Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Przed chwilą, konie na ambonie napisał:

ja sie brzydki urodzilem takie mam geny wiec ja ladny nie bede dlatego sie nie gole bo szkoda czasu 😄

Damiecki ma ojca brzydkiego i niskiego jak ty a wyrósł duzy i piekny

9 minut temu, big buu napisał:

DOBRE IDE ZJESC KOLACJĘ I POSLUCHAC ZIEMKIEWICZA BO JUZ MAM DOSYĆ LIBEDA

nicki ci sie pomylily ?

5 minut temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał:

Ostatnio w sklepie spotkałam taka pìzde młodsza ode mnie która kiedyś miała do mnie sapy. Poganiała swoje bachory i tak się na mnie gapiła jakby ducha zobaczyła. Wyglądała jak styrana starùcha. Dobrze jej tak Haha xD madka zasråna. Hehe huhu

😄 ale ty jestes msciwa jak typowy pisior 😄

no ludzie dziadzieja nie ma sie co cieszyc ze ktos ma gorsze geny niz my 😄 ja tez czesto ludzi nie poznaje z podstawowki zwlaszcza jak maja gromade dzieci ale nie czuej sie przez to lepszy od nich 😄 to nie ich wina ze maja geny jakie maja. 

Myslalam ze te wszystkie podszywy moje czy libeda to moony i Klaudiusze i nie wierzyłam ze bicu jak moon tak twierdził, ale teraz zmieniam zdanie 

1 minutę temu, konie na ambonie napisał:

zaden batyr nie wpusci 16 latki do klubu jak wyglada na 16 lat ale jak wyglada na 20 to wejdzie i tak jest wszedzie 

CHYBA O JAKIMŚ PIPIDÓWKU MÓWISZ, A I TAK TAM CZĘSTO SPRAWDZAJĄ WIEK

W WIĘKSZYCH MIASTACH W 95% TRZEBA MIEĆ DOWÓD, I KTO TU JEST NOLIFEM? NAWET PO KLUBACH W MŁODOŚCI PEWNIE NIGDY NIE CHODZIŁEŚ

😄 ale ty jestes msciwa jak typowy pisior 😄

no ludzie dziadzieja nie ma sie co cieszyc ze ktos ma gorsze geny niz my 😄 ja tez czesto ludzi nie poznaje z podstawowki zwlaszcza jak maja gromade dzieci ale nie czuej sie przez to lepszy od nich 😄 to nie ich wina ze maja geny jakie maja. 

Chyba nie myślałeś że cudze poyebanie które we mnie jakkolwiek uderzyło przejdzie bez echa. Mądra byłaś to tera zryj guwno. Proste. A kto był dla mje dobry to tera też ma raj. 

3 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał:

Damiecki ma ojca brzydkiego i niskiego jak ty a wyrósł duzy i piekny

ale przeciez ja pisze ze on brzydki to wy ze ladny 😄 po takim ojcu nie moze byc ladny wiec albo listonosza albo adoptowany 😄

siostra brzydka jak rodzice 

2 minuty temu, draże korsarze napisał:

Myslalam ze te wszystkie podszywy moje czy libeda to moony i Klaudiusze i nie wierzyłam ze bicu jak moon tak twierdził, ale teraz zmieniam zdanie 

ale czesc tych podszywow naszych to na pewno moon bo sie raz pomylil i pisal z tego nicku

ale przeciez ja pisze ze on brzydki to wy ze ladny 😄 po takim ojcu nie moze byc ladny wiec albo listonosza albo adoptowany 😄

siostra brzydka jak rodzice 

Jak damiecki jest brzydki to naprawdę idz do psychiatry. Siostra nas nie obchodzi w tym momencie. I często jest tak że siostra jest brzydsza od brata mimo że podobna. Whateva

ale czesc tych podszywow naszych to na pewno moon bo sie raz pomylil i pisal z tego nicku

No ich było sporo ale ja zawsze tego Bicka wykluczałam a tu proszę , pogłoski o dwubiegunowosci (a raczej coś grubiej) nie są takie przesadzone 😃

7 minut temu, Niestety tak bo tak napisał:

Stare baby czasem mnie brały i babcue teraz max milfy a najbardziej takie 23-27 może 36 w sumie nie wiadomo jaki to wiek 

BABCIE NAWET? JA BYM SIĘ NIE PRZYZNAWAŁ

1 minutę temu, TREV0 napisał:

CHYBA O JAKIMŚ PIPIDÓWKU MÓWISZ, A I TAK TAM CZĘSTO SPRAWDZAJĄ WIEK

W WIĘKSZYCH MIASTACH W 95% TRZEBA MIEĆ DOWÓD, I KTO TU JEST NOLIFEM? NAWET PO KLUBACH W MŁODOŚCI PEWNIE NIGDY NIE CHODZIŁEŚ

przestan bredzisz w przeciwiwnstwei do ciebei z kilka tysiecy razy bylem w knajpach i jak masz wyglad to nikt nie pyta o zaden wiek. hasla w stylu pokaz legitymacje studencka albo ze juz nie ma miejsc lub obuwie nieodpowiednie to slysza incele przy wejsciu 😄 w zyciu nigdy nigdzie mi nie powiedzieli zebym pokazal dowod/legitymacje albo ze mnie tam nie chca co najwyzej zeby poczekkac az ktos wyjdzie bo nie ma miejsca. 

Tak jej powiedziałam kiedyś. 

CZYLI TO TY JEJ ŚCIEMNIŁAŚ

czasami zabieralismy takie naszego znajomego janusza biznesu i zawsze wszyscy wchdozxili a jemu mowili stop 😄 i pytali np. o dowod i trzeba bylo mowic wpuscice go on z nami.

to byl taki typowy gosc z fryzura jak moon od garnka i twarza incela 

1 minutę temu, konie na ambonie napisał:

przestan bredzisz w przeciwiwnstwei do ciebei z kilka tysiecy razy bylem w knajpach i jak masz wyglad to nikt nie pyta o zaden wiek. hasla w stylu pokaz legitymacje studencka albo ze juz nie ma miejsc lub obuwie nieodpowiednie to slysza incele przy wejsciu 😄 w zyciu nigdy nigdzie mi nie powiedzieli zebym pokazal dowod/legitymacje albo ze mnie tam nie chca co najwyzej zeby poczekkac az ktos wyjdzie bo nie ma miejsca. 

Może staro wyglądałeś bo ja akurat dowod często musiałam pokazywać na wejściu do klubiksu 😀 i to nie była sciema żeby nie wpuścić bo jak pokazałam to normalnie wpuszczali 😃 może Sosnowiec rządzi sie innymi prawami 😀

Edytowano przez draże korsarze

1 minutę temu, TREV0 napisał:

BABCIE NAWET? JA BYM SIĘ NIE PRZYZNAWAŁ

Jak masz w okolicy sporo starych sąsiadek to czasem to była dobra faza że jakaś daje ci pízdy elegancko za darmo bo gadzi przynajmniej mój lubi tagi jak free use free sex neiberhod i podobne rzeczy 

Chyba nie myślałeś że cudze poyebanie które we mnie jakkolwiek uderzyło przejdzie bez echa. Mądra byłaś to tera zryj guwno. Proste. A kto był dla mje dobry to tera też ma raj. 

ale dlaczego byla niedobra dla ciebie ? przeciez byl;as wielka to cie nie bila wiec co ci takiego zrobil ?

smiala sie ze chlopa nie masz a ją bzykaja janusze w klubach za kase i dziwisz sie ze teraz ma gromade dzieci ?

ale dlaczego byla niedobra dla ciebie ? przeciez byl;as wielka to cie nie bila wiec co ci takiego zrobil ?

smiala sie ze chlopa nie masz a ją bzykaja janusze w klubach za kase i dziwisz sie ze teraz ma gromade dzieci ?

Nie pamiętam kto o co się sapal sto lat temu. Ale pamiętam że zemsta musi być i niech jom janusze zapladniajo na potege

poza tym ona pewnie mysli ale ten bandzior nieszczesliwy ja mam gromade dzieci a ona nadal sama. 

ludzie sobie racjonalizujja wszystko mam wielu znajomych ktorzy uwazaja ze najwioeksze szczescie to byle jaki chlop baba i gromada dzieci i oni sadza ze ty jestes nieszczesliwa. 

znajoy ktory sie zwiazal z baba z 2 dzieci uwaza ze wygral zycie i keidys o babie ze swojej pracy napisal ze widac ze samotna 40 latka bez rodziny 😄 on pewnie mysli ze ludzie mu zazdroszcza wychowaywania tych dzieci porzuconych przez ojca i kazdy by tak chcial. 

6 minut temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał:

Jak damiecki jest brzydki to naprawdę idz do psychiatry. Siostra nas nie obchodzi w tym momencie. I często jest tak że siostra jest brzydsza od brata mimo że podobna. Whateva

no przesadzilem ale przecietniak typowy taki gogus nie wiem co wam sie podoba

ALE WIESZ, ZE OD CZASÓW TWOJEJ MŁODOSCI (15-25 LAT TEMU) TO TROCHĘ SIĘ ZMIENIŁO?  TERAZ WSZYSCY SA OSTROŻNIEJSI, WIELE RZECZY, KTÓRE KIEDYŚ PRZECHODZIŁO TERAZ JUŻ NIE PRZEJDZIE, I TO TEZ WIEM A AUTOPSJI

poza tym ona pewnie mysli ale ten bandzior nieszczesliwy ja mam gromade dzieci a ona nadal sama. 

ludzie sobie racjonalizujja wszystko mam wielu znajomych ktorzy uwazaja ze najwioeksze szczescie to byle jaki chlop baba i gromada dzieci i oni sadza ze ty jestes nieszczesliwa. 

znajoy ktory sie zwiazal z baba z 2 dzieci uwaza ze wygral zycie i keidys o babie ze swojej pracy napisal ze widac ze samotna 40 latka bez rodziny 😄 on pewnie mysli ze ludzie mu zazdroszcza wychowaywania tych dzieci porzuconych przez ojca i kazdy by tak chcial. 

Znowu się zapędziłeś. Skąd ona ma wiedzieć co ja mam xD po prostu spodobało mi się to że wygląda jak kupa psiego guwna finalnie. I zawsze mnie to cieszy w przypadku podłych ludzi. Nie jestem chrześcijanko i szach mat hejkerzy tak

LIBEDA PEWNIE WSZĘDZIE WPUSZCZALI NA SOWIECKIEGO WĄSA I BEBZON JANUSZONY

NIE WIERZYLI, ŻE KTOS TAKI MOŻE BYĆ MŁODZIAKIEM

• Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się