Pył na wietrze 110 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Tu jest odwrotnie to ja jej zrobiłem łaskę sama przyszła na priv jak jom przycisnelo. Umiesz odblokować bez kasacji treści? Łatwo to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Umiesz odblokować bez kasacji treści? Łatwo to? Umiem pojedyncze całość i omijać tzn pisać podczas zablokowanej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 7 godzin temu Dumbo https://www.tiktok.com/@realwendycutie/video/7547768334775766302 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 323 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Dwa spełnienia tak napisał: Tu jest odwrotnie to ja jej zrobiłem łaskę sama przyszła na priv jak jom przycisnelo. Jedyne co zrobiłam to zapytałam czy mi skrzynkę odblokujesz więc sobie nie dodawaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 110 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: Umiem pojedyncze całość i omijać tzn pisać podczas zablokowanej Już na start jawi się że cackanie z tematem, nie na moje ADHD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Jedyne co zrobiłam to zapytałam czy mi skrzynkę odblokujesz więc sobie nie dodawaj. A że kupiłaś se kallax to samo się pisało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 110 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak napisał: Dumbo Kiedyś na YT trafiłam laska do Eminena piosenki tak tyłkiem kręciła. Lepszego tańca tyłkiem nie widziałam po dziś dzień, amatorsko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Już na start jawi się że cackanie z tematem, nie na moje ADHD. Z odpowiednim się nigdzie nie śpieszy bo jesteś go pewna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 323 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Mnie to nie przeszkadza. Tam jest obok Widmo, Makaron i Jeż ale to nie to samo. No taki pociąg do emocji, mniejsza czy takie, czy siakie. I wesoło z nim w sumie. Normalne. Jesteś tu od 2020 chyba, pamiętam pojawiłam się w tym samym, to wrażenie było że pare lat, tak dobrze zorientowana w userach byłaś. Leżakowi dużo o swoim życiu opowiadałaś na priv? Tylko że mi się wcale nie chce z nim gadać, on mnie specjalnie prowokuje pisząc kłamstwa na mój temat bo wie że przeczytam i sprostuje. Trochę opowiadałam, na szczęście nic z ważniejszych rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 110 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: Z odpowiednim się nigdzie nie śpieszy bo jesteś go pewna Yyy jak to odebrać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czeski gangus 2 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak napisał: Dumbo camorra wieśniaku, nie polecam takich zagrywek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 7 godzin temu Hhttps://www.tiktok.com/@realwendycutie/video/7560260228973956383 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czeski gangus 2 Napisano 7 godzin temu W https://imginn.com/p/DC6IZYfOTra/ Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Kiedyś na YT trafiłam laska do Eminena piosenki tak tyłkiem kręciła. Lepszego tańca tyłkiem nie widziałam po dziś dzień, amatorsko. Podobnie myślimy jak z tym bilonem pod kościołem Wyżej najlepszy ruch tiktoka według mnie też jej wykonanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Tylko że mi się wcale nie chce z nim gadać, on mnie specjalnie prowokuje pisząc kłamstwa na mój temat bo wie że przeczytam i sprostuje. Trochę opowiadałam, na szczęście nic z ważniejszych rzeczy. Tylko że to nie som kłamstwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 79 Napisano 6 godzin temu Chciałabym być podobna a ty czeski możesz cwaniakowac z makaronem w reklamie papieru do doopy silac się na poważne miny na dooposcisku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 110 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Tylko że mi się wcale nie chce z nim gadać, on mnie specjalnie prowokuje pisząc kłamstwa na mój temat bo wie że przeczytam i sprostuje. Trochę opowiadałam, na szczęście nic z ważniejszych rzeczy. Wygląda jakby się nie chciało, ale jak już jest, to się wkręcasz i wcale nie z tych powodów tylko. Nwm. To dobrze. A 3 lata z jego stylem, co trzeba durszlak wyjąć by załapać sedno - szacun. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Yyy jak to odebrać? Adhd jest z niecierpliwości właściwy poczeka i go nie stracisz czy odblokowanie potrwa chwilę dłużej niż krócej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Kocopoł napisał: Chciałabym być podobna a ty czeski możesz cwaniakowac z makaronem w reklamie papieru do doopy silac się na poważne miny na dooposcisku To odstaw zapiekanki zresztą ja dumbusie tak widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 110 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Podobnie myślimy jak z tym bilonem pod kościołem Wyżej najlepszy ruch tiktoka według mnie też jej wykonanie Gdyby udało się znaleźć, to bym wrzuciła ale dużo szukania, nie wiadomo czy to jeszcze istnieje przed 10 lat, tamto video z laską. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 110 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Adhd jest z niecierpliwości właściwy poczeka i go nie stracisz czy odblokowanie potrwa chwilę dłużej niż krócej Aaaa.. już łapię. Dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, xDxDxDxD napisał: Trochę opowiadałam, na szczęście nic z ważniejszych rzeczy. Trochę dziwne to brzmi po tym co wiem ale nie bój się nic nie zapisywalem średnio mnie interesuje cała trasa do byłych i inne szczegóły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Gdyby udało się znaleźć, to bym wrzuciła ale dużo szukania, nie wiadomo czy to jeszcze istnieje przed 10 lat, tamto video z laską. Spadały jej dresy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 323 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Dwa spełnienia tak napisał: Tylko że to nie som kłamstwa No to inaczej, gowno prawda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: No to inaczej, gowno prawda. Gowwno i prawda bardziej pasuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 323 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Trochę dziwne to brzmi po tym co wiem ale nie bój się nic nie zapisywalem średnio mnie interesuje cała trasa do byłych i inne szczegóły No to wyobraź sobie że to co wiesz to nawet nie jest namiastka tego co się działo w moim życiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: No to wyobraź sobie że to co wiesz to nawet nie jest namiastka tego co się działo w moim życiu. Jeden wielki syf to w końcu zostałas tom prostytutki tak jak chciał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, Pył na wietrze napisał: Gdyby udało się znaleźć, to bym wrzuciła ale dużo szukania, nie wiadomo czy to jeszcze istnieje przed 10 lat, tamto video z laską. Prędkość musi być dobra nie za szybko nie za wolno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 323 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Jeden wielki syf to w końcu zostałas tom prostytutki tak jak chciał? Gadaj se co chcesz, ja cie daje do ignora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Gadaj se co chcesz, ja cie daje do ignora. A zagotowalo czy bez emocji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach