prawdziwy łosoś powinien mieć inny kolor, tak czytałem na wykopie Ja kupuję dzikiego. Inny kolor i połowa mniej tłuszczu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 265 Napisano 17 godzin temu 12 minut temu, Malowany napisał: Za trzy dałem 12 zł. Kto normalny kupuje 200g masła za 9 zł, jak Delma 500 g za 6 zł. Ja czasami kupuje, delma jest obrzydliwa w smaku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 589 Napisano 17 godzin temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Ja czasami kupuje, delma jest obrzydliwa w smaku. A ona w ogóle ma smak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 25 Napisano 17 godzin temu "ja pie rdole jak ja kocham zycie wlasnie pije sobie drinka w domu, kon zwalony, najedzony pitcom z dagrasso. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie rzeczy o silowni na youtube, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kon zwalony wiec zero potrzeb zero testosteronu nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kon zwalony. Pozdrawiam" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 589 Napisano 17 godzin temu 3 minuty temu, TREV0 napisał: "ja pie rdole jak ja kocham zycie wlasnie pije sobie drinka w domu, kon zwalony, najedzony pitcom z dagrasso. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie rzeczy o silowni na youtube, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kon zwalony wiec zero potrzeb zero testosteronu nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kon zwalony. Pozdrawiam" Ty yebany wygrywie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 427 Napisano 17 godzin temu 5 minut temu, Malowany napisał: Ty yebany wygrywie wygryw nie przeklina, delektuje się pokonaniem przegrywów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 589 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: wygryw nie przeklina, delektuje się pokonaniem przegrywów Ja ich lubię wkręcać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 265 Napisano 17 godzin temu 22 minuty temu, Malowany napisał: A ona w ogóle ma smak? Trochę jak połączenie margaryny do pieczenia i smalcu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 427 Napisano 17 godzin temu 13 minut temu, TREV0 napisał: "ja pie rdole jak ja kocham zycie wlasnie pije sobie drinka w domu, kon zwalony, najedzony pitcom z dagrasso. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie rzeczy o silowni na youtube, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kon zwalony wiec zero potrzeb zero testosteronu nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kon zwalony. Pozdrawiam" dagrasso? ciekawe gdzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 589 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Trochę jak połączenie margaryny do pieczenia i smalcu. Kieruje się ceną i ilością, wiadomo, że smakowo to miał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 265 Napisano 16 godzin temu 16 minut temu, Malowany napisał: Kieruje się ceną i ilością, wiadomo, że smakowo to miał. Zabrzmialeś jak leżak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 589 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Zabrzmialeś jak leżak. Tez miałem takie odczucie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 265 Napisano 16 godzin temu 30 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: dagrasso? ciekawe gdzie... Dagrasso jest w wielu miastach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 427 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Dagrasso jest w wielu miastach. moje zniknęło już pare lat temu... w wawie jest jakieś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 589 Napisano 16 godzin temu U mnie kiedyś było. Z tego co pamiętam dobra pizza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach