TREV0 25 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Ja tam nigdy nie widziałam żeby coś blokował. DAJ SPOKÓJ, DEKIEL WZIĄŁ MNIE ZA OBIEKT SWOJEJ PISOWKIEJ OBSESJI, BO MIAŁEM ODMIENNE ZDANIE KIEDYŚ TAM A KAŻDY KOGO UZNA ZA PISOWCA, JEST Z AUTOMATU BLOKEREM W JEGO CHORYM UMYŚLE TAKŻE WIADOMO, ŻE MANIAKOWI NIE PRZETŁUMACZYSZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 41 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, TREV0 napisał: DAJ SPOKÓJ, DEKIEL WZIĄŁ MNIE ZA OBIEKT SWOJEJ PISOWKIEJ OBSESJI, BO MIAŁEM ODMIENNE ZDANIE KIEDYŚ TAM A KAŻDY KOGO UZNA ZA PISOWCA, JEST Z AUTOMATU BLOKEREM W JEGO CHORYM UMYŚLE TAKŻE WIADOMO, ŻE MANIAKOWI NIE PRZETŁUMACZYSZ Tak że kùrwąaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 25 Napisano 10 godzin temu no to pomoglyscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 41 Napisano 10 godzin temu Żegnajcie odchodzę na zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1072 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, konie na ambonie napisał: no to pomoglyscie W czym? Edytowano 10 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1072 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Żegnajcie odchodzę na zawsze Żegnaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 266 Napisano 10 godzin temu 20 minut temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Żegnajcie odchodzę na zawsze No to do jutra. 🖐 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 41 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: No to do jutra. 🖐 Dlaczeeegoo syyypiesz sól na me raaany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 266 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Dlaczeeegoo syyypiesz sól na me raaany? Nigdywżyciu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach