menelos69 4 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: a ty czujesz poczebe za mna chodzic, dlaczego? Wydaje ci się bo wchodzisz na tematy w które ja wchodzę. Ale możesz tak uważać, nie przeszkadza mi to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 73 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, menelos69 napisał: Wydaje ci się bo wchodzisz na tematy w które ja wchodzę. Ale możesz tak uważać, nie przeszkadza mi to. jakby ktos ci tak porozkazywal z doopy to zaraz bys sie wił jak wegorz huh ja sie nikim nie rzadze jak dziady co pare ksiazeczek przeczytaly i wszystkie rozumy pozjadaly a uj nimi rzadzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelos69 4 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: jakby ktos ci tak porozkazywal z doopy to zaraz bys sie wił jak wegorz huh ja sie nikim nie rzadze jak dziady co pare ksiazeczek przeczytaly i wszystkie rozumy pozjadaly a uj nimi rzadzi Trochę bełkotliwe ale generalnie to mam wywalone, jakby co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 73 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, menelos69 napisał: Trochę bełkotliwe ale generalnie to mam wywalone, jakby co. Mam Baran w Srilith i problem z posłuszeństwem huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 304 Napisano 9 godzin temu 18 minut temu, menelos69 napisał: Wow, ostro siostro. To, to jeszcze nie było ostro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 73 Napisano 9 godzin temu Banan w srilith Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 1 Napisano 9 godzin temu 9 minut temu, Kocopoł napisał: a ty czujesz poczebe za mna chodzic, dlaczego? Ja za dumbo latam ciągnie mnie do głupich czepkow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelos69 4 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: Mam Baran w Srilith i problem z posłuszeństwem huh OK, twoja sprawa - nie wnikam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 98 Napisano 9 godzin temu Widać te energię przypjerdolenia agresywnom abuzywnom w ryj dać mogę dać dambo bambo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelos69 4 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: To, to jeszcze nie było ostro. To pokaż co rozumiesz przez ostro. Czekam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 98 Napisano 9 godzin temu Nje lubię baranic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 98 Napisano 9 godzin temu Bananic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelos69 4 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Bananic Palisz, pijesz czy wdychasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 98 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, menelos69 napisał: Palisz, pijesz czy wdychasz? Nudny musi być twój swiat jeśli potrzebujesz picia palenia i wdychania dla wyobrazni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelos69 4 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Nudny musi być twój swiat jeśli potrzebujesz picia palenia i wdychania dla wyobrazni No faktycznie, wariat nie potrzebuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 98 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, menelos69 napisał: No faktycznie, wariat nie potrzebuje. Jeśli przebywasz tu dłużej niż dzień to wiedz że też się zaliczasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelos69 4 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Jeśli przebywasz tu dłużej niż dzień to wiedz że też się zaliczasz. Przyjmuję twój osąd z pokorą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 98 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, menelos69 napisał: Przyjmuję twój osąd z pokorą. Bóg jest od sadzenia tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelos69 4 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Bóg jest od sadzenia tak Zakładając, że istnieje i sądzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 304 Napisano 9 godzin temu 12 minut temu, menelos69 napisał: To pokaż co rozumiesz przez ostro. Czekam... No nie mogę tutaj tak... Poza tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelos69 4 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: No nie mogę tutaj tak... Poza tym. Wymyśl coś, dasz radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 98 Napisano 9 godzin temu Ble Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 1 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Ble Komu znowu lize fioota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 98 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, Dwa spełnienia tak napisał: Komu znowu lize fioota Tym razem to ona siada na twarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 98 Napisano 8 godzin temu Tysiace twarzy setki kůtasiarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 1 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Tym razem to ona siada na twarze Dzisiaj się dziewczyna wkoorwila bo zamiast iść po schodach ruchomych to se wyjolem telefon i czatgpt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelos69 4 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Tysiace twarzy setki kůtasiarzy 10 twarzy na 1 ...iarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 1 Napisano 8 godzin temu I taka naburmuszona mnie wyminela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 98 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: Dzisiaj się dziewczyna wkoorwila bo zamiast iść po schodach ruchomych to se wyjolem telefon i czatgpt Nie po to jadę schodami żeby nimi wchodzić wtf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 1 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Nie po to jadę schodami żeby nimi wchodzić wtf No właśnie ludzie jakieś píerdolniete ciejawie co zrobi z oszczedno te 30s Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach