zajonc zly 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: To kolegow pytaj o erekcje a nie dziewczyn beda klamac, poza tym ja nie mam kolegow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zajonc zly 4 Napisano 2 godziny temu 28 minut temu, xDxDxDxD napisał: Nie pasuje mi coś szarlotka do lodów. Poza tym nie miałam takich metod na myśli. hej czy to ty mi odpisalas na priv z innego konta ? wole sie upewnic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Zdecydowanie to ja wyszłam spod kamienia ale dzieki za potwierdzenie już byłam pewna ze będziesz glupa rżnął ze nigdy tego nie pisałeś To zrób skrina i powieś sobie w sypialni jak będziesz sobie walić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, zajonc zly napisał: beda klamac, poza tym ja nie mam kolegow A kolezanki masz? I tez będą kłamać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: To zrób skrina i powieś sobie w sypialni jak będziesz sobie walić. To ty podobno walisz pod posty na forum ja nie mam czego walic bo jestem kobieta a nawet jakbym miała walic to nie do twoich wysrywow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zajonc zly 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: A kolezanki masz? I tez będą kłamać kolezanek tez nie pozatym ich sie nie pyta o takie rzeczy bo okazesz slabosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 87 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, zajonc zly napisał: beda klamac, poza tym ja nie mam kolegow no, widac ze kontaktu z ludzmi nie masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 87 Napisano 2 godziny temu mhroczne koty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zajonc zly 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: no, widac ze kontaktu z ludzmi nie masz mam ale to nie sa koledzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Get Out napisał: To że lubisz przekłamywać fakty celowo , albo jesteś tak tępym ujem że nie potrafisz zapamiętać faktów. No jakos faktu ze wparowałeś do banku bez koszulki nie przekłamałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1134 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, draże korsarze napisał: a do banku wparowałeś bez koszulki? Tak czy nie? To zależy dużo od miejsca zamieszkania. Ja też bylam w szoku jak pojechałem do znajomych na wieś i tam chodziło z dużo mężczyzn bez koszulki po sklepie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 87 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, zajonc zly napisał: mam ale to nie sa koledzy ale chyba czujesz sie jak w gierce komputerowej w tej izolacji, koledzy sa spoko nie tylko do roochania wy perwersy nei wiadomo jakiej orientacji skoro nawet owoce byly brane pod uwage Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: To ty podobno walisz pod posty na forum ja nie mam czego walic bo jestem kobieta a nawet jakbym miała walic to nie do twoich wysrywow Ale niezdrowo się pobudzasz pod jakieś posty jakbyś sobie waliła tutko, więc rób skriny i tapetuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 87 Napisano 2 godziny temu barbarzyncy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: To zależy dużo od miejsca zamieszkania. Ja też bylam w szoku jak pojechałem do znajomych na wieś i tam chodziło z dużo mężczyzn bez koszulki po sklepie. Bardziej chyba od kultury osobistej zależy bo podobno miejsce zamieszkania o niczym nie świadczy, tak na forum mówią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: No jakos faktu ze wparowałeś do banku bez koszulki nie przekłamałam Musiałaś cały czas o tym myśleć, bo ja prawie zapomniałem o tym i podejrzewam będzie długo tym żyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Musiałaś cały czas o tym myśleć, bo ja prawie zapomniałem o tym i podejrzewam będzie długo tym żyć. Nie trzeba cały czas myśleć o twoich kompromitujących zdarzeniach i tekstach - są dosyć proste do zapamiętania tak proste jak są żałosne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Nie trzeba cały czas myśleć o twoich kompromitujących zdarzeniach i tekstach - są dosyć proste do zapamiętania tak proste jak są żałosne Jakie kompromitujące że w upał nie miałem ochoty się dusić grubo ubrany i co mi zrobisz na policję polecisz naskarżyc ,że latem bez koszulki chodziłem. Jesteś dеbilem nie do życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1134 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Jakie kompromitujące że w upał nie miałem ochoty się dusić grubo ubrany i co mi zrobisz na policję polecisz naskarżyc ,że latem bez koszulki chodziłem. Jesteś dеbilem nie do życia. Na 112 mogli zadzwonić ale juz za późno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, draże korsarze napisał: Bardziej chyba od kultury osobistej zależy bo podobno miejsce zamieszkania o niczym nie świadczy, tak na forum mówią A czemu ty na realu tych ludzi nie rozliczysz , bo boisz się że pyska ci obiją , bo jeszcze nie spotkałem aby ktoś się pruł że bez koszulki się chodzi latem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Na 112 mogli zadzwonić ale juz za późno Powiedzieli by dеbilce żeby linii nie blokowała, bo ludzie naprawdę mają problemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Get Out napisał: A czemu ty na realu tych ludzi nie rozliczysz , bo boisz się że pyska ci obiją , bo jeszcze nie spotkałem aby ktoś się pruł że bez koszulki się chodzi latem. To widocznie mało w zyciu widziałeś powinienes zostać wyproszony stamtad ale pewnie nie chcieli sie z warchołem użerać z więziennym tatuażem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1134 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, draże korsarze napisał: Bardziej chyba od kultury osobistej zależy bo podobno miejsce zamieszkania o niczym nie świadczy, tak na forum mówią Świadczy właśnie bo jak ludzie tam chodzą bez koszulki po sklepach to nikogo to nie dziwi i to jest dla nich normalne. Tak samo do kościoła w różnych regionach różnie się ubierają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 495 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, draże korsarze napisał: To widocznie mało w zyciu widziałeś powinienes zostać wyproszony stamtad ale pewnie nie chcieli sie z warchołem użerać z więziennym tatuażem Może przed sądem też stanął bez koszulki bo mu klimy nie nabili strach pomyśleć jak wchodzi do restauracji albo urzędu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: To widocznie mało w zyciu widziałeś powinienes zostać wyproszony stamtad ale pewnie nie chcieli sie z warchołem użerać z więziennym tatuażem Do sklepów też tak wchodziłem bo gorąco było i nikt nawet palcem nie kiwnął, bo nie ma takiego przepisu który by zabraniał lekko ubranym pomykać sobie latem. Tatuaży też litera prawa nie zabrania posiadać i eksponować. Nie po to dbam o siebie aby maskować sadło ciuchami więc nie mam z tym problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 495 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Świadczy właśnie bo jak ludzie tam chodzą bez koszulki po sklepach to nikogo to nie dziwi i to jest dla nich normalne. Tak samo do kościoła w różnych regionach różnie się ubierają. I są regiony w których do kościoła chodzą bez koszulki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Świadczy właśnie bo jak ludzie tam chodzą bez koszulki po sklepach to nikogo to nie dziwi i to jest dla nich normalne. Tak samo do kościoła w różnych regionach różnie się ubierają. Aha czyli jednak można mówić głośno ze w pewnych regionach zachowują sie po wieśniacku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Do sklepów też tak wchodziłem bo gorąco było i nikt nawet palcem nie kiwnął, bo nie ma takiego przepisu który by zabraniał lekko ubranym pomykać sobie latem. Tatuaży też litera prawa nie zabrania posiadać i eksponować. Nie po to dbam o siebie aby maskować sadło ciuchami więc nie mam z tym problemu. Do restauracji tez byś tak wlazł warchole gdybys chodził co? Tam akurat przepis już by sie znalazł;) a cała reszta to coz. Kwestia kultury osobistej której ewidentnie nie masz i jeszcze sie tym szczycisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Może przed sądem też stanął bez koszulki bo mu klimy nie nabili strach pomyśleć jak wchodzi do restauracji albo urzędu. Nie chodzę do restauracji, bo słyszałem że plują w jedzenie , a do urzędu coś założę na siebie i co ma sąd do klimy matole. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Do restauracji tez byś tak wlazł warchole gdybys chodził co? Tam akurat przepis już by sie znalazł;) a cała reszta to coz. Kwestia kultury osobistej której ewidentnie nie masz i jeszcze sie tym szczycisz Po co mam iść do restauracji skoro w domu mam jedzenie , a te waszą kulturę litera prawa reguluje na którą ... tak jak i na ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach