Dwa spełnienia tak 31 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, carewicz rzeczywistości napisał: Generalnie jak pukasz kobietę to raczej nie patrzysz w dziurę tylko na twarz i cуcki. Twarz to już jedna dziura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 79 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Jak to Piwosz to podajcie sobie ręce i zatańczcie geyowego walca bo ja mam spokój i nikt mnie nie kreci, wy sobie tańcujcie i zaglądajcie do rozporkow ile cm macie bijąc się na miecze jak to geye. Edytowano 3 godziny temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 15 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak napisał: Twarz to już jedna dziura No tak ale inna nieco. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 15 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: Jak to Piwosz to podajcie sobie ręce i zatańczcie geyowego walca bo ja mam spokój i nikt mnie nie kreci. Jeśli jesteś aseksualna to trzeba ci współczuć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 17 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Kocopoł napisał: Jak to Piwosz to podajcie sobie ręce i zatańczcie geyowego walca bo ja mam spokój i nikt mnie nie kreci, wy sobie tańcujcie i zaglądajcie do rozporkow ile cm macie bijąc się na miecze jak to geye. A ja tańcuję…..do trapinki….rosyjska pieśń nieznana tu zapewne, ale ….. to są wspomnienia nie moje ..: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 79 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, carewicz rzeczywistości napisał: Jeśli jesteś aseksualna to trzeba ci współczuć. Mam trochę inny typ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Kocopoł napisał: Jak to Piwosz to podajcie sobie ręce i zatańczcie geyowego walca bo ja mam spokój i nikt mnie nie kreci, wy sobie tańcujcie i zaglądajcie do rozporkow ile cm macie bijąc się na miecze jak to geye. Jeszcze możemy zdążyć razem spędzić święta to bym dumbo coś kupił jak książki wibrator albo mix majtek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 323 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, carewicz rzeczywistości napisał: Generalnie jak pukasz kobietę to raczej nie patrzysz w dziurę tylko na twarz i cуcki. A skąd on to ma wiedzieć? No właśnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 79 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Znajdziecie jeszcze jakaś karyne a nie średnio ładna dziwaczkę co chciałaby być Karyna ale nie do końca wie jak Edytowano 3 godziny temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Kocopoł napisał: Mam trochę inny typ Typ to się ma w gimnazjum ja miałem szprycha brunette huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 15 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Kocopoł napisał: Mam trochę inny typ Może mogłaby pomóc wizyta u specjalisty..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Kocopoł napisał: Znajdziecie jeszcze jakaś karyne a nie dziwaczkę co chciałaby być Karyna ale nie do końca wie jak Wjedziemy w dział kosmetyki i pasty do butów jak dumbo chce być brunette Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, xDxDxDxD napisał: A skąd on to ma wiedzieć? No właśnie. Ja zamontuje kamere na sřake Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 79 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: Wjedziemy w dział kosmetyki i pasty do butów jak dumbo chce być brunette Chodzi o wnetrze Chyba nie można zaszantażować mnie ocenami mojej powierzchowności i nie lecę na dużą palę i chamowatosc te wymagania jakieś inne się zrobiły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 15 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Kocopoł napisał: Chodzi o wnetrze Chyba nie można zaszantażować mnie ocenami mojej powierzchowności i nie lecę na dużą palę i chamowatosc te wymagania jakieś inne się zrobiły To co tu robisz w takim razie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 79 Napisano 3 godziny temu pisze sobie dla zabicia czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 79 Napisano 3 godziny temu to nic nie kosztuje a dostaje tu duzo atencji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 323 Napisano 3 godziny temu U mnie też inne, znowu mnie ciągnie bardziej do starszych a nie młodszych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 15 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: to nic nie kosztuje a dostaje tu duzo atencji To jakaś forma masochizmu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 79 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, carewicz rzeczywistości napisał: To jakaś forma masochizmu? moze u ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 15 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Kocopoł napisał: moze u ciebie. uzależnienie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, Kocopoł napisał: Chodzi o wnetrze Chyba nie można zaszantażować mnie ocenami mojej powierzchowności i nie lecę na dużą palę i chamowatosc te wymagania jakieś inne się zrobiły Dla mnie to podstawa chce poznać wnętrze samicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 79 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, carewicz rzeczywistości napisał: uzależnienie? moze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 15 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Kocopoł napisał: moze Dewastujesz się sama... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 3 godziny temu 19 minut temu, xDxDxDxD napisał: U mnie też inne, znowu mnie ciągnie bardziej do starszych a nie młodszych. Ja: wpadnij oblodzisz pałe Ty: olales mnie, nie było kontaktu miesiace, jestem już w łóżku i co mam do ciebie jechać? Zaraz będę. Tak powinno być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 15 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, Kocopoł napisał: moze Elcia, salowa i ty - ten sam modus operandi. Różni was wiele ale jedno łączy, nie dacie sobie przetłumaczyć i zniknąć z forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 2 godziny temu 25 minut temu, Kocopoł napisał: pisze sobie dla zabicia czasu Męża szukasz i sponsora życia jak każda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 323 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak napisał: Ja: wpadnij oblodzisz pałe Ty: olales mnie, nie było kontaktu miesiace, jestem już w łóżku i co mam do ciebie jechać? Zaraz będę. Tak powinno być Tylko że to ja cie olalam. Taki szczegół. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Tylko że to ja cie olalam. Taki szczegół. Ostatnio to ja ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 15 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Tylko że to ja cie olalam. Taki szczegół. Zrób mu loda, co ci szkodzi? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach