jukon tworki welcome 68 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: 268 w październiku i dobra podwyżka dziś wpadła. A teraz aport Kørwa to miał być żart 268? O kørwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 332 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Do rana będzie wędził Do 3 nad ranem Ale idę sprawdzić co robi, bo chyba ktoś przyjechał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon tworki welcome 68 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Do 3 nad ranem Ale idę sprawdzić co robi, bo chyba ktoś przyjechał Uwierz w ducha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 357 Napisano 8 godzin temu 11 minut temu, Dwa spełnienia tak napisał: Mogę ci jabuszko obrać i pokroić Ono jest tak wyposzczone że sobie nie wyobrażasz i wszystkie trzy otwory by ci dała do eksploracji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 64 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: Jezowa jest niziutka i chetniutka a jesli chodzi o smeksy to pisza tu zwidma ze to jest tzw cvelenie wiec lepiej udawaj trudna i ze tylko po slubie Ja jestem po dwóch spelnieniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1170 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Dasz się jeżeli pozwolisz się zmiękczyć No właśnie jeżeli pozwolę a to jest wielka niewiadoma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 332 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak napisał: Ile zarabiasz Tajemnica zawodowa. Następne pytanie , bo głodna jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 973 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Do rana będzie wędził a raz mógłby umyć i potem zapeklować 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 64 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Ono jest tak wyposzczone że sobie nie wyobrażasz i wszystkie trzy otwory by ci dała do eksploracji. Wiem nawet mi to pisała na privie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 64 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Tajemnica zawodowa. Następne pytanie , bo głodna jestem. Zatrudnij się na sorze podobno nie ma chętnych nawet za 100tys mc czasem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 332 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Ono jest tak wyposzczone że sobie nie wyobrażasz i wszystkie trzy otwory by ci dała do eksploracji. Jaki towar wjechał pod nos? Czy tam pod dziąsło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 110 Napisano 8 godzin temu Uoboze ale macie tematy zboczone chyba dawno was nikt nie obracal w ossrane dópy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1170 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Do 3 nad ranem Ale idę sprawdzić co robi, bo chyba ktoś przyjechał Jeśli ten mąż istnieje to powinnaś mu bić pokłony i na rękch go nosić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 357 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Kocopoł napisał: Jezowa jest niziutka i chetniutka a jesli chodzi o smeksy to pisza tu zwidma ze to jest tzw cvelenie wiec lepiej udawaj trudna i ze tylko po slubie Ona nienawidzi ślubie, bo po ślubie wszystko się psuje i trzeba rozwody brać . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 332 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: Zatrudnij się na sorze podobno nie ma chętnych nawet za 100tys mc czasem Znowu nagrodę i jubilata zbiorę. Warto być niezależną, bo licho nie śpi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 357 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Jaki towar wjechał pod nos? Czy tam pod dziąsło? Ja nic nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 146 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jeśli ten mąż istnieje to powinnaś mu bić pokłony i na rękch go nosić Dziecka nie ma chyba on ma z inną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 110 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Ona nienawidzi ślubie, bo po ślubie wszystko się psuje i trzeba rozwody brać . ty jom znienawidzisz bo bedzie nieczysta wtedy bo jestes psycholem i nie wiadomo o co ci chodzi wiec musi udawac ze chce slup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 332 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jeśli ten mąż istnieje to powinnaś mu bić pokłony i na rękch go nosić Bardziej istnieje, niż Kanada upalonego Widmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 332 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Ja nic nie wiem Czyli wjechał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 357 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Wiem nawet mi to pisała na privie A to dziеwica jeszcze jest czy już ruszana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1170 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: a raz mógłby umyć i potem zapeklować A on wędzi i to do 3 nad ranem i przyjdzie do łóżka bez mycia Edytowano 8 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzysio Kupa 6 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Kocopoł napisał: Jezowa jest niziutka i chetniutka a jesli chodzi o smeksy to pisza tu zwidma ze to jest tzw cvelenie wiec lepiej udawaj trudna i ze tylko po slubie Ale też całkiem szeroka poporodowo i to nagle to świrmokowi nie przeszkadza xD Założe się, że walnęła klocka rodząc, na porodówce rozdali maski przeciwgazowe jak się zesrała na bogato prąc! Bo tak to działa, homo sapiens nie zmienisz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 332 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Dziecka nie ma chyba on ma z inną A kto ci tak powiedział? Ksiądz na mszy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 110 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Krzysio Kupa napisał: Ale też całkiem szeroka poporodowo i to nagle to świrmokowi nie przeszkadza xD Założe się, że walnęła klocka rodząc, na porodówce rozdali maski przeciwgazowe jak się zesrała na bogato prąc! Bo tak to działa, homo sapiens nie zmienisz! xDDD ;_; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1170 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Ja nic nie wiem Wszystkiemu zaprzeczaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 146 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: A kto ci tak powiedział? Ksiądz na mszy? No ty siostra twoja ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1170 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Bardziej istnieje, niż Kanada upalonego Widmo Bardziej? Czyli niekoniecznie istnieje tylko tak w połowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 64 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: A to dziеwica jeszcze jest czy już ruszana Zbyt prywatne pytanie pewnych rzeczy nie wywalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 357 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: No właśnie jeżeli pozwolę a to jest wielka niewiadoma To jest wyzwanie i może się okazać korzystne dla obydwu stron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach