Dwa spełnienia tak 42 Napisano 3 godziny temu Mówi że skoro mam umiejętności zrobić z 1k 8k co roku to trzeba cisnac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 287 Napisano 3 godziny temu Do pracy kiedy się wybierasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 42 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Do pracy kiedy się wybierasz? No właśnie może nigdy biznes mogę rozkręcić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 287 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: No właśnie może nigdy biznes mogę rozkręcić Przebadaj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 3 godziny temu Ai namawia tez do samobooja lub wycięcia zdrowej nerki. trafił ci sie rozmówca nareszcie na twoim poziomie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 42 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Ai namawia tez do samobooja lub wycięcia zdrowej nerki. trafił ci sie rozmówca nareszcie na twoim poziomie Jak bys kupila gre za 20-40 i sprzedala za 200-400 to byś inaczej gadala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 42 Napisano 3 godziny temu Po co w pracy siedzieć jak mzona zarobic 600 za 15minut do inpostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 287 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak napisał: Po co w pracy siedzieć jak mzona zarobic 600 za 15minut do inpostu Lub dostać konserwę z Kościoła i zasiłek z Mopsu ty to wiesz, jak się ustawić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Jak bys kupila gre za 20-40 i sprzedala za 200-400 to byś inaczej gadala No tylko pamietaj ze jak jemu mitomanisz to on nie wie tak jak my ze mitomanisz wiec może ci różne rzeczy pisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 42 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: No tylko pamietaj ze jak jemu mitomanisz to on nie wie tak jak my ze mitomanisz wiec może ci różne rzeczy pisać Raz nazwala mnie mitomanem bo nie mogła uwierzyć że coś takiego mam w kolekcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 42 Napisano 2 godziny temu Jednak anastazje była lepsza wierzyla we wszystko i nie musiałem się denerwować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak napisał: Raz nazwala mnie mitomanem bo nie mogła uwierzyć że coś takiego mam w kolekcji Nie wierze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach