Spaghetti .... 194 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Szukasz afery na siłę i nikt ci nie będzie zwierzał się z prywaty więc myśl sobie co chcesz. Nie afery Widmo, prawda wyjdzie na jaw i sama się obroni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oubli 17 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Get Out napisał: A to my się znamy no popatrz nie pomyślałem o tym Może myślenie nie jest Twoją najmocniejszą stroną. Nie ma czym się przejmować, zwłaszcza jeśli jesteś z Kanady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czeski gangus 2 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Get Out napisał: A to my się znamy no popatrz nie pomyślałem o tym Ja cię znam i aż mnie skręca kiedy widzę jak kąsają cię niektóre baby, wyjebałbym ci liscia, bo tylko to rozumiesz Edytowano 7 godzin temu przez czeski gangus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 319 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, czeski gangus napisał: Ja cię znam i aż mnie skręca kiedy widzę jak kąsają cię niektóre baby, wyjebałbym ci liscia, bo tylko to rozumiesz Co najwyżej swojej mamie możesz wyjеbać jak znowu nie da ci na alko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 319 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, oubli napisał: Nie ma czym się przejmować, Oczywiście że nie mam czym się przejmować jeżeli nie masz na mnie żadnych haków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 319 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Spaghetti .... napisał: Nie afery Widmo, prawda wyjdzie na jaw i sama się obroni Tak tak a ty zatańczysz wtedy na moim grobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 254 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: To jest czarny humor i w pewnym wieku człowiek chyba już jest pogodzony z tym że ten dzień nadejdzie. Ja natomiast kompletnie jestem nieprzygotowany mentalnie na śmierć , bo odczuwałem strach np. jak widziałem wypadki na drodze że przecież to mógłbym być ja. Jestem zbyt młoda na umieranie ze starości. Kilka lat temu gotowałam rano rosołek niedzielny. Piękna pogoda, środek lata, wyjrzałam przez okno, obserwuję ludzi. Nagle zobaczyłam szybko idącą po chodniku kobietę. Miała na stopach szpilki, zachwiała się i upadła (jak ja rok temu), niestety ona uderzyła głową o bruk. Pierwsza osoba która do niej podbiegła z pomcą już wiedziała, że ona nie żyje. Zaraz była policja, potem pogotowie i godzinę później karawan, a ona tak leżała na chodniku... Wieczorem już całe osiedle o tym huczało. Ta kobieta była świeżo po rozwodzie z przemocowcem i układała sobie życie z innym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 254 Napisano 7 godzin temu 16 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: moje ulubione były 'Przygody Nieumiałka' - miałem takie w cienkich książeczkach zachowałem sobie na pamiątkę takie wydane w jednej książce Ze swojego dzieciństwa kojarzę tylko serię małych książeczek bbt? Czy jakoś tak. No i sztukę kochania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 194 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Get Out napisał: Tak tak a ty zatańczysz wtedy na moim grobie. Nie życzę Ci śmierci chociaż ją w życiu wdziałem, ale czas byś wziął sprawy w swoje ręce jeśli tego chcesz Edytowano 7 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 319 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Baba napisał: Jestem zbyt młoda na umieranie ze starości. Kilka lat temu gotowałam rano rosołek niedzielny. Piękna pogoda, środek lata, wyjrzałam przez okno, obserwuję ludzi. Nagle zobaczyłam szybko idącą po chodniku kobietę. Miała na stopach szpilki, zachwiała się i upadła (jak ja rok temu), niestety ona uderzyła głową o bruk. Pierwsza osoba która do niej podbiegła z pomcą już wiedziała, że ona nie żyje. Zaraz była policja, potem pogotowie i godzinę później karawan, a ona tak leżała na chodniku... Wieczorem już całe osiedle o tym huczało. Ta kobieta była świeżo po rozwodzie z przemocowcem i układała sobie życie z innym. Ciągle ktoś ginie i nic się nie zrobi. A ta noga Ci się wygoiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 319 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Nie życzę Ci śmierci chociaż ją w żyicu wdziałem, ale czas byś wziął sprawy w swoje ręce jeśli tego chcesz Nie tatuśkuj mi co mam robić , bo my nie jesteśmy nawet znajomymi . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 254 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Ciągle ktoś ginie i nic się nie zrobi. A ta noga Ci się wygoiła Jestem mocno opalona. Prawie nie widać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 319 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Jestem mocno opalona. Prawie nie widać. Ty się na mahoń opalasz z tego co pamiętam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 254 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Ty się na mahoń opalasz z tego co pamiętam W tym roku aż tak bardzo- nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 194 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Nie tatuśkuj mi co mam robić , bo my nie jesteśmy nawet znajomymi . Nie robię tego, napisałem jeśli tego chcesz, więc skoro umiesz czytać zrozumiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 79 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Nie tatuśkuj mi co mam robić , bo my nie jesteśmy nawet znajomymi . On też z nią pisze co on, kukloid Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 319 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Nie robię tego, napisałem jeśli tego chcesz, więc skoro umiesz czytać zrozumiesz Ok ale już nie pisz mi co mam robić, bo ja i tak tego nie wykonam , a reszta się będzie śmiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 319 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Kocopoł napisał: On też z nią pisze co on, kukloid Nie wiem ale to by wyjaśniało jego zachowanie dosyć dziwne dzisiaj . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 194 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Get Out napisał: Ok ale już nie pisz mi co mam robić, bo ja i tak tego nie wykonam , a reszta się będzie śmiać. Jesteś przytomny czy coś wziąłeś ja pierdziele gościu rób co chcesz kumasz, bo jak narazie z Ciebie jest beka Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1119 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Jesteś przytomny czy coś wziąłeś ja pierdziele gościu rób co chcesz kumasz, bo jak narazie z Ciebie jest beka Poloż sie lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 79 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Nie wiem ale to by wyjaśniało jego zachowanie dosyć dziwne dzisiaj . Urwał się z Simsów albo gra mafiozo w reklamie płatków śniadaniowych huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 319 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Jesteś przytomny czy coś wziąłeś ja pierdziele gościu rób co chcesz kumasz, bo jak narazie z Ciebie jest beka Rozmawiaj sobie z kim innym , a reszta się będzie śmiać, bo nie wiadomo o co ci chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1119 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Ok ale już nie pisz mi co mam robić, bo ja i tak tego nie wykonam , a reszta się będzie śmiać. Niestety będzie pisał bo noc jest. On nie wie że ty nie wykonasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 319 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Poloż sie lepiej. Chyba nie ma chłop głowy do alkoholu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 194 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Poloż sie lepiej. Spoko, dam radę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 319 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Niestety będzie pisał bo noc jest. On nie wie że ty nie wykonasz. Współczuję bo ja zwijam się do snu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 319 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Kocopoł napisał: Urwał się z Simsów albo gra mafiozo w reklamie płatków śniadaniowych huh Albo pies ogrodnika sie w nim obudził jak u munka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1119 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Kocopoł napisał: Urwał się z Simsów albo gra mafiozo w reklamie płatków śniadaniowych huh Simsy to moja ulubiona gra byla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, Onaaaa napisał: Simsy to moja ulubiona gra byla. Teraz są prawdziwe simsy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach