250GodzinTak 258 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Margherite napisał: M iałes jajo w awatarze Czyli jeden chłop z jajami na forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 258 Napisano 5 godzin temu 14 minut temu, Myrtle Gordon napisał: Uspane do 30 października…gdzie ja pokutna i pokorna… Na Halloween będzie jak znalazł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 314 Napisano 5 godzin temu 13 minut temu, Baba napisał: Ja tu wiele tekstów olałam, ale i mi się kiedyś ulewa. Irytuje mnie, jak wiele osób na tym forum próbuje w podły sposób zdyskredytować innych. Żeby chociaż mieli powody do wywyższania się. Szkoda moich nerwów. Jeszcze mi się od tego zmarszczki wygładzą Dobranoc Dokładnie, to miałam na myśli. W każdym razie dzięki, miło że ktoś obstanie za mną, wydaje mi się że jestem jedną z mniej konfliktowych osób na forum, no ale jak widać nawet o to potrafią się przyjêbać. Dobranoc raz jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 27 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, xDxDxDxD napisał: Dokładnie, to miałam na myśli. W każdym razie dzięki, miło że ktoś obstanie za mną, wydaje mi się że jestem jedną z mniej konfliktowych osób na forum, no ale jak widać nawet o to potrafią się przyjêbać. Dobranoc raz jeszcze. Elka cípa ciebie nie wyroocha codziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 314 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak napisał: Elka cípa ciebie nie wyroocha codziennie ty też nie i co to ma do tematu? Nie wpierdzielaj się mi w zdanie jak z kimś rozmawiam, neandertalczyku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 27 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: ty też nie i co to ma do tematu? Nie wpierdzielaj się mi w zdanie jak z kimś rozmawiam, neandertalczyku. Tego to nawet ja nie wiem bo przyszłości nie znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 314 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Tego to nawet ja nie wiem bo przyszłości nie znam Za to ja znam i tego akurat możesz być pewny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 314 Napisano 5 godzin temu Ide i ja spać. A i sorry, nie neandertalczyku tylko australopiteku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 27 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, xDxDxDxD napisał: Za to ja znam i tego akurat możesz być pewny. Pewna jest tylko śmierć i podatki tak mówią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1116 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Pewna jest tylko śmierć i podatki tak mówią I to że zjedzą nas robaki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 27 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Ide i ja spać. A i sorry, nie neandertalczyku tylko australopiteku. Mi się śniło dzisiaj że mi jakaś wbila do wyra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 27 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: I to że zjedzą nas robaki. No a jak się potkne w mops i akurat elki pochwa różnie bywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 27 Napisano 5 godzin temu W końcu tam pójdę pewnie oby nie potrzebował ale kto wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 3 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: No a jak się potkne w mops i akurat elki pochwa różnie bywa Zaplodnisz jom ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 27 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, jmin jack napisał: Zaplodnisz jom ? Nie wiem ja nie znam przyszłości jak elka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 194 Napisano 4 godziny temu Na noc ... Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 27 Napisano 4 godziny temu Ja powiem że nie chce a potem wpadnę z niom w kiblu ops Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 194 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak napisał: Ja powiem że nie chce a potem wpadnę z niom w kiblu ops Klop najpierw wyczyść potem rozmawiaj o milonach na wykresie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 12 Napisano 4 godziny temu 46 minut temu, xDxDxDxD napisał: Ide i ja spać. A i sorry, nie neandertalczyku tylko australopiteku. Czy ja wiem... Niejeden neandertal czy australopitek miał mniejszy smród w jaskini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 27 Napisano 4 godziny temu 27 minut temu, Spaghetti .... napisał: Klop najpierw wyczyść potem rozmawiaj o milonach na wykresie Roochasz jom gdy małolat patrzy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach