Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Cledi

😲😲😲

Polecane posty

46 minut temu, Get Out napisał:

Nie mam pojęcia o jakim psie piszesz i wyjmij tego kija z duрy to łatwiej ci będzie funkcjonować, bo jesteś przykrym bucem. 😅

No popatrz, nie pamiętasz dowcipu o rotweillerze który kiedyś opowiedziałeś, a później byl wklejany ci setki razy? A że w Peru byłeś u szamana jeszcze pamiętasz? 😄

3 godziny temu, draże korsarze napisał:

Bzdury 🙂 

ta blondyna to nie ja, Madzia oszczędź tych oskarżeń, chlejusie.

libed nie ma żadnych profili incognito i nie ma problemu z napisaniem komuś coś wprost. Chyba każdy to wie;) to stulejarze potrzebuje swoich multi. Wiec creamy, kolejny stulejarzu  na multi- z laski swojej ferme ta gueule 😉

No jesteś chlejus, bo od początku wiedziałam jakie z ciebie ziółko, które nawet nie pamięta, że po alkoholu pisało, że sporo przytyła.. Idź na odwyk i więcej się mną nie wycieraj, kiedy tutaj mnie nie ma.. 😴

A teraz możesz pisać o milfach kuwetach i kim tam chcesz, ale normalnych ludzi zostaw w spokoju i najpierw nalej sobie 👋😋😄Pa 😍

• Thanks 1

7 minut temu, 250GodzinTak napisał:

No jesteś chlejus, bo od początku wiedziałam jakie z ciebie ziółko, które nawet nie pamięta, że po alkoholu pisało, że sporo przytyła.. Idź na odwyk i więcej się mną nie wycieraj, kiedy tutaj mnie nie ma.. 😴

A teraz możesz pisać o milfach kuwetach i kim tam chcesz, ale normalnych ludzi zostaw w spokoju i najpierw nalej sobie 👋😋😄Pa 😍

Jedna z drugą nawalone siedzą i bzdury wierutne bredzą. Miłego wieczoru 🌹

• Thanks 1

13 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

No popatrz, nie pamiętasz dowcipu o rotweillerze który kiedyś opowiedziałeś, a później byl wklejany ci setki razy? A że w Peru byłeś u szamana jeszcze pamiętasz? 😄

Skrinami trzeba odświeżać pamięć jeżeli coś raz czy dwa napisałem ponad dekadę temu. Albo rozliczyć mnie na realu , bo jakiś kawał napisałem naście lat temu .😁

32 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał:

W sklepie się zatrudnil komputerowym i tam te gry rozklejal nad czajnikiem jakoś żeby sobie pograć 😆

Piratów nie było już na trójkę?

1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał:

Jedna z drugą nawalone siedzą i bzdury wierutne bredzą. Miłego wieczoru 🌹

Śliwka jedno i to samo pisze, aż do porzygu, a tamte wariatki to tylko mocne jak ruda jest z pociskami lub gapą chadem, co rudej na podpaski daje 😄Wrzuciłam do ignora i nie będę się więcej denerwować, przez kogoś, komu za bardzo forum weszło pod czaszkę i tylko tym żyje 😄

Wzajemnie. Miłego wieczoru i do przeczytania 🫶🥀

1 godzinę temu, Kocopoł napisał:

Najlepiej jechać do osławionego reliktu przeszłości z bogatą historią a zobaczyć tłumy i McDonald w środku huh

Żeby odpocząć trzeba piwniczyć ,albo udać się tam gdzie nie ma wcale ludzi jakby nie spojrzeć. I ktoś musiałby mi grubą flotę rzygnąć abym musiał się męczyć w dużych skupiskach ludzkich gdzie nawet do WC są kolejki. 😅

15 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Coś mi się wydaje, że konfabulujesz kobyłko i nie byłby to pierwszy raz z twojej strony. 😄 

Zresztą to wtedy były inne czasy gry pierwszy raz bluray to tak jakby dzisiaj ściągać 250-500gb na gre brakowało wszystko miejsca hdd nośników pendrive

20-60gb hdd to wtedy był standard 

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Śliwka jedno i to samo pisze, aż do porzygu, a tamte wariatki to tylko mocne jak ruda jest z pociskami lub gapą chadem, co rudej na podpaski daje 😄Wrzuciłam do ignora i nie będę się więcej denerwować, przez kogoś, komu za bardzo forum weszło pod czaszkę i tylko tym żyje 😄

Wzajemnie. Miłego wieczoru i do przeczytania 🫶🥀

Chyba wylazły spod lewych nicków. Hihi. Ruda najbardziej jadowita przynajmniej do mnie, choć i do ciebie nieźle się chałturzy. Miłego 💛

7 minut temu, Dwa spełnienia tak napisał:

Nie było cell dość długo się opieral a też nikt nie chciał stracić online 

Ale z jedynki i dwójki chyba chodziły na trójce wypalone piraty.

8 minut temu, Get Out napisał:

Żeby odpocząć trzeba piwniczyć ,albo udać się tam gdzie nie ma wcale ludzi jakby nie spojrzeć. I ktoś musiałby mi grubą flotę rzygnąć abym musiał się męczyć w dużych skupiskach ludzkich gdzie nawet do WC są kolejki. 😅

W fajnym towarzystwie chyba wszystko da radę ale nie tam gdzie czujesz się jak piąte koło u wozu, kwiatek u kożucha i wszystkim przeszkadzasz nie wiadomo czemu i w izolacje się wpada bo jest łatwiejsza...

• Like 1

5 minut temu, Minnie Moskowitz napisał:

Chyba wylazły spod lewych nicków. Hihi. Ruda najbardziej jadowita przynajmniej do mnie, choć i do ciebie nieźle się chałturzy. Miłego 💛

Każdy myślał na ero ,że jak płaska kogoś pozna, to problem zniknie i poznała a problem jadu pozostał. 😁

• Haha 1

6 minut temu, Minnie Moskowitz napisał:

Łysa stała się persona non grata na kafeterii i tylko dlatego udaje twoją psiapsi. Zobaczysz, jeszcze wbije ci nóż w plecy tak jak swojej matce. 😄 

• Haha 2

1 minutę temu, Kocopoł napisał:

W fajnym towarzystwie chyba wszystko da radę ale nie tam gdzie czujesz się jak piąte koło u wozu, kwiatek u kożucha i wszystkim przeszkadzasz nie wiadomo czemu i w izolacje się wpada bo jest łatwiejsza...

To czujesz czy gdzieś pasujesz i ktoś odpowiedni jest ważny żeby można być sobą, a nie oglądać się za siebie na każdym kroku i uważać aby dobrze wypaść. 

3 minuty temu, Get Out napisał:

To czujesz czy gdzieś pasujesz i ktoś odpowiedni jest ważny żeby można być sobą, a nie oglądać się za siebie na każdym kroku i uważać aby dobrze wypaść. 

A to sobą chyba nie da się nie być a żeby nienawidzic długotrwale jak niektorzy to chyba nie mam paliwa...

Edytowano przez Kocopoł

6 minut temu, Gerwazy Rębajło napisał:

Łysa stała się persona non grata na kafeterii i tylko dlatego udaje twoją psiapsi. Zobaczysz, jeszcze wbije ci nóż w plecy tak jak swojej matce. 😄 

Taki mądraliński jesteś, Gerwazy. Aż ci przyznam laurkę upośledzenia umysłowego. 

7 minut temu, Gerwazy Rębajło napisał:

Gadki na kafe to sprawa życia i śmierci, bardzo poważne biznesy.

7 minut temu, Gerwazy Rębajło napisał:

Napisał Moon, który nie może żyć beze mnie i po gorzole Krejzi wyzywa od paryskich kureef.. Może zamiast zajmować się cudzymi matkami (chyba lubisz starsze kobiety😄) to zajmij się swoją, bo chyba w piecu trzeba jej napalić 😄Odbij typie i przyjmij na chudą klatę czarną polewkę, że ja cię nie chce hejterze. 

2 minuty temu, Kocopoł napisał:

Gadki na kafe to sprawa życia i śmierci, bardzo poważne biznesy.

Więc zajmij się swoim Moonem, bo ja nie odwzajemniam jego miłości do mnie, a wiem, że sobie piszecie na mesandzerze. Później typ się nawali i jedzie ci od grubych dóp. Ja tu mam każdego z was w jednym palcu i wiem, na co Moona stać, więc z łaski swojej zabierz go z mojego garba 😄

Ten to lubi przesadzać i tragizowac wiecznie a to też w końcu się nudzi.

6 minut temu, Minnie Moskowitz napisał:

Taki mądraliński jesteś, Gerwazy. Aż ci przyznam laurkę upośledzenia umysłowego. 

Rentę specjalną mu przydzielisz? 😄

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Więc zajmij się swoim Moonem, bo ja nie odwzajemniam jego miłości do mnie, a wiem, że sobie piszecie na mesandzerze. Później typ się nawali i jedzie ci od grubych dóp. Ja tu mam każdego z was w jednym palcu i wiem, na co Moona stać, więc z łaski swojej zabierz go z mojego garba 😄

Haha. Rozkazywac to możesz swojemu spasionemu kotu a też nie wiadomo czy cię posłucha Babofonie...

• Haha 2

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Rentę specjalną mu przydzielisz? 😄

Teraz upośledzeni mają w sumie zbyt dobrze… nie mówię o przypadkach godnych pożałowania, ale o takich upoślakach. Powinni przywrócić przytułki dla obłąkanych - właśnie pod taką nazwą. Oj, obładowałoby się takie placówki. 

Dzień jak co dzień...

Edytowano przez xDxDxDxD
  • Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się