Dwa spełnienia tak 1 Napisano 4 godziny temu I miałem takiego kolege cucolda chciał bym mu laske bzykal byl bi i mi też 5 gier kupił żebym z nim grał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 1 Napisano 4 godziny temu W sklepie się zatrudnil komputerowym i tam te gry rozklejal nad czajnikiem jakoś żeby sobie pograć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 1 Napisano 4 godziny temu Beka była bo klientów tracil każdy co przyszedł mówił że pcet to gówwno ps3 najlepsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 480 Napisano 4 godziny temu 46 minut temu, Get Out napisał: Nie mam pojęcia o jakim psie piszesz i wyjmij tego kija z duрy to łatwiej ci będzie funkcjonować, bo jesteś przykrym bucem. No popatrz, nie pamiętasz dowcipu o rotweillerze który kiedyś opowiedziałeś, a później byl wklejany ci setki razy? A że w Peru byłeś u szamana jeszcze pamiętasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 238 Napisano 4 godziny temu 3 godziny temu, draże korsarze napisał: Bzdury ta blondyna to nie ja, Madzia oszczędź tych oskarżeń, chlejusie. libed nie ma żadnych profili incognito i nie ma problemu z napisaniem komuś coś wprost. Chyba każdy to wie;) to stulejarze potrzebuje swoich multi. Wiec creamy, kolejny stulejarzu na multi- z laski swojej ferme ta gueule No jesteś chlejus, bo od początku wiedziałam jakie z ciebie ziółko, które nawet nie pamięta, że po alkoholu pisało, że sporo przytyła.. Idź na odwyk i więcej się mną nie wycieraj, kiedy tutaj mnie nie ma.. A teraz możesz pisać o milfach kuwetach i kim tam chcesz, ale normalnych ludzi zostaw w spokoju i najpierw nalej sobie Pa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 76 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: No jesteś chlejus, bo od początku wiedziałam jakie z ciebie ziółko, które nawet nie pamięta, że po alkoholu pisało, że sporo przytyła.. Idź na odwyk i więcej się mną nie wycieraj, kiedy tutaj mnie nie ma.. A teraz możesz pisać o milfach kuwetach i kim tam chcesz, ale normalnych ludzi zostaw w spokoju i najpierw nalej sobie Pa Jedna z drugą nawalone siedzą i bzdury wierutne bredzą. Miłego wieczoru 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 316 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: No popatrz, nie pamiętasz dowcipu o rotweillerze który kiedyś opowiedziałeś, a później byl wklejany ci setki razy? A że w Peru byłeś u szamana jeszcze pamiętasz? Skrinami trzeba odświeżać pamięć jeżeli coś raz czy dwa napisałem ponad dekadę temu. Albo rozliczyć mnie na realu , bo jakiś kawał napisałem naście lat temu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 316 Napisano 3 godziny temu 32 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: W sklepie się zatrudnil komputerowym i tam te gry rozklejal nad czajnikiem jakoś żeby sobie pograć Piratów nie było już na trójkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 238 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Jedna z drugą nawalone siedzą i bzdury wierutne bredzą. Miłego wieczoru Śliwka jedno i to samo pisze, aż do porzygu, a tamte wariatki to tylko mocne jak ruda jest z pociskami lub gapą chadem, co rudej na podpaski daje Wrzuciłam do ignora i nie będę się więcej denerwować, przez kogoś, komu za bardzo forum weszło pod czaszkę i tylko tym żyje Wzajemnie. Miłego wieczoru i do przeczytania 🫶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 316 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Kocopoł napisał: Najlepiej jechać do osławionego reliktu przeszłości z bogatą historią a zobaczyć tłumy i McDonald w środku huh Żeby odpocząć trzeba piwniczyć ,albo udać się tam gdzie nie ma wcale ludzi jakby nie spojrzeć. I ktoś musiałby mi grubą flotę rzygnąć abym musiał się męczyć w dużych skupiskach ludzkich gdzie nawet do WC są kolejki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 1 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Piratów nie było już na trójkę? Nie było cell dość długo się opieral a też nikt nie chciał stracić online Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gerwazy Rębajło 4 Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, 250GodzinTak napisał: No jesteś chlejus, bo od początku wiedziałam jakie z ciebie ziółko, które nawet nie pamięta, że po alkoholu pisało, że sporo przytyła.. Idź na odwyk i więcej się mną nie wycieraj, kiedy tutaj mnie nie ma.. A teraz możesz pisać o milfach kuwetach i kim tam chcesz, ale normalnych ludzi zostaw w spokoju i najpierw nalej sobie Pa Coś mi się wydaje, że konfabulujesz kobyłko i nie byłby to pierwszy raz z twojej strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 1 Napisano 3 godziny temu Zresztą to wtedy były inne czasy gry pierwszy raz bluray to tak jakby dzisiaj ściągać 250-500gb na gre brakowało wszystko miejsca hdd nośników pendrive 20-60gb hdd to wtedy był standard Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 76 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Śliwka jedno i to samo pisze, aż do porzygu, a tamte wariatki to tylko mocne jak ruda jest z pociskami lub gapą chadem, co rudej na podpaski daje Wrzuciłam do ignora i nie będę się więcej denerwować, przez kogoś, komu za bardzo forum weszło pod czaszkę i tylko tym żyje Wzajemnie. Miłego wieczoru i do przeczytania 🫶 Chyba wylazły spod lewych nicków. Hihi. Ruda najbardziej jadowita przynajmniej do mnie, choć i do ciebie nieźle się chałturzy. Miłego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 316 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Dwa spełnienia tak napisał: Nie było cell dość długo się opieral a też nikt nie chciał stracić online Ale z jedynki i dwójki chyba chodziły na trójce wypalone piraty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 73 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Get Out napisał: Żeby odpocząć trzeba piwniczyć ,albo udać się tam gdzie nie ma wcale ludzi jakby nie spojrzeć. I ktoś musiałby mi grubą flotę rzygnąć abym musiał się męczyć w dużych skupiskach ludzkich gdzie nawet do WC są kolejki. W fajnym towarzystwie chyba wszystko da radę ale nie tam gdzie czujesz się jak piąte koło u wozu, kwiatek u kożucha i wszystkim przeszkadzasz nie wiadomo czemu i w izolacje się wpada bo jest łatwiejsza... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 316 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Chyba wylazły spod lewych nicków. Hihi. Ruda najbardziej jadowita przynajmniej do mnie, choć i do ciebie nieźle się chałturzy. Miłego Każdy myślał na ero ,że jak płaska kogoś pozna, to problem zniknie i poznała a problem jadu pozostał. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gerwazy Rębajło 4 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Chyba wylazły spod lewych nicków. Hihi. Ruda najbardziej jadowita przynajmniej do mnie, choć i do ciebie nieźle się chałturzy. Miłego Łysa stała się persona non grata na kafeterii i tylko dlatego udaje twoją psiapsi. Zobaczysz, jeszcze wbije ci nóż w plecy tak jak swojej matce. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 316 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: W fajnym towarzystwie chyba wszystko da radę ale nie tam gdzie czujesz się jak piąte koło u wozu, kwiatek u kożucha i wszystkim przeszkadzasz nie wiadomo czemu i w izolacje się wpada bo jest łatwiejsza... To czujesz czy gdzieś pasujesz i ktoś odpowiedni jest ważny żeby można być sobą, a nie oglądać się za siebie na każdym kroku i uważać aby dobrze wypaść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 73 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Get Out napisał: To czujesz czy gdzieś pasujesz i ktoś odpowiedni jest ważny żeby można być sobą, a nie oglądać się za siebie na każdym kroku i uważać aby dobrze wypaść. A to sobą chyba nie da się nie być a żeby nienawidzic długotrwale jak niektorzy to chyba nie mam paliwa... Edytowano 3 godziny temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 76 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Gerwazy Rębajło napisał: Łysa stała się persona non grata na kafeterii i tylko dlatego udaje twoją psiapsi. Zobaczysz, jeszcze wbije ci nóż w plecy tak jak swojej matce. Taki mądraliński jesteś, Gerwazy. Aż ci przyznam laurkę upośledzenia umysłowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 73 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Gerwazy Rębajło napisał: Łysa stała się persona non grata na kafeterii i tylko dlatego udaje twoją psiapsi. Zobaczysz, jeszcze wbije ci nóż w plecy tak jak swojej matce. Gadki na kafe to sprawa życia i śmierci, bardzo poważne biznesy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 238 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Gerwazy Rębajło napisał: Łysa stała się persona non grata na kafeterii i tylko dlatego udaje twoją psiapsi. Zobaczysz, jeszcze wbije ci nóż w plecy tak jak swojej matce. Napisał Moon, który nie może żyć beze mnie i po gorzole Krejzi wyzywa od paryskich kureef.. Może zamiast zajmować się cudzymi matkami (chyba lubisz starsze kobiety) to zajmij się swoją, bo chyba w piecu trzeba jej napalić Odbij typie i przyjmij na chudą klatę czarną polewkę, że ja cię nie chce hejterze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 238 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Kocopoł napisał: Gadki na kafe to sprawa życia i śmierci, bardzo poważne biznesy. Więc zajmij się swoim Moonem, bo ja nie odwzajemniam jego miłości do mnie, a wiem, że sobie piszecie na mesandzerze. Później typ się nawali i jedzie ci od grubych dóp. Ja tu mam każdego z was w jednym palcu i wiem, na co Moona stać, więc z łaski swojej zabierz go z mojego garba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 73 Napisano 3 godziny temu Ten to lubi przesadzać i tragizowac wiecznie a to też w końcu się nudzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 238 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Taki mądraliński jesteś, Gerwazy. Aż ci przyznam laurkę upośledzenia umysłowego. Rentę specjalną mu przydzielisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 73 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Więc zajmij się swoim Moonem, bo ja nie odwzajemniam jego miłości do mnie, a wiem, że sobie piszecie na mesandzerze. Później typ się nawali i jedzie ci od grubych dóp. Ja tu mam każdego z was w jednym palcu i wiem, na co Moona stać, więc z łaski swojej zabierz go z mojego garba Haha. Rozkazywac to możesz swojemu spasionemu kotu a też nie wiadomo czy cię posłucha Babofonie... 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 76 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Rentę specjalną mu przydzielisz? Teraz upośledzeni mają w sumie zbyt dobrze… nie mówię o przypadkach godnych pożałowania, ale o takich upoślakach. Powinni przywrócić przytułki dla obłąkanych - właśnie pod taką nazwą. Oj, obładowałoby się takie placówki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelos69 4 Napisano 3 godziny temu W sumie... niezły cyrk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 302 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Dzień jak co dzień... Edytowano 3 godziny temu przez xDxDxDxD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach