carewicz rzeczywistości 15 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: Sylwetke widziałem to nie widać żeby jadła zapiekanki i przegryzala frytkami jak dumbo Dumbo jest spasiona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, carewicz rzeczywistości napisał: Bez ϲyϲków nie warto. Cycki można zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 484 Napisano 4 godziny temu 23 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Żegnałeś się. Bądź mężczyzną i odejdź stąd Pamiętasz jeszcze że parę dni temu sama pożegnałaś się na zawsze z forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 15 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Cycki można zrobić Ale po co. Lepiej brać z cyckami. https://zapodaj.net/plik-qCGGtmjBRy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 17 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Pamiętasz jeszcze że parę dni temu sama pożegnałaś się na zawsze z forum? O… jest i sliwka - robaczywka … hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, carewicz rzeczywistości napisał: Dumbo jest spasiona? Dla mnie nie ale jest większa od małolat krasnal munek i malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, carewicz rzeczywistości napisał: Ale po co. Lepiej brać z cyckami. Bo pysk komercyjny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 4 godziny temu Pokazałeś na 99% robione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 484 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał: O… jest i sliwka - robaczywka … hihi Masz jakąś wściekliznę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Robaczywka 4 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Myrtle Gordon napisał: O… jest i sliwka - robaczywka … hihi No nie, tak to nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 79 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, carewicz rzeczywistości napisał: Dumbo jest spasiona? Tak. A poza tym i tak nie zaroochasz oblechu więc co się interesujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: Tak. A poza tym i tak nie zaroochasz oblechu więc co się interesujesz. Małolat to straszna tyczka widziałem go w hipermarket Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 17 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Śliwka Robaczywka napisał: No nie, tak to nie. Więc robaczywa nie jesteś..albo jesteś… granicą pomiędzy rzeczywistością a tym co tutaj się zaciera… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 79 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: Małolat to straszna tyczka widziałem go w hipermarket Rozmawialiście? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 15 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: Tak. A poza tym i tak nie zaroochasz oblechu więc co się interesujesz. Chyba bym się brzydził. Ale możesz żywić płonną nadzieję... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: Rozmawialiście? xD Stałem za nimi w kolejce elka miała wkoorwa mine Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 15 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Pokazałeś na 99% robione Być może ale już są a jak weźmiesz bez to musisz finansować i nie wiesz jaki efekt finalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 79 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: Stałem za nimi w kolejce elka miała wkoorwa mine Tak bylo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: Tak bylo. Złapali ich jak kradli mleko true story. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 323 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Dwa spełnienia tak napisał: Małolat to straszna tyczka widziałem go w hipermarket No i powiedzcie mi ze on nie jest dêbilem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, carewicz rzeczywistości napisał: Być może ale już są a jak weźmiesz bez to musisz finansować i nie wiesz jaki efekt finalnie. Tylko przy nadmiarze kasy ja się skupiam na otworach to one mnie krecom dlatego płaska tak za mnom lata z końskie zaloty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 323 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Złapali ich jak kradli mleko true story. To że sam bide klepiesz nie daje ci pozwolenia na oczernianie innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: To że sam bide klepiesz nie daje ci pozwolenia na oczernianie innych. Ja kradne tylko cyfrowe a z definicji nie da się tego ukraść bo skopiowanie kogoś ferrari i jeżdżenie nim to nie kradzież właściciel nadal jeździ swoim nic mu nie ubyło Może jedynie mieć ból dopy że mam za darmo jak producenci oprogramowania cyfrowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 484 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: No i powiedzcie mi ze on nie jest dêbilem. Niby człowiek wie, że on ma chorobę głowy, ale w takich momentach nadal się dziwi co on wypisuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 17 Napisano 4 godziny temu Madzia sama widzisz.. beneficjentka daje się wciągać w dyskusję z botem. Dobrej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czeski gangus 2 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Kocopoł napisał: Tak bylo. Ten wieśniak piwosz się czai w pobliżu, nie wsiadaj do żadnych peżotów ja alfa romeo (gej) i się zapowiem przez telefon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Niby człowiek wie, że on ma chorobę głowy, ale w takich momentach nadal się dziwi co on wypisuje. Przylapal ich ochroniarz nie skasowali wszystkiego ale biedy nie było laciate pol litra ja nawet takiego nie piłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 79 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, czeski gangus napisał: Ten wieśniak piwosz się czai w pobliżu, nie wsiadaj do żadnych peżotów ja alfa romeo (gej) i się zapowiem przez telefon Mam nowy nr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 484 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: Przylapal ich ochroniarz nie skasowali wszystkiego ale biedy nie było laciate pol litra ja nawet takiego nie piłem Kogo przyłapał chory człowieku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 15 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Dwa spełnienia tak napisał: Tylko przy nadmiarze kasy ja się skupiam na otworach to one mnie krecom dlatego płaska tak za mnom lata z końskie zaloty Generalnie jak pukasz kobietę to raczej nie patrzysz w dziurę tylko na twarz i cуcki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach