Myrtle Gordon 11 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Margherite napisał: Nie mów tak, Gina. Jak nie mów? Co masz na myśli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 314 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, Baba napisał: Jest taki film. Nawet oglądałam. A teraz zmykam i możecie mnie wszyscy... Pożegnać choćby takim gestem Dobranoc. 🖐 Edytowano 3 godziny temu przez xDxDxDxD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 242 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ty mnie też nie znasz, a się denerwujesz. Przecież ja nie do ciebie pije Powtórzę raz jeszcze. Ja obecnie nie pracuję, jestem od kilku lat na utrzymaniu chłopa i waszych podatków... jak to często podkreślasz. Dlaczego niby mam być lepiej traktowana niż Ela czy inne podręczne? Dziecinada. Ciągle te same utarte teksty. Zaczynają mnie te wszystkie kłótnie i obrażanie mocno w...... Nie, nie będę pisać: Żegnam was! Muszę podjąć słuszną decyzję i pierdyknąć tym, bo przy wielu mi optymizm i wiara w ludzi "siada". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 26 Napisano 3 godziny temu 21 minut temu, carewicz rzeczywistości napisał: Podpowiedz... Zepsuty taki z jajem był w awatarze. Tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 258 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Dzięki ale ona do mnie sapie nie z powodów które wymieniła, tylko chodzi o zupelnie co innego, tak więc ja sobie poradzę. W życiu powinnaś sobie radzić, a nie na forum Tragedia i na tym zakończę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 26 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Myrtle Gordon napisał: Jak nie mów? Co masz na myśli? Zaburzenia psychiczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 11 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Margherite napisał: Zaburzenia psychiczne. Ja miałam na myśli tego „caryca rzeczywistości”. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 258 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Powtórzę raz jeszcze. Ja obecnie nie pracuję, jestem od kilku lat na utrzymaniu chłopa i waszych podatków... jak to często podkreślasz. Dlaczego niby mam być lepiej traktowana niż Ela czy inne podręczne? Dziecinada. Ciągle te same utarte teksty. Zaczynają mnie te wszystkie kłótnie i obrażanie mocno w...... Nie, nie będę pisać: Żegnam was! Muszę podjąć słuszną decyzję i pierdyknąć tym, bo przy wielu mi optymizm i wiara w ludzi "siada". Żegnałaś się. Przytulam i życzę zdrowia. Zrób sobie przerwę od forum, a spowiedź to tylko u księdza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 314 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Margherite napisał: Zepsuty taki z jajem był w awatarze. Tak? Zepsuty to przecież malowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 12 Napisano 3 godziny temu 21 minut temu, Myrtle Gordon napisał: Jak dla ciebie mogę być potwierdzonym incelem, bo nigdy nikomu nie wysyłałam i nie mam zamiaru wysyłać rabdomom z internetu swoich zdjęć. Na tym zakończymy prosiaku. Lecz fakty są takie że zainteresowania nie ma i je sobie musisz wymyślać. Oczywiście gdybyś wrzuciła foto i okazała się laską nawet przeciętną to simpy by się znalazły , ale to się nie wydarzyło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 26 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Zepsuty to przecież malowany. Nie łapię w lot. konta ciągle inne. Aha .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 12 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Myrtle Gordon napisał: Ja miałam na myśli tego „caryca rzeczywistości”. To jest kobieta a nie żaden 'ten' 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 11 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, big buu napisał: Lecz fakty są takie że zainteresowania nie ma i je sobie musisz wymyślać. Oczywiście gdybyś wrzuciła foto i okazała się laską nawet przeciętną to simpy by się znalazły , ale to się nie wydarzyło. Lecz fakty są takie, że dzisiaj to ty po raz trzeci zwracasz na mnie/mi uwagę, gdzie dla mnie ty nie istniejesz. Tym się różnimy. Simpow mam na innych portalach, chociaż bardziej bym ich określiła beta-orbiterami. Ty do nich nie należysz. A teraz zjeżdżaj, to najdłuższa wypowiedź, jaką ode mnie otrzymasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 13 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Margherite napisał: Zepsuty taki z jajem był w awatarze. Tak? ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 13 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Myrtle Gordon napisał: Ja miałam na myśli tego „caryca rzeczywistości”. carewicza jeśli już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 242 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Żegnałaś się. Przytulam i życzę zdrowia. Zrób sobie przerwę od forum, a spowiedź to tylko u księdza Teraz faktycznie zagwiazdorzę. Nie mi przerwa od forum potrzebna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 314 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Nie łapię w lot. konta ciągle inne. Aha .. Mialaś prawo nie wiedzieć, ja tylko informacyjnie napisałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 12 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Myrtle Gordon napisał: Lecz fakty są takie, że dzisiaj to ty po raz trzeci zwracasz na mnie/mi uwagę, gdzie dla mnie ty nie istniejesz. Tym się różnimy. Simpow mam na innych portalach, chociaż bardziej bym ich określiła beta-orbiterami. Ty do nich nie należysz. A teraz zjeżdżaj, to najdłuższa wypowiedź, jaką ode mnie otrzymasz. No właśnie o tym piszę. Masz urojenia. Pisze do ciebie jak do każdego tutaj a ty już to bierzesz za podryw. No bez jaj... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 11 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, big buu napisał: No właśnie o tym piszę. Masz urojenia. Pisze do ciebie jak do każdego tutaj a ty już to bierzesz za podryw. No bez jaj... Biorę to za nachalne przy…przytykiwanie bez powodu komuś, kto ma cię totalnie gdzieś. Dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 314 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Baba napisał: Teraz faktycznie zagwiazdorzę. Nie mi przerwa od forum potrzebna. Nie warto. Uwierz mi. Lepiej olać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 258 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Myrtle Gordon napisał: Biorę to za nachalne przy…przytykiwanie bez powodu komuś, kto ma cię totalnie gdzieś. Dziękuję. Robić popcorn? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 11 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Robić popcorn? Ja ze śmieciami nie rozmawiam, nie mam w zwyczaju. To coś przypałętało się dziś do mnie nadzwyczajnie. Gorzej, niż usmażony królik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 258 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Myrtle Gordon napisał: Biorę to za nachalne przy…przytykiwanie bez powodu komuś, kto ma cię totalnie gdzieś. Dziękuję. Tamto konto masz uspane czy zbanowane? Ty łobuzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 258 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał: Ja ze śmieciami nie rozmawiam, nie mam w zwyczaju. To coś przypałętało się dziś do mnie nadzwyczajnie. Gorzej, niż usmażony królik. Bez przesady nazywać kogoś śmieciem. Miej trochę klasy, skoro on nie ma.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 11 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Tamto konto masz uspane czy zbanowane? Ty łobuzie Uspane do 30 października…gdzie ja pokutna i pokorna… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 11 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Bez przesady nazywać kogoś śmieciem. Miej trochę klasy, skoro on nie ma.. Czasem trzeba użyć mocnych słów. Choć to i tak delikatne w moim repertuarze. Ale szanujmy sie, masz racje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 26 Napisano 3 godziny temu 19 minut temu, carewicz rzeczywistości napisał: ? M iałes jajo w awatarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 26 Napisano 3 godziny temu 21 minut temu, big buu napisał: To jest kobieta a nie żaden 'ten' Co, Carewicz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 242 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, xDxDxDxD napisał: Nie warto. Uwierz mi. Lepiej olać. Ja tu wiele tekstów olałam, ale i mi się kiedyś ulewa. Irytuje mnie, jak wiele osób na tym forum próbuje w podły sposób zdyskredytować innych. Żeby chociaż mieli powody do wywyższania się. Szkoda moich nerwów. Jeszcze mi się od tego zmarszczki wygładzą Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 26 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: Dobranoc Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach