Myrtle Gordon 27 Napisano 2 godziny temu ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 42 Napisano 2 godziny temu Popłynął wraz z lasagne leżakową wzdłuż kanałów. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 27 Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, RC_+ napisał: Popłynął wraz z lasagne leżakową wzdłuż kanałów. A może wraz z francuską szambonierą…. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 27 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 0dbytBabkiBożej napisał: W dupje. Offensive/abusive. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jumpin jack 3 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Myrtle Gordon napisał: Offensive/abusive. wielku buu cie wczoraj obrazil niewybrednie, chcesz zebym napisal co powiedzial czy wolisz zeby hejtery nie widzialy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jumpin jack 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 0dbytBabkiBożej napisał: Wierzę jednak ze to troll. Nie ma dorosłych kobiet które zachowują się jak 16 letnia paris hilton. ktos tu mial teorie ze to klaudiusz moze byc, akurat pojawila sie jak klaudiusz zniknela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 5 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, jumpin jack napisał: ktos tu mial teorie ze to klaudiusz moze byc, akurat pojawila sie jak klaudiusz zniknela Whateva. Acz poziom ten sam trolisk obu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 27 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, jumpin jack napisał: ktos tu mial teorie ze to klaudiusz moze byc, akurat pojawila sie jak klaudiusz zniknela Byłam tu juz każdym… a jestem sobą…. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 5 Napisano 2 godziny temu Czyli nikim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jumpin jack 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał: Byłam tu juz każdym… a jestem sobą…. widzialas pierwszy post co napisalem tu ? wielki buu cie wczoraj obrazil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jumpin jack 3 Napisano 2 godziny temu widzialas post co napisalem tuuu wczoraj obrazil cie wielki buuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 331 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, jumpin jack napisał: widzialas post co napisalem tuuu wczoraj obrazil cie wielki buuu Ja widziałam co napisał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jumpin jack 3 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Ja widziałam co napisał. ja tez xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 27 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, draże korsarze napisał: I ten chuyowy francuski identycznie chuyowy jak tego podszywa paryska tutka Czyli jak ty cała. Wózek, otyłość….libed. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jumpin jack 3 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Myrtle Gordon napisał: Czyli jak ty cała. Wózek, otyłość….libed. chcesz wiedziec co wielki buuu napisal o tobie? czy nie chcesz zeby hejtery zobaczyly? Elcia tez widziala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jumpin jack 3 Napisano 1 godzinę temu jak cos to cie nie atakuje Priscilko, tylko Ci mowie ze wielki buu cie obrazil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, jumpin jack napisał: jak cos to cie nie atakuje Priscilko, tylko Ci mowie ze wielki buu cie obrazil Co ty widziałeś w pryszczylli byczu huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 27 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, jumpin jack napisał: chcesz wiedziec co wielki buuu napisal o tobie? czy nie chcesz zeby hejtery zobaczyly? Elcia tez widziala Widziałam jestem andgoreniczna 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buuuu 5 Napisano 1 godzinę temu Upośledzonym to trzeba być żeby widzieć w niej klaudie XD Co jak co, ale tamta upośla to nawet gdyby chciała to nie potrafiłaby pozorować takiej pseudo-inteligencji XD Ona nie potrafiła nawet w zdania złożone, przypominam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 5 Napisano 1 godzinę temu Co to za słowo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 331 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Myrtle Gordon napisał: Widziałam jestem andgoreniczna Androgeniczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jumpin jack 3 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Myrtle Gordon napisał: Widziałam jestem andgoreniczna androgeniczna uroda, tak wlasnie napisal, ze to dlatego sie geyowi spodobalas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 27 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Buuuu napisał: Upośledzonym to trzeba być żeby widzieć w niej klaudie XD Co jak co, ale tamta upośla to nawet gdyby chciała to nie potrafiłaby pozorować takiej pseudo-inteligencji XD Ona nie potrafiła nawet w zdania złożone, przypominam... Mnie w ogóle śmieszą co chwila porównania mnie do kogoś tam, a co chwila są inne, ale za każdym razem argumenty są tak przekonywujące. To świadczy o tępocie użytkowników osadzających. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał: Mnie w ogóle śmieszą co chwila porównania mnie do kogoś tam, a co chwila są inne, ale za każdym razem argumenty są tak przekonywujące. To świadczy o tępocie użytkowników osadzających. Nie ma takiego słowa przekonywujące. To znaczy jest ale plebs go używa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 5 Napisano 1 godzinę temu Oczywiście błędnie. Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał: Zrozumiałaś? Zrozumiałaś. A teraz pysk w koryto i do widzenia. Haha. Skończ wsiuro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał: Zrozumiałaś? Zrozumiałaś. A teraz pysk w koryto i do widzenia. Haha. Skończ wsiuro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buuuu 5 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Pewnie rodzice byli zajęci karierą, a ją wychowywała jakaś prosta nianio-babcia, tak jak klaudię, stąd ten wsiowy język... Edytowano 1 godzinę temu przez Buuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 268 Napisano 1 godzinę temu Jest słowo androgeniczny i androgyniczny. Sprawdźcie sobie o co wam chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Jest słowo androgeniczny i androgyniczny. Sprawdźcie sobie o co wam chodzi. Andgoreniczna? Aha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach