Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Myrtle Gordon

Kolejny, pełny jesiennego urooku dzień

Polecane posty

Powietrze nadzwyczaj rześkie, cieple, melancholia miesza się z uczuciem radości, ale i świadomości przemijania. Tchniona tymi zawirowaniami, postanowiłam zrobić sobie grzańca. 
Swoją drogą, dlaczego słowo ur*k jest na cenzurowanym? Dlatego musiałam napisać to przez 2 „o”. 

3 minuty temu, Myrtle Gordon napisał:

Powietrze nadzwyczaj rześkie, cieple, melancholia miesza się z uczuciem radości, ale i świadomości przemijania. Tchniona tymi zawirowaniami, postanowiłam zrobić sobie grzańca. 
Swoją drogą, dlaczego słowo ur*k jest na cenzurowanym? Dlatego musiałam napisać to przez 2 „o”. 

սrоkս սrоk

Edytowano przez carewicz rzeczywistości

11 minut temu, Myrtle Gordon napisał:

Grabisz liście na ogrodzie? 🍁😄Bo ja uwielbiam, ale ostatnio jak wracam do domu i chce się za to zabrać - To jest ciemno 😁

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Grabisz liście na ogrodzie? 🍁😄Bo ja uwielbiam, ale ostatnio jak wracam do domu i chce się za to zabrać - To jest ciemno 😁

Aktualnie mieszkam w kamienicy, ale jak byłam nastolatką to rodzice czasami mnie do tego „gonili”. Wtedy z grymasem się na to godziłam, bo zawsze dostawałam odcisków od grabi, ale dziś z chęcią bym to zrobiła. 

Fajne som kamienice jesieniom i życie lambadziary pełnej nadziei na romanse w dyliżansie z cafe mocha rozwalona jak ta foka nie wiem co jest fajnego w życiu Grażyny z dziedzmi zapjerdalajacej ze scierom

Taka uwaga na koniec. Nie potrafisz się zachowac, jesteś traktowana jak śmiec. Nie jak człowiek. A tym bardziej nie jak kobieta. Prosta zasada. Będziesz musiała czesto zgłaszać do bana. A kolezanka niech sie zastanawi czy tez chce. Można przeciez delikatniej, normalnie 😉

1 minutę temu, Myrtle Gordon napisał:

Temat się ulotnił, a ja niebawem lecę się odświeżyć…. Bo wyglądać trzeba umieć. 

Przy okazji. Ta uwaga wcześniej byla do Madzi. Ale tez przemysl 😉 

Przed chwilą, Hugh Hefner napisał:

Taka uwaga na koniec. Nie potrafisz się zachowac, jesteś traktowana jak śmiec. Nie jak człowiek. A tym bardziej nie jak kobieta. Prosta zasada. Będziesz musiała czesto zgłaszać do bana. A kolezanka niech sie zastanawi czy tez chce. Można przeciez delikatniej, normalnie 😉

Ty za to jesteś traktowany jak powietrze. Nie jak kobieta. Nie jak mężczyzna. Tylko jałowe, podręczne coś. Wytwór. Kreatura. 

Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał:

Ty za to jesteś traktowany jak powietrze. Nie jak kobieta. Nie jak mężczyzna. Tylko jałowe, podręczne coś. Wytwór. Kreatura. 

Idz wytrzeźwieć, umyj twarz i zacznij myśleć. Miłego wieczoru 😉

• Like 1

1 minutę temu, Hugh Hefner napisał:

Śmierdzisz 

• Sad 1

4 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

Wypacykuje się, doklei rzęsy (serio, sama pisała), a potem będzie się kiwać z kieliszkiem do lustra i bełkotać na kafe. Z braku laku może to podchodzić pod definicję "miły". Trzeba rozumieć i współczuć. 

8 minut temu, Myrtle Gordon napisał:

Śmierdzisz 

Zostaw biedaka w spokoju. Dosyć ma kłopotów z żonami, ze zdrowiem, więc na co mu kolejne z babskiego forum? 😁

14 minut temu, Hugh Hefner napisał:

A twoja żona jak się zachowuje? I kiedy rozwód? Bo kiedyś pękniesz i ja ci to mówię 👋

Zycze ci poznania kogoś normalnego i oczywiście zdrowia 👋I to mój ostatni post do ciebie Gapo. 

Napisano (edytowany)
5 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Zostaw biedaka w spokoju. Dosyć ma kłopotów z żonami, ze zdrowiem, więc na co mu kolejne z babskiego forum? 😁

Przy okazji Madziu - jak to działa, że sama mając tak drastyczne problemy zdrowotne (ginekologiczne) regularnie hejtujesz innych w kwestiach zdrowotnych, nawet tak banalnych jak sportowa kontuzja? Umiesz to jakoś logicznie wyjaśnić? 

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

A twoja żona jak się zachowuje? I kiedy rozwód? Bo kiedyś pękniesz i ja ci to mówię 👋

Zycze ci poznania kogoś normalnego i oczywiście zdrowia 👋I to mój ostatni post do ciebie Gapo. 

Nie wysilaj się już - serio jesteś za gruba 😉 

Edytowano przez BardziejZłyKróliczek

3 godziny temu, Myrtle Gordon napisał:

Aktualnie mieszkam w kamienicy, ale jak byłam nastolatką to rodzice czasami mnie do tego „gonili”. Wtedy z grymasem się na to godziłam, bo zawsze dostawałam odcisków od grabi, ale dziś z chęcią bym to zrobiła. 

Jutro ma być u mnie +19 stopni, więc czeka mnie grabienie liści na ogrodzie. 

(wracając do tematu oczywiście) 🍁

Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał:

Ale jazda, para dziwaków przepycha sie z emerytkami na forum o kupie... ciekawe hobby ma nasz milioner..

😁

21 minut temu, Myrtle Gordon napisał:

Temat się ulotnił, a ja niebawem lecę się odświeżyć…. Bo wyglądać trzeba umieć. 

Wyglądać trzeba, natomiast myśleć samodzielnie już niekoniecznie. 😄

1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał:

co sie szczerzysz?...

Bo mam dobry dzień. Słodki, najsłodszy, najukochańszy 💚

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Bo mam dobry dzień. Słodki, najsłodszy, najukochańszy 💚

malo ciekawe. moze odpowiesz na pytanie, po co facetowi potrzebna kobieta? mysle o tym od rana i nie mam zadnych argumentow, poze sexem... 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się