Onaaaa 1135 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Haha ta ma już fazę że ona to ja Ja nie moge znów zaczyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 287 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Kobieto nikt nie chce zaświadczenia o niekaralności do pracy w kuchni czy fizycznej w magazynie. Skąd ty sie urwałaś? A ty z jakiej polucji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Kobieto nikt nie chce zaświadczenia o niekaralności do pracy w kuchni czy fizycznej w magazynie. Skąd ty sie urwałaś? Upiła się znowu i majaczy cieciówa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ja nie moge znów zaczyna Za chwilę wjedzie jej faza że jednak jesteśmy odrębnymi bytami i to po alkoholu takie jazdy mają 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 268 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: żadna kobieta nie jest tak ograniczona umysłowo Serio? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1135 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Dla siebie czy syna Dla syna i deich chrzeniakow ale też czesto pomagam składać i mam duzo z Harry Pottera. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1135 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Upiła się znowu i majaczy cieciówa Ja nie wiem ale ona pewnie pracuje na ochronie i wiem że tam wymagają i dlatego tak pisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 287 Napisano 7 godzin temu To sikanie do kompotu to w jakim regionie? Bo nie zasnę, nie znając odpowiedzi I dlaczego Jeż pisała kiedyś, że sąsiad kosi jej trawę po północy, jak Jeż mieszka w bloku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 268 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, draże korsarze napisał: Jezyk a ten kolega do ktorego pisałaś listy do więźnia znalazł jakaś uczciwa robotę? Uczynki miłosierne względem ciała: 1. Głodnych nakarmić 2. Spragnionych napoić 3. Nagich przyodziać 4. Podróżnych w dom przyjąć 5. Więźniów pocieszać 6. Chorych nawiedzać 7. Umarłych pogrzebać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, draże korsarze napisał: No wiem wiem opowiedz jeszcze o tych technikach co mówiłeś ze na oiomie nie będą wiedzieli od czego to kiedys dawałeś instrukcje gdzie dokładnie trzeba walic żeby osiągnąć taki efekt Jak przyjedziesz rozliczyć mnie o psy i najlepiej z tym upośledzonym narzeczonym przejedź to dostaniesz czego chcesz , a reszta się będzie śmiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 42 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Dla syna i deich chrzeniakow ale też czesto pomagam składać i mam duzo z Harry Pottera. Ja nie potrafię już się wczuć drogo wychodzi i mi się wydaje bardzo bezproduktywne wolę sobie pc podlubac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 42 Napisano 7 godzin temu Pewnie bardziej by mi się podobało jakbym miał miejsce to wyeksponować np jakieś lambo lego te zielone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Jak przyjedziesz rozliczyć mnie o psy i najlepiej z tym upośledzonym narzeczonym przejedź to dostaniesz czego chcesz , a reszta się będzie śmiać Uwazaj bo narzeczony ma trochę krzepy a Ewka mowila ze ty z foty jesteś chuchro na ‚jednego strzała’ (znów ciekawa projekcja słowa które kierujesz do innych okazuje sie ze najbardziej jednak pasują do ciebie ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1135 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: Ja nie potrafię już się wczuć drogo wychodzi i mi się wydaje bardzo bezproduktywne wolę sobie pc podlubac Jasne bo dla siebie tez bym nie kupowała. Tez wole co innego choćby cos z elektroniki słuchawki czy zegarek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: To sikanie do kompotu to w jakim regionie? Bo nie zasnę, nie znając odpowiedzi I dlaczego Jeż pisała kiedyś, że sąsiad kosi jej trawę po północy, jak Jeż mieszka w bloku? Odstaw ten alkohol już bo z Ukrainy pewnie zmieszany z podpałką do grilla i stąd tak siada ci na łeb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 287 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ja nie wiem ale ona pewnie pracuje na ochronie i wiem że tam wymagają i dlatego tak pisze. Nigdy nie pracowałam w ochronie i nie szukam pracy, ale moi znajomi tak i pracodawcy pytają o pewne rzeczy Musisz być projektem Widmo, bo to nie jest fizycznie możliwe, żeby takich banalnych rzeczy nie ogarniać.. Jak się ma coś na sumieniu, to wszędzie znajdą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 42 Napisano 7 godzin temu A niestety nie man półek ikea jakbym miał wybrać to wolę żeby stało rtv co coś może zrobić nie tylko wyglądać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 386 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Kobieto nikt nie chce zaświadczenia o niekaralności do pracy w kuchni czy fizycznej w magazynie. Skąd ty sie urwałaś? Madzia się chyba właśnie wysypała, że faktycznie pracuje w ochronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 268 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Uwazaj bo narzeczony ma trochę krzepy a Ewka mowila ze ty z foty jesteś chuchro na ‚jednego strzała’ (znów ciekawa projekcja słowa które kierujesz do innych okazuje sie ze najbardziej jednak pasują do ciebie ) Tyle zdjęć jest tutaj omawianych na kafe a zero prezentacji wizualnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Tyle zdjęć jest tutaj omawianych na kafe a zero prezentacji wizualnych No to pytaj Ewkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1135 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Uczynki miłosierne względem ciała: 1. Głodnych nakarmić 2. Spragnionych napoić 3. Nagich przyodziać 4. Podróżnych w dom przyjąć 5. Więźniów pocieszać 6. Chorych nawiedzać 7. Umarłych pogrzebać Właśnie ja mam dobre serce także no staram sie jak mogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 287 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Odstaw ten alkohol już bo z Ukrainy pewnie zmieszany z podpałką do grilla i stąd tak siada ci na łeb Wróciłam z pracy i jutro idę znowu na godzinę 8. Kto bogatemu zabroni? Nie stać cię na nic i gadasz od czapy z dwóch projektów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Uwazaj bo narzeczony ma trochę krzepy a Ewka mowila ze ty z foty jesteś chuchro na ‚jednego strzała’ (znów ciekawa projekcja słowa które kierujesz do innych okazuje sie ze najbardziej jednak pasują do ciebie ) Będę uważał na twojego upośledzonego bo za takiego podwójny wyrok a reszta znowu się będzie śmiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1135 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Madzia się chyba właśnie wysypała, że faktycznie pracuje w ochronie. Dokładnie ale zaprzecza jak zwykłe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nigdy nie pracowałam w ochronie i nie szukam pracy, ale moi znajomi tak i pracodawcy pytają o pewne rzeczy Musisz być projektem Widmo, bo to nie jest fizycznie możliwe, żeby takich banalnych rzeczy nie ogarniać.. Jak się ma coś na sumieniu, to wszędzie znajdą Tak to mój projekt jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 42 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Jasne bo dla siebie tez bym nie kupowała. Tez wole co innego choćby cos z elektroniki słuchawki czy zegarek. No ja też wolę kallax konsol czy części pc, jestem już stary i umiejętności mam żeby to wszystko rozkręcić jak chińczyk w fabryce wyczyścić może naprawić skrecic i to jest moje lego dzisiaj które mogę podłączyć i da mi obraz fajne rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1135 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: To sikanie do kompotu to w jakim regionie? Bo nie zasnę, nie znając odpowiedzi I dlaczego Jeż pisała kiedyś, że sąsiad kosi jej trawę po północy, jak Jeż mieszka w bloku? Na podkarpaciu. Mieszkam w domu teraz od 3 lat a w bloku mieszkałam wcześniej. No to dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 268 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: No to pytaj Ewkę Ta mendzina ani siebie ani innych nie pokazuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 287 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Odstaw ten alkohol już bo z Ukrainy pewnie zmieszany z podpałką do grilla i stąd tak siada ci na łeb Chcesz screena jak pisała o koszeniu trawy w nocy? I udawała architekta? Chcesz screena jak wypity w Wigilię pisałeś, że masz masę blizn na głowie i czole, bo walisz w witryny sklepowe? Na drugi raz panuj nad nerwami i uważaj co piszesz dziadziu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1135 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Tak to mój projekt jest Tak przyznaje. Promyk mnie stworzył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach