Minnie Moskowitz 66 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Są tacy … nudni, małostkowi. trans….zapadam w niego…czuję nicość.. latam po mieszkaniu i nie wiem, po co. Czym jest nicość? Czy właśnie tym? Odpowiedzi więcej, niż pytań, a może odwrotnie….zatapiam się w jazzie…czuję, że nie mieszczę się w sobie. Edytowano 6 godzin temu przez Minnie Moskowitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 68 Napisano 6 godzin temu Jak gra to doopy nie truje jeśli jest typem sadola z problemami emocjonalnymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1102 Napisano 6 godzin temu A co tu rozumieć? Grają bo to caly ich świat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 313 Napisano 6 godzin temu Niekoniecznie, bo można pograć czasami dla odskoczni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1102 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Niekoniecznie, bo można pograć czasami dla odskoczni. Mi sie gamer kojarzy z takim co gra prawie caly czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 97 Napisano 6 godzin temu Też już się nie mieszcze. Rosne jak bestia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 66 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Mi sie gamer kojarzy z takim co gra prawie caly czas. Można raz na tydzień albo dwa… ale nie codziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 42 Napisano 6 godzin temu MNIE TEŻ NIGDY ŻADNA GRA AŻ TAK NIE POCHŁONĘŁA WOLĘ JUŻ PODCAST KRYMINALNY CZY DOKUMENT SOBIE OBEJRZEĆ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 66 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, TREV0 napisał: MNIE TEŻ NIGDY ŻADNA GRA AŻ TAK NIE POCHŁONĘŁA WOLĘ JUŻ PODCAST KRYMINALNY CZY DOKUMENT SOBIE OBEJRZEĆ O to to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 66 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 17 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Są tacy … nudni, małostkowi. Edytuj temat Edytowano 6 godzin temu przez Minnie Moskowitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 313 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Mi sie gamer kojarzy z takim co gra prawie caly czas. A to nie ja bym tak nie dał rady, bo to chore byłoby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 66 Napisano 6 godzin temu Jestem dzika, daje burze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 97 Napisano 6 godzin temu Na pjotrer ogórze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 97 Napisano 6 godzin temu Kabanos wali miensem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelaos69 1 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Jestem dzika, daje burze. Priscilko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 66 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, menelaos69 napisał: Priscilko Wynocha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelaos69 1 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Wynocha kiedys mnie kochalas, co sie stalo ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 66 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, menelaos69 napisał: kiedys mnie kochalas, co sie stalo ? Za paranoiczne urojenia nie odpowiadam. Tam są drzwi. Gdybyś jeszcze resztki przyzwoitości zachował…ale z oblechami nie rozmawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezzębnica 2 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 16 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Za paranoiczne urojenia nie odpowiadam. Tam są drzwi. Gdybyś jeszcze resztki przyzwoitości zachował…ale z oblechami nie rozmawiam. Najlepiej ignorować kre,tyna. Edytowano 5 godzin temu przez BabkaBożaBezzębnica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 137 Napisano 5 godzin temu 34 minuty temu, Onaaaa napisał: Mi sie gamer kojarzy z takim co gra prawie caly czas. Etam grałaś w Simsy tam można robić bara bara i mieć dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 68 Napisano 5 godzin temu (edytowany) A to w Simsy to tacy niedzielni gracze pykaja raczej Edytowano 5 godzin temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 97 Napisano 5 godzin temu Wy jesteście moje simsy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1102 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, Fifofa napisał: Etam grałaś w Simsy tam można robić bara bara i mieć dziecko Wiem i miałam tam zawsze 5 dzieci i nie wyrabiałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 0 Napisano 5 godzin temu 56 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Są tacy … nudni, małostkowi. trans….zapadam w niego…czuję nicość.. latam po mieszkaniu i nie wiem, po co. Czym jest nicość? Czy właśnie tym? Odpowiedzi więcej, niż pytań, a może odwrotnie….zatapiam się w jazzie…czuję, że nie mieszczę się w sobie. W sensie graczy? A czego konkretnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 66 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Wiem i miałam tam zawsze 5 dzieci i nie wyrabiałam A ja zawsze wpisywałam motherlode i żyłam na poziomie. Bez bachów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 137 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Wiem i miałam tam zawsze 5 dzieci i nie wyrabiałam Gdzie chodziłeś bara bara? Na imprezy gdzie tańczyli? Włączyłem pierwszy film i zobacz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1102 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: A ja zawsze wpisywałam motherlode i żyłam na poziomie. Bez bachów. Ja tworzyłam 3 najpierw a potem dwojka sie rodziła w trakcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 0 Napisano 5 godzin temu 47 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Można raz na tydzień albo dwa… ale nie codziennie. Jak kogoś stać i chce to niech i nawet nie śpi i gra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 0 Napisano 5 godzin temu Ja bardzo mało gram ostatnio airblade przeszedłem pal ps2 na 32" i później 85" chyba jednego dnia albo dwa prędzej dwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 0 Napisano 5 godzin temu Odnośnie graczy to pasja przynajmniej u mnie do gier video jest jak seks mi towarzyszy całe życie ostatnio bardziej idzie w kwestie techniczne i projekty niż samo czyste granie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach