Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC_+

Ja tylko jeszcze jedną rzecz wtrącę w dysputę publiczną i starczy mi na dziś... Jakaś osoba, nie pamiętam która, bo non stop się blokujecie, także wybaczcie...

Polecane posty

Jakaś osoba zarzuca mi "low key" mizoginię" , bo puszczam do was oko, że kobiety są kłótliwe i się zwalczają... odnoszę się pokrótce do tego tiktoka tak na około...

Do senda: Drogie panie... Wy się tu dzień za dniem ze sobą wykłócacie. Zerkam w pracy, zerkam po spacerze w niedzielę, no kiedy nie wpadam, to tu są wojenki, wypominanki i podszczypywania 😉

No siłą rzeczy, proszę nie mieć do mnie pretensji, że wyrabiam sobie jak to nazywacie "mizoginistyczne" (a jak, wszystko dziś jest hiperbolą, wyolbrzymione do absurdu i groteski, każde wyrażenie) zdanie, bowiem skądś idzie przykład... 😉

Mniej się kłóćcie po prostu ze sobą, czego wam życzę, bo już jedna z was po tych zgryzotach prawie forum opuściła, a druga wpadła w szał i blokuje was jako wendettę. Tylko nie wiem czemu i mnie przy okazji, bo ja się od tych aferek grubą kreską odcinam 😉

Dobranoc. 😆  

Przed chwilą, konie na ambonie napisał:

dej juz chlopie spokoj i przestan udawac dobrotliwego jezusa.

Jezus z dużej litery, bo to imię. Nawet jeśli nie uznajesz go za Boga, to wciąż imię i obowiązują zasady pisowni imion. 😉

2 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Mnie nie rusza twoja ocena kobiet, ale wciskanie ustawek za autentyk jest irytujące. Prawdziwy podgląd byłby subtelniejszy. Tak wyrazisty grymas twarzy musiałby być wywołany czymś bulwersującym.

To nie była ustawka, w tym sensie, że osoby postronne były podstawione... niestety. 😉

17 godzin temu, RC_+ napisał:

To nie była ustawka, w tym sensie, że osoby postronne były podstawione... niestety. 😉

A w sumie, skąd Twoja wiedza na ten temat, czy dany filmik to nie była ustawka? Rozumiem, że to jakieś potwierdzone konkretem info. 

12 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

A w sumie, skąd Twoja wiedza na ten temat, czy dany filmik to nie była ustawka? Rozumiem, że to jakieś potwierdzone konkretem info. 

Jest coś takiego jak efekt potwierdzenia, wybieramy informacje i tak je interpretujemy by potwierdziły to co już naszym zdaniem wiemy, że jest prawdą. 

Edytowano przez Pokraka

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się