Get Out 336 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, salix napisał: Akurat skyrnik to nie jest ciasto w klasycznym rozumieniu, tylko fit wersja sernika więc raczej się tym nie utuczysz. Skyr ma dość wysoką zawartość białka, więc ewentualnie tylko wzbogacisz swoją dietę. Myślałem że literówkę zrobiłaś i chodzi o jakiś sernik. Akurat moja dieta nie jest uboga w białko , bo w sezonie orzechy doszły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 386 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, Fifofa napisał: Amazon to sklep internetowy, Empik to sklep stacjonarny, idziesz i patrzysz. Oprucz tego można kupić tam bilety na koncerty W Empiku internetowym nawet kosmetyki i perfumy można zamówić i jakaś drobna elektronika też jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 362 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Sernik też na ciepło Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Zamawiasz tez ubrania internetowo Nie mów im w jakim sklepie . Bo wygodnie mam w ten sposób, a salony firmowych rzeczy to kawał drogi co by mi się nie kalkulowało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Nie mów im w jakim sklepie . Bo wygodnie mam w ten sposób, a salony firmowych rzeczy to kawał drogi co by mi się nie kalkulowało. No a gdzie, najeczki najaaaak największa klasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Tak. Są różne fetysze jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zajonc zly 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: No a gdzie, najeczki najaaaak największa klasa wypowiesz sie w moim temacie? to powazne pytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: No a gdzie, najeczki najaaaak największa klasa Jesteś tak tępa jak ten twój narzeczony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1134 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, draże korsarze napisał: No a gdzie, najeczki najaaaak największa klasa Pudło. Edytowano 3 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, zajonc zly napisał: wypowiesz sie w moim temacie? to powazne pytanie Nie wypowiem to są sprawy prywatne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Pudło. Zawsze sie zachwycal Ze szczyt klasy i bogactwa to posiadać coś z firmy NIKE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1134 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Nie mów im w jakim sklepie . Bo wygodnie mam w ten sposób, a salony firmowych rzeczy to kawał drogi co by mi się nie kalkulowało. A co ja za to będę mieć no jak nie powiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 362 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Są różne fetysze jednak Jedni lubią wędzoną słoninę a ja sernik na ciepło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1134 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Zawsze sie zachwycal Ze szczyt klasy i bogactwa to posiadać coś z firmy NIKE Ja tam lubie nike ale no nie trafiłaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1134 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Jedni lubią wędzoną słoninę a ja sernik na ciepło. Ja też lubie sernik na ciepło uwielbiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 3 godziny temu A jeszcze większym wyrazem klasy by widmok jest wparować do banku bez koszulki bo klient płaci klient wymaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 3 godziny temu Może temu tak unika bankowości elektronicznej w końcu puszczanie blika bez koszulki nie jest tak efektowne i satysfakcjonujące bo klient nasz pan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, draże korsarze napisał: Zawsze sie zachwycal Ze szczyt klasy i bogactwa to posiadać coś z firmy NIKE Tyle w tym prawdy jak wyżej bredziłaś o pensji za pośrednictwem poczty idiоtko. Ty nawet nie potrafisz zapamiętać podczas cytowania co ktoś pisał . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zajonc zly 4 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, draże korsarze napisał: Nie wypowiem to są sprawy prywatne na privku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 143 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, salix napisał: W Empiku internetowym nawet kosmetyki i perfumy można zamówić i jakaś drobna elektronika też jest. To tylko uzupełnienia, głowny arsotyment to czasopisma ròzne, papier, foto zdjęcia ramki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Tyle w tym prawdy jak wyżej bredziłaś o pensji za pośrednictwem poczty idiоtko. Ty nawet nie potrafisz zapamiętać podczas cytowania co ktoś pisał . a do banku wparowałeś bez koszulki? Tak czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, zajonc zly napisał: na privku? Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, draże korsarze napisał: A jeszcze większym wyrazem klasy by widmok jest wparować do banku bez koszulki bo klient płaci klient wymaga Już się tak nie podniecaj tutko paryska, bo masz rzekomo narzeczonego przecież. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Już się tak nie podniecaj tutko paryska, bo masz rzekomo narzeczonego przecież. A co ma ta odpowiedz do meritum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 495 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, draże korsarze napisał: Zawsze sie zachwycal Ze szczyt klasy i bogactwa to posiadać coś z firmy NIKE Jeszcze się zachwycał pitbullem i adasiem. No w każdym razie nie chodzi tu o garnitury Armaniego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: a do banku wparowałeś bez koszulki? Tak czy nie? No i co bo upał był a klimy nie nabili mi. I pełno gości chodzi bez koszulki latem, a ty się tym jarasz jakbyś spod kamienia wyszła. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zajonc zly 4 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, draże korsarze napisał: Nie chce sie dowiedziec czy mam normalne erekcje tylk o to chodzi, porownac jak inni maja w google szukalem ale bot bredzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: No i co bo upał był a klimy nie nabili mi. I pełno gości chodzi bez koszulki latem, a ty się tym jarasz jakbyś spod kamienia wyszła. Zdecydowanie to ja wyszłam spod kamienia ale dzieki za potwierdzenie już byłam pewna ze będziesz glupa rżnął ze nigdy tego nie pisałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, zajonc zly napisał: chce sie dowiedziec czy mam normalne erekcje tylk o to chodzi, porownac jak inni maja w google szukalem ale bot bredzi To kolegow pytaj o erekcje a nie dziewczyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: A co ma ta odpowiedz do meritum? To że lubisz przekłamywać fakty celowo , albo jesteś tak tępym ujem że nie potrafisz zapamiętać faktów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach