Malowany 601 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Myrtle Gordon napisał: Nawet nie próbuj…. No, już miało cię tu nie być a ugrzązłeś niczym foka na mieliźnie. Och, zbyt górnolotne porównanie. Znikam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 15 Napisano 6 godzin temu 18 minut temu, Myrtle Gordon napisał: Nie startuj do mnie bo spalasz się już na samym początku. Nie z takimi sobie radziłam. No już, miałeś stąd wy.. wyjść. A z kim ważnym sobie poradziłaś? Dla kolegi pytam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 12 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: Nie ma tu atrakcyjnych samic bo bym pojechał do jakiejś Do Iskry byś mógł pojechać ale się boisz ładnych kobiet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 323 Napisano 6 godzin temu 30 minut temu, 250GodzinTak napisał: Elka grając z Malowanym w teatrze miałaby niezłą popularność Tak. Więc płac za bilet jak juz jesteś na spektaklu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 110 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Myrtle Gordon napisał: Nawet nie próbuj…. No, już miało cię tu nie być a ugrzązłeś niczym foka na mieliźnie. Och, zbyt górnolotne porównanie. Oba podmioty porównania są równie słodkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 12 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, carewicz rzeczywistości napisał: A z kim ważnym sobie poradziłaś? Dla kolegi pytam. Z okresem na pewno sobie nie radzi ale to jeszcze kilka lat i się skończy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 15 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Nie ma tu atrakcyjnych samic bo bym pojechał do jakiejś Musiałbyś wyjść z mieszkania... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, big buu napisał: Do Iskry byś mógł pojechać ale się boisz ładnych kobiet Podobno nie jest ładna tylko 4/10 max czy co tam pisała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 110 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, big buu napisał: Do Iskry byś mógł pojechać ale się boisz ładnych kobiet Kto tak spermi do mnie? Bicuś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 17 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, carewicz rzeczywistości napisał: A z kim ważnym sobie poradziłaś? Dla kolegi pytam. W sumie z nikim ważnym, bo bezdomny parchaty namiotowec to ważnych się nie zalicza, ale skutecznie go stąd przepędziłam i spokój na kafeterii tym zapewniłam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 110 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Tak. Więc płac za bilet jak juz jesteś na spektaklu. Ej no, można za free, jak się wejdzie na scenę, vide me Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, carewicz rzeczywistości napisał: Musiałbyś wyjść z mieszkania... Musiało by być warto np. Hhttps://www.tiktok.com/@sosanixs/video/7563615159348890892 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 79 Napisano 6 godzin temu smieszny jest Srynik ale jak go tu nie ma to pojawiaja sie ciekawsze tematy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 15 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał: W sumie z nikim ważnym, bo bezdomny parchaty namiotowec to ważnych się nie zalicza, ale skutecznie go stąd przepędziłam i spokój na kafeterii tym zapewniłam. Groźna jesteś... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Kto tak spermi do mnie? Bicuś? Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 110 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Podobno nie jest ładna tylko 4/10 max czy co tam pisała Cicho tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 12 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Podobno nie jest ładna tylko 4/10 max czy co tam pisała Podobno to ty jesteś kulturystą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 110 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: Tak Zawsze był wierny w sympatii Może przyjdzie czas nagrodzić.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 79 Napisano 6 godzin temu Srynik to taki typ ktory przyjdzie, zassra cala przestrzen a inni nie maja juz miejsca zeby sie wypowiedziec, cos jak lezak ale po kokainie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 17 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, carewicz rzeczywistości napisał: Groźna jesteś... Po prostu skuteczna. A teraz zjeżdżaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 15 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Musiało by być warto np. H Bez ϲyϲków nie warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 17 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: Srynik to taki typ ktory przyjdzie, zassra cala przestrzen a inni nie maja juz miejsca zeby sie wypowiedziec, cos jak lezak ale po kokainie xD Za moja sprawa juz tak sie nie stanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, big buu napisał: Podobno to ty jesteś kulturystą Na pewne rzeczy się nie żartuje a i tak szanse dostała bez zdjęć w ciemno ogromnom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 15 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał: Po prostu skuteczna. A teraz zjeżdżaj. Fchսj skuteczna, jestem pod wrażeniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 323 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, carewicz rzeczywistości napisał: Groźna jesteś... Groźna woźna. 🫢 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 79 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Na pewne rzeczy się nie żartuje a i tak szanse dostała bez zdjęć w ciemno ogromnom Iskra stara slaba baba pewnie jestes od niej 3 razy wiekszy i wchodzac do twojej nory ryzykuje ze udusi sie smrodem Edytowano 6 godzin temu przez Kocopoł 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Zawsze był wierny w sympatii Może przyjdzie czas nagrodzić.. Ja też jesteś życiowa to twój atut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 323 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Pył na wietrze napisał: Ej no, można za free, jak się wejdzie na scenę, vide me Przemyśle sprawę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 15 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: Iskra stara slaba baba pewnie jestes od niej 3 razy wiekszy i wchodzac do twojej nory ryzykuje ze udusi sie smrodem Niektóre to lubią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: Iskra stara slaba baba pewnie jestes od niej 3 razy wiekszy i wchodzac do twojej nory ryzykuje ze udusi sie smrodem Sylwetke widziałem to nie widać żeby jadła zapiekanki i przegryzala frytkami jak dumbo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach