Dwa spełnienia tak 42 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Do kogo to? O promyczku widmok jak dla mnie ma zbyt przewidywane standardowe poglądy rzeczywistości jak z tym empikiem ja już zarówno w ipadzie pro 13 siedzę jak i widzę ze sprzedaży co ludzi zaczyna interesować mając pełne rozeznanie i sam będąc ekscentryczny widzę powrót do fizycznych nośników i prasy po chwilowym zachlychnieciu się formom cyfrowom. Większość się pogodzi z losem bo tak jest ale już widzom co się dzieje wzrost cen abonamentu netflixa xbox (kiedyś promki po zeta mc 40 dzisiaj 115) to się przestaje opłacać. Podobno po ostatniej podwyżce xbox game pass serwery Microsoft padły tyle ludzi anulowalo abonament comiesieczny. Sam chce iść w gazete ciastko kawa, tego nie da nawet ipad pro 13 za 7tys. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Jak ci tak zależy, to też mogę wyśmiać twoją nagą klatę przy okienku bankowym. A pisałem że zależy wątpię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Już widzę jak na realu próbujesz wyegzekwować te normy społeczne jak ci pasuje i lecisz karetką na ojom. No wiem wiem i obdukcja nic nie wykaże bo ty i tobie podobni maja dobra technikę kopania po cyckach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: No wiem wiem i obdukcja nic nie wykaże bo ty i tobie podobni maja dobra technikę kopania po cyckach Przy twoich gabarytach już widzę jak egzekwujesz coś bo dzieciaki by cię nawet oklepały i byłby spokój z bladzią paryską Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 42 Napisano 6 godzin temu A empiku przetrwal bo poszedł w księgarni mimo e-booków ludzie nadal wolom papier i zapach drukarni niż monochromatyczne nawet czytniki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Przy twoich gabarytach już widzę jak egzekwujesz coś bo dzieciaki by cię nawet oklepały i byłby spokój z bladzią paryską W moim swiecie ludzie raczej rozmawiają ale faktycznie tam u was co chodzicie nago od pasa w górę po bankach to sie od razu oklepujecie temu znasz dobre techniki ze obdukcja wysiada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1135 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, Get Out napisał: Ale to nie ja robię cyrk o bzdurę tylko tutka paryska i zwyrol śliwkowy jakby to miało im w czymś pomóc Wiem że nie ty ale to już sie śmieszne robi. Zaraz sie okaże jeszcze ze to było 10 lat temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 287 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Get Out napisał: Właśnie odcinają jak nie płacisz i widać nie masz kontaktu z realiami zwyrolu zapiwniczony. Nie placisz, bo nie masz kasy A kasy nie masz, bo ludzi po wyrokach nigdzie nie przyjmą. Chyba, że do budowlanki na czarno. Teraz wszędzie chcą zaświadczenia o niekaralności, a ty siedziałeś, więc jak możesz mieć pracę i kasę na zapłacenie prądu. Gaz pewnie też odcięty i recepty nie wykupione, by nie walić głową w witryny sklepowe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Wiem że nie ty ale to już sie śmieszne robi. Zaraz sie okaże jeszcze ze to było 10 lat temu Ale mentalu jak widzisz nie zmienil wiec porzuć nadzieje ze nabrał ogłady nie nabrał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1135 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: A empiku przetrwal bo poszedł w księgarni mimo e-booków ludzie nadal wolom papier i zapach drukarni niż monochromatyczne nawet czytniki. Lubię książki tam kupować i zabawki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: W moim swiecie ludzie raczej rozmawiają ale faktycznie tam u was co chodzicie nago od pasa w górę po bankach to sie od razu oklepujecie temu znasz dobre techniki ze obdukcja wysiada Nie ma żadnego innego świata i dobrze wiesz że by cię oklepali gdybyś zaczepiała i próbowała kogoś rozliczać, bo tak działa ten świat bez różnicy Paryż czy WAWA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 42 Napisano 6 godzin temu Empiku dla mnie to jest taki drugi sklep po rtv agd do którego bym wszedł będąc na zakupy galerii luźne bo tam majom gadżety growe trochę płyt trochę prasy dużo książek no ale ja lubię głupoty mimo że prawdopodobnie nic nie kupię bo podkładka mario wgl nie pasuje do mojego pomieszczenia minimalist lu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 42 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Lubię książki tam kupować i zabawki. Puzze majom chyba też nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Nie ma żadnego innego świata i dobrze wiesz że by cię oklepali gdybyś zaczepiała i próbowała kogoś rozliczać, bo tak działa ten świat bez różnicy Paryż czy WAWA aha bo jezyk pisala ze jest jakis świat gdzie twoje zachowania są normalne ale dziękuje za informacje ze nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 42 Napisano 6 godzin temu Ja lubię popatrzeć co tam jest jeśli jestem obok ale rzadko jestem obok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1135 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nie placisz, bo nie masz kasy A kasy nie masz, bo ludzi po wyrokach nigdzie nie przyjmą. Chyba, że do budowlanki na czarno. Teraz wszędzie chcą zaświadczenia o niekaralności, a ty siedziałeś, więc jak możesz mieć pracę i kasę na zapłacenie prądu. Gaz pewnie też odcięty i recepty nie wykupione, by nie walić głową w witryny sklepowe O niekaralności to do banku czy polucja czu ochrona czy szkoła a nie do pracy zwykłej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Wiem że nie ty ale to już sie śmieszne robi. Zaraz sie okaże jeszcze ze to było 10 lat temu Tutka to nie wiem ile będzie przeżywać, bo zwyrol śliwkowy potrafi żyć jakimś słowem które padło z piętnaście lat temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: O niekaralności to do banku czy polucja czu ochrona czy szkoła a nie do pracy zwykłej. Jezyk a ten kolega do ktorego pisałaś listy do więźnia znalazł jakaś uczciwa robotę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 287 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: O niekaralności to do banku czy polucja czu ochrona czy szkoła a nie do pracy zwykłej. I tu się mylisz. Przeloguj się Widmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1135 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Puzze majom chyba też nie? Tak ale i lego a to kupuję najwięcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1135 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Jezyk a ten kolega do ktorego pisałaś listy do więźnia znalazł jakaś uczciwa robotę? Nie mam z nim juz kontaktu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 42 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tak ale i lego a to kupuję najwięcej. Dla siebie czy syna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: aha bo jezyk pisala ze jest jakis świat gdzie twoje zachowania są normalne ale dziękuje za informacje ze nie ma Niezależnie od rejonu uwalili by cię na cyce i po problemie , bo ty myślisz pewnie że masz monopol na bycie świętą krówką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 287 Napisano 6 godzin temu Polucja? Nocna czy poranna jeżyk? Sądzisz takie byki i piszesz takie bzdury, że ręce i cycki opadają. Ty musisz być projektem Widma, bo żadna kobieta nie jest tak ograniczona umysłowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1135 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Tutka to nie wiem ile będzie przeżywać, bo zwyrol śliwkowy potrafi żyć jakimś słowem które padło z piętnaście lat temu. No to nieźle czyli co tutaj sie napisze to nigdy nie zapomną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: I tu się mylisz. Przeloguj się Widmo Haha ta ma już fazę że ona to ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Niezależnie od rejonu uwalili by cię na cyce i po problemie , bo ty myślisz pewnie że masz monopol na bycie świętą krówką. No wiem wiem opowiedz jeszcze o tych technikach co mówiłeś ze na oiomie nie będą wiedzieli od czego to kiedys dawałeś instrukcje gdzie dokładnie trzeba walic żeby osiągnąć taki efekt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1135 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Polucja? Nocna czy poranna jeżyk? Sądzisz takie byki i piszesz takie bzdury, że ręce i cycki opadają. Ty musisz być projektem Widma, bo żadna kobieta nie jest tak ograniczona umysłowo Kobieto nikt nie chce zaświadczenia o niekaralności do pracy w kuchni czy fizycznej w magazynie. Skąd ty sie urwałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: No to nieźle czyli co tutaj sie napisze to nigdy nie zapomną Nie jest źle bo oprócz chorego zwyrola i teraz tutki każdy ma wywalone pod kątem co było pisane dekady temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 42 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: No to nieźle czyli co tutaj sie napisze to nigdy nie zapomną Gorzej przekrecom i podkrecom na twoją niekorzyść Edytowano 6 godzin temu przez Dwa spełnienia tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach