sylva07 0 Napisano Listopad 3, 2025 Proszę o informację od osób, które posiadają e-mail na poczcie o2. Czy otrzymujecie albo otrzymywaliście kiedyś w folderze spam napływ wiadomosci z seks randkami? W tytule treści bywały serduszka? Pytam, ponieważ niedawno musiałam skorzystać z poczty mojego męża i znalazłam takie wiadomości stare w spamie. Martwię się czy gdzieś się rejestrował czy to faktycznie tylko spam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 18 Napisano Listopad 3, 2025 4 minuty temu, sylva07 napisał: Proszę o informację od osób, które posiadają e-mail na poczcie o2. Czy otrzymujecie albo otrzymywaliście kiedyś w folderze spam napływ wiadomosci z seks randkami? W tytule treści bywały serduszka? Pytam, ponieważ niedawno musiałam skorzystać z poczty mojego męża i znalazłam takie wiadomości stare w spamie. Martwię się czy gdzieś się rejestrował czy to faktycznie tylko spam. Obwąchaj mu kսtasa czy śmierdzi obcą cіpą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 18 Napisano Listopad 3, 2025 1 godzinę temu, Kocopoł napisał: Nie opłaca się być dobrym człowiekiem najlepiej innych shmacic jak każdy Musisz założyć sektę i głosić tam swoje wysrywy. Znajdziesz wielu wiernych wyznawców. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 18 Napisano Listopad 3, 2025 12 minut temu, Kocopoł napisał: Nie chce żadnej sekty chciałabym żeby na ulicach był syf Masz syf w głowie... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 609 Napisano Listopad 3, 2025 17 minut temu, Kocopoł napisał: Nie chce żadnej sekty chciałabym żeby na ulicach był syf Jedz do indii tam są rzeki ścieki i wszechobecny syf. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 18 Napisano Listopad 3, 2025 1 minutę temu, Kocopoł napisał: Mam okres Ja mam dwa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach