Kucia 0 Napisano 1 godzinę temu Nie dopisałam dlaczego fatalnie?bo znowu pozwoliłam jemu się zbliżyć do mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kucia 0 Napisano 1 godzinę temu Szkoda pieniędzy na detektywa,dla niego w życiu wolę to pogonić raz na zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 3 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Kucia napisał: Szkoda pieniędzy na detektywa,dla niego w życiu wolę to pogonić raz na zawsze po chooj drugi temat zakladasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 4 Napisano 1 godzinę temu To pogoń. Chyba nie oczekujesz że ktoś cie online z patologii wyciągnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 329 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Kucia napisał: Szkoda pieniędzy na detektywa,dla niego w życiu wolę to pogonić raz na zawsze No to tym bardziej, szkoda życia i czasu na niego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kucia 0 Napisano 1 godzinę temu Tak dokładnie, Narcyz i babiarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 329 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Kucia napisał: Tak dokładnie, Narcyz i babiarz A miałam napisać że babiarz i tez trochę pies ogrodnika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach