Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

1 minutę temu, TREV0 napisał:

WIADOMO, ŻE TO CO NAM NAJBARDZIEJ PRZESZKADZA W INNYCH TO NASZE ODBICIE LUSTRZANE

JUNG SIĘ NIE MYLIŁ

I dlatego ludzie szukają swoich podobieństw. Tak to ma sens. Mhm.

5 minut temu, Niestety tak bo tak napisał:

Żebyś chociaż jednom sesje mi napisała właśnie to nie wiem czemu się trzymalem 

Are you talking to me? 

Ty jesteś tym TRYN na bank wiec nie rob z tata wariata z tym ‚1’ kontem.

rymcus lubi dowalic do pieca inkoguto wiec możliwe ze dla zmylenia tropów ten caps. I tez ma przerażajace pravackie poglądy.

i z laski swojej - tchórzliwe dziady które nie potrafia sie przedstawić/ pisać z 1 konta żeby wyrazić własne zdanie czy stosunek dla jakiejś osoby sa śmieszne a oskarżanie innych o paranoje przez To ze tchórze robią multikonta a inni maja sie w tym odnalezc jest delikatnie zabawne:) paranoje ma ten co ma obcować z psycholami a nie multikonciarz z forum o kupie. Nowe nie znałam 😀

Edytowano przez draże korsarze

Przed chwilą, draże korsarze napisał:

Ty jesteś tym TRYN na bank wiec nie rob z tata wariata z tym ‚1’ kontem.

rymcus lubi dowalic do pieca inkoguto wiec możliwe ze dla zmylenia tropów ten caps.

i z laski swojej jesli tchórzliwe dziady które nie potrafia sie przedstawić/ pisać z 1 konta żeby wyrazić własne zdanie czy stosunek dla jakiejś osoby to to jest śmieszne a oskarżanie innych o paranoje przez To ze tchórze robią multikonta a inni maja sie w tym odnalezc jest delikatnie zabawne:)

To piekne jak bronisz swojego chłopaka. 

3 minuty temu, Niestety tak bo tak napisał:

Pomogłem z uwagi na dawnom przyjaźń ale czułem się jak fřajer, nigdy więcej. Lecę. 

Narazie pegazie. 😄

1 minutę temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał:

To piekne jak bronisz swojego chłopaka. 

Nie bronie ale trochę postawione na łbie tutaj wszystko jest, świr jeden z 2 ma 75 nickow ale ty który próbujesz sie w tym odnalezc jesteś paranoikiem bo 2 nie zgadles 😃 no jaja. I do psychiatryka. Oczywiscie nie ten z 156 kontami, ten jest nad wyraz normalny 😃

3 minuty temu, konie na ambonie napisał:

w dupala 😄

Jaki ty dziś bezpruderyjny.

4 minuty temu, konie na ambonie napisał:

w dupala 😄

Myslalam ze ten komentarz pochodzi z konta ‚kon zwalony’ szczerze mówiąc 😃

24 minuty temu, PiS PiS PiS PiS PiS PiS... napisał:

To musiał być pisior... bo przecież pis, pis, pis, pis, pis, pis, pis...

niie musial ale byl 😄

22 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał:

A kto normalny leci do ołtarza przed 40? To nie wieś w latach 60. Może i pedal nie przeczę ale argument że ma brzydko babe to jednak słabe bo wiele brzydkich ma męża.

argument zle przedstawiony ale jak baba wyglada jak chlop to moim zdaniem gosc jest bi albo gej tylko chce miec dzieci

jak ktos ma zone babochlopa to moim zdaniem ryzyko gejstwa rosnie. 

nie pisze o bosaku bo za bardzo nie wiem jak ta fanatyczka z ordo iuris wyglada

Edytowano przez konie na ambonie

1 minutę temu, konie na ambonie napisał:

niie musial ale byl 😄

argument zle przedstawiony ale jak baba wyglada jak chlop to moim zdaniem gosc jest bi albo gej tylko chce miec dzieci

Nie obrazaj mnie bo jestem babochlopem z kinolem jak klama i nie zadaję się z gejami tak świnio karlowata

• Haha 1

1 minutę temu, draże korsarze napisał:

Ty jesteś raczej rym cym lub jeden z tych bezimiennych lizodupow nimfy (nie licząc jej własnych podszywow własnych simpow). Za babkę nikt cie nie ma ani puchacza wiec nie nakrecaj sie.

probujesz sie podszywać pod narcyza ale nim nie jesteś

W SUMIE  TO IDEALNIE SIĘ DOBRALIŚCIE Z LILPEDEM-  OBYDWOJE TAK SAMO MANIAKALNI I PARANOICZNI Z OBSESJĄ NA PUNKCIE PRAWICY

W NICZYM ABSOLUTNIE NIE MASZ RACJI, TĘPA SZCZAŁO - ZA KRASNALA NIGDY SIĘ NIE PODSZYWAŁEM, BO OD ZAWSZE TWIERDZIŁEM, ŻE NIM NIE JESTEM, TAK JAK ŻADNYM Z WYŻEJ WYMIENIONYCH TEŻ NIE

OD KIEDY WRZUCENIE INFO Z WYKOPU O KIMŚ (WCZEŚNIEJ WRZUCONE PRZEZ MOONA) PO TO ABY NAKRĘCIĆ ZLEŻAKA, TO LIZODOPSTWO? TAKIE POTWORKI LOGICZNE TO TYLKO LEWICOWE BABY POTRAFIĄ TWORZYĆ... I LIBED

19 minut temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał:

Na pewno nie bardziej niż nawrocka.

nowacka jako mloda lewaczka wygladala bardoz ladnie sa filmiki z nia i michalem kaminiskim i niezla laska

zeszczecila sie tym ostrzykiwaniem no i to juz stara baba jest ale ona nie wyglada jak chlop

a napisalas nawrocka 😄 no to ona faktycznie jakas dziwna ale bez przesady ze jak chlop. jak chlop to beata szydlo albo ta z nowoczesnej w okularach matematyczka zapomnialem nazwiska

2 minuty temu, konie na ambonie napisał:

niie musial ale byl 😄

Karina b. Wyglada bardziej męsko od małża krzysiaczka 

Przed chwilą, konie na ambonie napisał:

nawrocka jako mloda lewaczka wygladala bardoz ladnie sa filmiki z nia i michalem kaminiskim i niezla laska

zeszczecila sie tym ostrzykiwaniem no i to juz stara baba jest ale ona nie wyglada jak chlop

Znowu coś Ci się jebje pod cymbalem

10 minut temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał:

I dlatego ludzie szukają swoich podobieństw. Tak to ma sens. Mhm.

SZUKAJĄ PODOBIEŃSTW W POZYTYWACH, PODOBNE NEGATYWNE RZECZY NAJCIĘŻEJ TOLEROWAĆ

22 minuty temu, TREV0 napisał:

CZY TY W OGÓLE WIDZISZ RÓŻNICĘ MIĘDZY PROSTYTUCJĄ Z DOROSŁYMI, A Z MAŁOLETNIMI NASTOLATKAMI/DZIEĆMI?  CZY PEDO PROSTYTUCJA TO TEŻ MOŻE DLA CIEBIE "PISOWSKA NAGONKA" I WSZYSTKO SPOKO?

ja tylko napisalem ze wszedzie jest to samo a na jeden lokal sie uparli bo wrogowie tam przychodzili. pelno masz takich knajp na deptaku w sopocie ta ktora zaginela to tez jak widzialem filmiki zapewne podobnie zarabiala  wiec co cie dziwi ? ja stweirdzilem fakt ze to nie wina ludzi ktorzy przychodza do knajpy ze jakas gow.niara tam zarobic na zycie tylkiem chce i tyle. takich miejsc w polsce sa setki

to wina rodzicow a nie wlascicieli knajpy

1 minutę temu, TREV0 napisał:

W SUMIE  TO IDEALNIE SIĘ DOBRALIŚCIE Z LILPEDEM-  OBYDWOJE TAK SAMO MANIAKALNI I PARANOICZNI Z OBSESJĄ NA PUNKCIE PRAWICY

W NICZYM ABSOLUTNIE NIE MASZ RACJI, TĘPA SZCZAŁO - ZA KRASNALA NIGDY SIĘ NIE PODSZYWAŁEM, BO OD ZAWSZE TWIERDZIŁEM, ŻE NIM NIE JESTEM, TAK JAK ŻADNYM Z WYŻEJ WYMIENIONYCH TEŻ NIE

OD KIEDY WRZUCENIE INFO Z WYKOPU O KIMŚ (WCZEŚNIEJ WRZUCONE PRZEZ MOONA) PO TO ABY NAKRĘCIĆ ZLEŻAKA, TO LIZODOPSTWO? TAKIE POTWORKI LOGICZNE TO TYLKO LEWICOWE BABY POTRAFIĄ TWORZYĆ... I LIBED

Inteligentna szczalo lizodoupy nimfy maja wiele nickow 😉 oczywiscie ze nke z tego liżesz ten zad o ile to ty. Ale masz podobne modus Operandi do tych zyebow jednonickowcow. Wyłazisz spod kamienia żeby komuś dowalic jak jest inba. Ale wyyebane w sumie w ciebie kim jesteś wiadomo ze jakims tchórzem który sie nie potrafi przyznać:) bardzo to pravackie 

18 minut temu, TREV0 napisał:

TYLKO Z TEGO NIKU PISŻE NA TYM TEMACIE,

a czy ja pisaleem ze na tym temacie masz wiecej ? nie

24 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał:

Na pewno nie bardziej niż nawrocka.

Która? Ta od Batyra ? No mnie sie ona akurat pdooba 

2 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał:

Mezalians w chùi. Krejzi libeda prowadzi jak knura na sznurze. Tak to widzę. Przykro mi wybaczcie zakochani

Hahahaha 😀 smiechlam głośno dziękuje 

Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał:

Ma mesko figure nie mniej od pokrywki bosaka

Ja na ryj zawsze pacze. Nie wiem jakie maja figury jedna i druga nawet 

8 minut temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał:

Nie obrazaj mnie bo jestem babochlopem z kinolem jak klama i nie zadaję się z gejami tak świnio karlowata

wiedzialem ze odbierzesz to osobiscie 😄 ale nie rozumiesz co napisalem nawet jak cie bedzie kryptogej podrywal to przeciez nie ma w tym twojej winy 😄 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się