BabkaBożaBezdzietnica 98 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: a bo sie zakochałim w awatarku i myslelismy ze to ksiaze z bajki, a tobie nie zdarzylo sie plaskoziemko A potem wstalam i się zesrålam. Taka to bajka była. W stopie sie zakochać to trzeba być na mefedronie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 73 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, KróliczekZły napisał: Sporo golnęła.... a to myslalam ze to o Boni Babie taka shlora benisowa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 77 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, KróliczekZły napisał: Nie chuchaj na mnie tą gorzelnią, z łaski swojej Lepsze to, niż zużyty śledź (bleh) kupiony przez podręcznego. Hihi. Albo nie, tu nie ma się z czego śmiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 98 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: a to myslalam ze to o Boni Babie taka shlora benisowa... Sama jestes szlora elzbietanska munowa cycofonowa jezebel ladacznica lilith Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 4 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Lepsze to, niż zużyty śledź (bleh) kupiony przez podręcznego. Hihi. Albo nie, tu nie ma się z czego śmiać. Wystarczy jeden przycisk. Po co później żałować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 73 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Sama jestes szlora elzbietanska munowa cycofonowa jezebel ladacznica lilith widzialam Timberlake'a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 77 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Wystarczy jeden przycisk. Po co później żałować? Wydalaj stąd, złotko. Ja tu rozdaje karty. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 4 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Wydalaj stąd, złotko. Ja tu rozdaje karty. Właśnie się kładę. Proponuję udać się w moje ślady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 77 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: Tatuś ci kupuje zużytego śledzia (boję się spytać, w jakim celu)? Może to gdzieś zgłoś... Odwracanie się zaczyna. O tobie mowa. Wiedźmo Ple-Ple. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 98 Napisano 7 godzin temu Jestem lilith z 8 domu i to ja tu zadze wami niewolnice zasråne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 12 Napisano 7 godzin temu 2 godziny temu, Dwa spełnienia tak napisał: I miałem takiego kolege cucolda chciał bym mu laske bzykal byl bi i mi też 5 gier kupił żebym z nim grał Leżak... Ty już dzisiaj nie pijesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oubli 12 Napisano 7 godzin temu Nie nadążam. Albo za mało alko, albo za mało popcornu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 74 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Odwracanie się zaczyna. O tobie mowa. Wiedźmo Ple-Ple. W sumie nie kopię kompletnie pijanej... Madzia może jutro się zwierzy z tych salonów, na który bywa Odstaw gwinta i dobrej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 3 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Kocopoł napisał: widzialam Timberlake'a Tak podobno Leżak mówi na fiutka - Timberlake Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 77 Napisano 7 godzin temu Jane Birkin….je t’aime…moi non plus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 4 Napisano 7 godzin temu Udanego lądowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelos69 4 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Udanego lądowania Czy leci z nami pilot? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 77 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Miłego zakładania kont jutro. Edytowano 7 godzin temu przez Minnie Moskowitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 98 Napisano 7 godzin temu Do nóg padaj sùko https://youtu.be/oq8wnimkp1o?si=gvkGumGCPQj1NE0c Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 3 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Miłego zakładania kont jutro. Dzięki, to jest to co tygrysy lubią najbardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 77 Napisano 7 godzin temu Papa Madziuchna… kocham Cię… jak przyjaciółkę 🩷 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 303 Napisano 7 godzin temu 31 minut temu, Kocopoł napisał: przed Januszami? dej spokoj, znajdz fajnego Janusza takiego seksy a, ty na morde nie patrzysz kobieto tylko zeby mial duzego... Na mordę to się nie patrzy tylko się siada. (żart) xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 98 Napisano 7 godzin temu Za kamienico najwygodniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelos69 4 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Na mordę to się nie patrzy tylko się siada. (żart) xd Wow, ostro siostro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 73 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, xDxDxDxD napisał: Na mordę to się nie patrzy tylko się siada. (żart) xd wow ale wy wyzwolone a tu majom grazyny co suche albo wcale lepiej sie nie uzewnetrzniac huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelos69 4 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: wow ale wy wyzwolone a tu majom grazyny co suche albo wcale lepiej sie nie uzewnetrzniac huh Może się nauczysz od niej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 73 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, menelos69 napisał: Może się nauczysz od niej? zrobie jak uznam za sluszne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelos69 4 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: zrobie jak uznam za sluszne. Znowu popełnisz ten błąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 73 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, menelos69 napisał: Znowu popełnisz ten błąd. a ty czujesz poczebe za mna chodzic, dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 98 Napisano 7 godzin temu Pamela pamperson. Mam nowo fiksacje slowno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach