carewicz rzeczywistości 13 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nie domyślasz się? Podpowiedz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 26 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nie domyślasz się? Ktoś z dawnych lat czy teraźnieszych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 27 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Płyń bo ty żyjesz w innej rzeczywistości. To prawda nie wstaje o 6:30 do mopsu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 258 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Znowu zaczynasz? My przynajmniej jesteśmy uczciwi wobec swoich pracodawców. Nie bierzemy kasy za to, że w pracy napierd... na forum Ale ja nie o tobie. Pisałam ci już kiedyś, że jesteś przewrażliwiona na swoim punkcie. Ty dbasz o dom i rodzinę, Elka niech się uczy życia od ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 11 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Baba napisał: Znowu zaczynasz? My przynajmniej jesteśmy uczciwi wobec swoich pracodawców. Nie bierzemy kasy za to, że w pracy napierd... na forum Babo, Madzia jest w porządku. Nic złego nie napisała. A osoba, której odpisywała, ma zaburzenia psychiczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 13 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Margherite napisał: Być lub nie być... hmmm albo - praktycznie w każdym tłumaczeniu Stanisław Trembecki (1787): \”Więdnieć dłużej lub skończyć w okropne rozpaczy?\” Wojciech Bogusławski (1797): \”Być albo nie być? Otóż to jest pytanie…\” Jan Nepomucen Kamiński (1805): \”Być albo nie być, to jest więc pytanie.\” Franciszek Dzierżykraj Morawski (1830): \”Być czy nie być?… oto jest, co rozważać trzeba.\” Ignacy Hołowiński (1839): \”Być albo nie być, oto zagadka.\” Józef Korzeniowski (1845): \”Być albo nie być. O to właśnie idzie.\” Józef Komierowski (1857): \”Być albo nie być, o, to jest pytanie.\” Cyprian Norwid (1862): \”Być albo nie być? Oto zapytanie.\” Józef Paszkowski (1862): \”Być albo nie być, to wielkie pytanie.\” Krystyn Ostrowski (1870): \”Być albo nie być; oto jest zadanie.\” Jan Kasprowicz (1890): \”Być albo nie być! oto jest pytanie!\” Władysław Matlakowski (1894): \”Być albo nie być – oto jest pytanie.\” Leon Urlich (1895): \”Być albo nie być, oto jest pytanie.\” Stanisław Wyspiański (1905): \”Być albo nie być! (wciąż z głową pochyloną, rękoma wskazuje próg; cisza) Tu się zatrzymuję\” Zdzisław Skłodowski (1908): \”Być albo nie być! – oto jest pytanie.\” Andrzej Tretiak (1922): \”Czy być, czy nie być: w tym jest treść zagadki.\” Roman Brandstaetter (1952): \”Być albo nie być, oto jest pytanie.\” Witold Chwalewik (1952): \”Być albo nie być – bo w tym sedno sprawy,\” Władysław Tarnawski (1953): \”Być czy też nie być – oto jest pytanie.\” Jarosław Iwaszkiewicz (1954): \”Być czy też nie być? Oto jest pytanie!\” Maciej Słomczyński (1978): \”Być albo nie być; oto jest pytanie:\” Stanisław Barańczak (1990): \”Być albo nie być – oto jest pytanie.\” Edytowano 6 godzin temu przez carewicz rzeczywistości 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 242 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, carewicz rzeczywistości napisał: Czuję, że zaczyna oplatać cię sieć podejrzeń. Znawca ludzkich dusz i umysłów się znalazł. Wróżbita malowany jak ta lala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 258 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, carewicz rzeczywistości napisał: Podpowiedz... Nie będę nikomu ułatwiać, niech ktoś pogłówkuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 314 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak napisał: To prawda nie wstaje o 6:30 do mopsu A kto ci k#rwa powiedział że tam? Nie mierz wszystkich własną miarą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 258 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Płyń bo ty żyjesz w innej rzeczywistości. Ty też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 13 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Znawca ludzkich dusz i umysłów się znalazł. Wróżbita malowany jak ta lala. Blisko, coraz bliżej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 11 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Ty też Zaraz z leżakiem zacznie konwersacje haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 27 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: A kto ci k#rwa powiedział że tam? Nie mierz wszystkich własną miarą. Spokojnie jestem przystojniejszy niż malowany i wszystko mi wolno powiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 314 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ale ja nie o tobie. Pisałam ci już kiedyś, że jesteś przewrażliwiona na swoim punkcie. Ty dbasz o dom i rodzinę, Elka niech się uczy życia od ciebie. No tak, a ja nie dbam o nic bo ty tak wymyslilas? Dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 13 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nie będę nikomu ułatwiać, niech ktoś pogłówkuje Wiem ale nie powiem - "Kiler" Edytowano 6 godzin temu przez carewicz rzeczywistości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 258 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: A kto ci k#rwa powiedział że tam? Nie mierz wszystkich własną miarą. Ale po co te wyzwiska? Chyba do pracy nie idziesz o tej godzinie, tylko dopiero się położysz, bo będziesz do tej godziny nawalać z Leżakiem o pusiach i rzutnikach oraz przeterminowanym żarciu Ale coś was łączy, bo jego żywi ciotka i Państwo, ciebie Państwo i babka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 242 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ale ja nie o tobie. Pisałam ci już kiedyś, że jesteś przewrażliwiona na swoim punkcie. Goowno prawda. Nierobol, to nierobol i basta. I skąd możesz wiedzieć jak dbam o rodzinę i czy w ogóle to robię? Nie znasz mnie prywatnie. Przecież tu (podobno) nikt prawdy nie pisze. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 258 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Myrtle Gordon napisał: Zaraz z leżakiem zacznie konwersacje haha Do bladego świtu, kiedy rano będę skrobać szyby, to położy się spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 242 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Myrtle Gordon napisał: Babo, Madzia jest w porządku. Nic złego nie napisała. A osoba, której odpisywała, ma zaburzenia psychiczne. Ja też chcę być w porządku wobec siebie i będę reagować na takie teksty bez względu na to, kto je pisze. I dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 11 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Do bladego świtu, kiedy rano będę skrobać szyby, to położy się spać Ale to jest żałosne… dziewczyna sie podkłada incelom. Ja już jej mówiłam, ale ona odwróciła oczywiście kota ogonem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 258 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Goowno prawda. Nierobol, to nierobol i basta. I skąd możesz wiedzieć jak dbam o rodzinę i czy w ogóle to robię? Nie znasz mnie prywatnie. Przecież tu (podobno) nikt prawdy nie pisze. Ty mnie też nie znasz, a się denerwujesz. Przecież ja nie do ciebie pije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 258 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Ja też chcę być w porządku wobec siebie i będę reagować na takie teksty bez względu na to, kto je pisze. I dobranoc. Dobranoc i więcej dystansu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 314 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ale po co te wyzwiska? Chyba do pracy nie idziesz o tej godzinie, tylko dopiero się położysz, bo będziesz do tej godziny nawalać z Leżakiem o pusiach i rzutnikach oraz przeterminowanym żarciu Ale coś was łączy, bo jego żywi ciotka i Państwo, ciebie Państwo i babka. Przekleństwo było przecinkiem w zdaniu a nie wyzwiskiem. Dobra nie chce mi się enty raz tłumaczyć tego samego bo i tak nie dotrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 242 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, carewicz rzeczywistości napisał: Blisko, coraz bliżej... Jest taki film. Nawet oglądałam. A teraz zmykam i możecie mnie wszyscy... Pożegnać choćby takim gestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 26 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Baba napisał: Goowno prawda. Nierobol, to nierobol i basta. I skąd możesz wiedzieć jak dbam o rodzinę i czy w ogóle to robię? Nie znasz mnie prywatnie. Przecież tu (podobno) nikt prawdy nie pisze. Dajesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 258 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, carewicz rzeczywistości napisał: Wiem ale nie powiem - "Killer" Każdy gdzieś tam mieszka - "Zawrócony " Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 13 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Każdy gdzieś tam mieszka - "Zawrócony " Kombinuj dalej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 258 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Baba napisał: Jest taki film. Nawet oglądałam. A teraz zmykam i możecie mnie wszyscy... Pożegnać choćby takim gestem Pocałować w doope? Ja podziękuję i nie preferuje takich gestów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 314 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 10 minut temu, Baba napisał: Ja też chcę być w porządku wobec siebie i będę reagować na takie teksty bez względu na to, kto je pisze. I dobranoc. Dzięki ale ona do mnie sapie nie z powodów które wymieniła, tylko chodzi o zupelnie coś innego, tak więc ja sobie poradzę. Edytowano 6 godzin temu przez xDxDxDxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 26 Napisano 6 godzin temu 17 minut temu, Myrtle Gordon napisał: Babo, Madzia jest w porządku. Nic złego nie napisała. A osoba, której odpisywała, ma zaburzenia psychiczne. Nie mów tak, Gina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach