murb 310 Napisano 2 godziny temu Trzy, dwa, jeden start! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 265 Napisano 2 godziny temu Blokowac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 209 Napisano 1 godzinę temu Komu by się chciało przy poniedziałku. Jest dopiero 9 rano z minutami. Gdzie tam południe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 310 Napisano 33 minuty temu 40 minut temu, Baba napisał: Komu by się chciało przy poniedziałku. Jest dopiero 9 rano z minutami. Gdzie tam południe. U mnie jest 10.19 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 209 Napisano 27 minut temu 5 minut temu, murb napisał: U mnie jest 10.19 U mnie 10.25 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 310 Napisano 18 minut temu 8 minut temu, Baba napisał: U mnie 10.25 A u mnie toooo ... Chyba śnieg zacznie padać bo zimno się nagle zrobiło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 204 Napisano 15 minut temu 10.37, jem śniadanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 310 Napisano 11 minut temu 2 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: 10.37, jem śniadanie Nie wystarczy napisać, że się je. Należy jeszcze napisać, co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 209 Napisano 9 minut temu 8 minut temu, murb napisał: A u mnie toooo ... Chyba śnieg zacznie padać bo zimno się nagle zrobiło. Serio? U nas wyjątkowo słonecznie i ciepło w regionie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 310 Napisano 6 minut temu Przed chwilą, Baba napisał: Serio? U nas wyjątkowo słonecznie i ciepło w regionie. Nie chcę Cię martwić ale przewieje to zimno do Ciebie. Chociaż może od Ciebie przewiało do mnie? Szkoda by było jeśli przyjdą przymrozki bo opadną liście z drzew a w tym roku są przepięknie wybarwione. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 204 Napisano 6 minut temu 5 minut temu, murb napisał: Nie wystarczy napisać, że się je. Należy jeszcze napisać, co. Lokalny twaróg i zupełnie nielokalne mleko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 204 Napisano 5 minut temu Przed chwilą, murb napisał: Nie chcę Cię martwić ale przewieje to zimno do Ciebie. Chociaż może od Ciebie przewiało do mnie? Szkoda by było jeśli przyjdą przymrozki bo opadną liście z drzew a w tym roku są przepięknie wybarwione. Rano już był szronik i mgła. Adio pomidory, adio ulubione... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 925 Napisano 5 minut temu Przed chwilą, murb napisał: Nie chcę Cię martwić ale przewieje to zimno do Ciebie. Chociaż może od Ciebie przewiało do mnie? Szkoda by było jeśli przyjdą przymrozki bo opadną liście z drzew a w tym roku są przepięknie wybarwione. Ależ sentymentalna się zrobiłaś! 10:47. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 209 Napisano 3 minuty temu 1 minutę temu, murb napisał: Szkoda by było jeśli przyjdą przymrozki bo opadną liście z drzew a w tym roku są przepięknie wybarwione. Mi to mówisz? Mieszkam na wzniesionym terenie i z balkonu podziwiam lasy. Nie zrobię zdjęcia, bo mnie po drzewach namierzycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 310 Napisano 3 minuty temu Przed chwilą, Miecz napisał: Ależ sentymentalna się zrobiłaś! 10:47. 10.48 Zawsze taka byłam - sentymentalna, romantyczna, wrażliwa, subtelna. 10.49 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 204 Napisano 2 minuty temu 1 minutę temu, Baba napisał: Mi to mówisz? Mieszkam na wzniesionym terenie i z balkonu podziwiam lasy. Nie zrobię zdjęcia, bo mnie po drzewach namierzycie Jeśli to amerykańska sekwoja, to na pewno. 10.51 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 310 Napisano 1 minutę temu Przed chwilą, Baba napisał: Mi to mówisz? Mieszkam na wzniesionym terenie i z balkonu podziwiam lasy. Nie zrobię zdjęcia, bo mnie po drzewach namierzycie Wczoraj robiłam zdjęcia z balkonu ale też nie zamieszczę, żeby się nie okazało, że nie mieszkam w dostatecznie prestiżowej okolicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 925 Napisano 1 minutę temu Przed chwilą, murb napisał: 10.48 Zawsze taka byłam - sentymentalna, romantyczna, wrażliwa, subtelna. 10.49 10:50 Od ostatniego mojego wpisu minęły już trzy minuty. Czas robi swoje, a ja? Zastanawiam się czy znowu odgrzać sobotnie gołąbki i iść w zdrową żywność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach