Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

53 minuty temu, Fifofa napisał:

Trzeba jeszcze mieć miejsce ktòrego oglądasz jakąś ława wypoczynek.  2.5 metra byś przeciskał. Trzeba oglądać na wprost. Preferujesz zginąć glowę na bok, co to za wygoda?

Mam lezanke dałem półtora tysiąca 

2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał:

widziałem już wcześniej 🙂 

jest potwór

To nie pierwszy taki okaz. Zalew jest "ogrzewany" przez turbiny elektrowni, sumy uwielbiają ciepłe wody. 

Z wędkowaniem jak z hazardem. Wciąga, gdy wyciagniesz duży okaz i wcale  nie chodzi o to, żeby coś na patelnię wrzucić.

50 minut temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał:

Haha

Zrobi mam jeszcze dokupić 4 nocne będzie fajny rząd pod obrazem

52 minuty temu, Fifofa napisał:

Blokach są klitki nie zrobi sali kinowej.

Do dużego ekranu potrzebne nagłośnienie, jak głośniej piernie to sąsiedzi słyszą.

Mam creative 5.1.4 moja sąsiadka mi nie fika bo jestem przystojny i się wstydzi 

1 minutę temu, Baba napisał:

To nie pierwszy taki okaz. Zalew jest "ogrzewany" przez turbiny elektrowni, sumy uwielbiają ciepłe wody. 

Z wędkowaniem jak z hazardem. Wciąga, gdy wyciagniesz duży okaz i wcale  nie chodzi o to, żeby coś na patelnię wrzucić.

może jak go podkarmią kreatyną to jeszcze podrośnie 😄 

4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał:

może jak go podkarmią kreatyną to jeszcze podrośnie 😄 

Cholera wie, co im służy do takiego rozrostu. Woda ohydna,  łódki, kajaki, statek, motorówki. A podobno ryby lubią ciszę. 

Tak mi stary mówi, gdy zaczynam się rozkręcać z opowieściami. Cicho babo,.bo mi ryby płoszysz 😡 

Kłamał? 

3 minuty temu, Baba napisał:

Cholera wie, co im służy do takiego rozrostu. Woda ohydna,  łódki, kajaki, statek, motorówki. A podobno ryby lubią ciszę. 

Tak mi stary mówi, gdy zaczynam się rozkręcać z opowieściami. Cicho babo,.bo mi ryby płoszysz 😡 

Kłamał? 

Podobno żyją dłużej niż ludzie temu mają czas urosnąć do imponujących rozmiarów i są cwane bardzo z wiekiem, bo starego suma schwytać to jest wyczyn. 😁

2 minuty temu, Get Out napisał:

Podobno żyją dłużej niż ludzie temu mają czas urosnąć do imponujących rozmiarów i są cwane bardzo z wiekiem, bo starego suma schwytać to jest wyczyn. 😁

Przeciętnie żyją 30 lat, ale dają radę dłużej. I dlatego wspomniałam o tym rekordzie. Fajna sprawa dla wędkarza. Wręcz sukces.

1 minutę temu, Baba napisał:

Przeciętnie żyją 30 lat, ale dają radę dłużej. I dlatego wspomniałam o tym rekordzie. Fajna sprawa dla wędkarza. Wręcz sukces.

Biedna rybka mogła sobie jeszcze pływać 🤧

2 minuty temu, Baba napisał:

Przeciętnie żyją 30 lat

chorzowskie psy 

4 minuty temu, Baba napisał:

Są teorię że potrafią blisko sto lat dojechać ,a z tym hałasem też dziwne bo przy ruсhliwej drodze albo przy torach kolejowych ryba bierze i wcale ją nie płoszy hałas. 

2 godziny temu, Baba napisał:

Kłamał? 

szczera prawda 🙂 

• Haha 1

2 godziny temu, Get Out napisał:

Są teorię że potrafią blisko sto lat dojechać ,a z tym hałasem też dziwne bo przy ruсhliwej drodze albo przy torach kolejowych ryba bierze i wcale ją nie płoszy hałas. 

Mogłyby żyć 100 lat gdybyś ich nie łowił 😆

3 godziny temu, Fifofa napisał:

Biedna rybka mogła sobie jeszcze pływać 🤧

Wróciła do wody. Takie ryby są niejadalne. Gdyby nawet, złowiona na zawodach. Wszystkie się wypuszcza.

3 godziny temu, Get Out napisał:

Przecież wiem. Chłop mnie w bambuko robi gdy zbyt dużo gadam.

Totalnie nic wam sie WP nie stanie, jeśli przypadkowo postrzelicie wieczorną

gdzie kowbojki? ano wlasnie, 

5 godzin temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Ostatnio sobie zrobiłam całkiem burżujską sałatkę jak na moje grażyństwo, bo z gruszek, rukoli, fety i orzechów włoskich z dodatkiem miodu.

A ja robię taką z gotowanym burakiem, tzw- carpaccio dla buraków.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się