Apelowa2 1 Napisano 8 godzin temu Co wam po patrzeniu na kobietę, która ma was gdzieś???? Po co dalej patrzycie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1662 Napisano 7 godzin temu Mają oczy to się patrzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 250 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, Apelowa2 napisał: Co wam po patrzeniu na kobietę, która ma was gdzieś???? Po co dalej patrzycie??? Oczy są zwierciadłem duszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 10 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: Oczy są zwierciadłem duszy Ciekawe czego zwierciadłem jest cірka? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 14 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, Apelowa2 napisał: Co wam po patrzeniu na kobietę, która ma was gdzieś???? Po co dalej patrzycie??? Mam milion złotych majątku i sobie patrze na samice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 250 Napisano 6 godzin temu 24 minuty temu, carewicz rzeczywistości napisał: Ciekawe czego zwierciadłem jest cірka? Tylko miłości z wzajemnością Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 430 Napisano 4 godziny temu 3 godziny temu, Apelowa2 napisał: Co wam po patrzeniu na kobietę, która ma was gdzieś???? Po co dalej patrzycie??? ja czekam kiedy spojrzy by jej pokazac fakju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 67 Napisano 4 godziny temu My patrzymy, bo kobiety nam się podobają, ale ja akurat staram się to robić dyskretnie i krótko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 597 Napisano 4 godziny temu Żeby zrobić najwięcej ujęć oczami i później to odtworzyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 14 Napisano 3 godziny temu 30 minut temu, Malowany napisał: Żeby zrobić najwięcej ujęć oczami i później to odtworzyć? Nie ja liczę że podejdzie i mi się oswiadczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach