Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
blickrig

Dlaczego obecnie coraz więcej kobiet "edukuje" inne kobiety, że szanująca się kobieta powinna zgadzać się tylko na relację, w której mężczyzna daje kobiecie wszystko, a kobieta nie daje nic od siebie, tylko bierze?

Polecane posty

2 minuty temu, murb napisał:

Wydaje się proste, co wydaje mi się podejrzane. 🤨

bo to przepis z czata GPT 😄 

ale to ciekawsze niż to co proponuje autor

'Dlaczego coraz więcej kobiet pragnie bigosu ale nie lubią kiszonej kapusty?'

14 minut temu, WychodzeNaChwile napisał:

bo to przepis z czata GPT 😄 

ale to ciekawsze niż to co proponuje autor

'Dlaczego coraz więcej kobiet pragnie bigosu ale nie lubią kiszonej kapusty?'

A mi to się wydaje, że autor to nie może się zdecydować czy kobiety go bardziej pociągają czy przerażają. 

Może się też setnie nudzić i stąd te wszystkie tematy. 

2 godziny temu, Dwa spełnienia tak tak napisał:

Zgadzam się facet powinien wszystkie koszty pokrywac samica nie pieinna nawet wiedzieć że istnieją jakieś opłaty 

Prosty przepis na zostanie żywym bankomatem.

I potem takie oderwane od rzeczywistości wypisują że chłop powinien zarabiać minimum 20 tysięcy na rękę.

Mają ręce, nogi - mogą pracować. Czemu tylko facet ma pokrywać 100% kosztów?

Widziałem jak samica z typem bierze najtańsze parówki 8,5 za kg

I co w związku z tym. Może mają gęby do wykarmienia

Widziałem jak samica z typem bierze najtańsze parówki 8,5 za kg

Może teściowa przyjeżdża 😆

• Haha 1

4 godziny temu, blickrig napisał:

?

Jak gość sie na to zgadza to w w czym problem?

9 minut temu, kris888 napisał:

@blickrig na szczęście już coraz mniej mężczyzn na to się daje nabierać 😄

dla mnie to też niepojęte, że istnieją tacy frajerzy, ale jednak istnieją... to nawet beciaki nie są, a skrajne omegi lub cuckoldy xD polecam obejrzeć poniższe odklejki pseudo-księżniczek xD

• Thanks 1

z wyjątkiem rodziny i czasem kumpla, mi nikt nic nie kupuje, nie sponsoruje, nie daje prezentów.

dlatego tylko rodzinie i kumplowi mogę coś czasem postawić.

Edytowano przez kris888

A bo ja wiem jak z dziesięciu simpow upaslo jakaś babę że życie by oddało to potem tak może sobie wyobrażają że tak ma być, autor wygląda na simpa pimpa który płaczliwym głosikiem błagał o kawałek tzytzka i wyznawał miłosc do śmierci albo zjadł kał z tyłka Pokusi bo mu jaja do głowy uderzyły a teraz go boli huh 

Edytowano przez Anabelle

Faceci nie umieją kochać tylko zwiedlakiem dłubać i sapać jak Reksio memlajacy szynkę bleeh. Obrzydliwe aseksualne stwory sterowane chûjem

Edytowano przez Anabelle

Jakie to marne i słabe bleh dobrze że nie ma obowiązku roochania i związków 

Baby to raczej nienawidzą się między sobą, bo to jak konkurencja i wątpliwe aby działały wspólnie i w porozumieniu żeby wysadzać z floty naiwnych frajerów. Natomiast rynek kształtuje księżniczki i żywe bankomaty , bo jedni bez drugich by nie istnieli zgodnie z zasadą popyt - podaż. 😆

Zgadzam się facet powinien wszystkie koszty pokrywac samica nie pieinna nawet wiedzieć że istnieją jakieś opłaty 

Nie będzie cię szanować taka tak naprawdę i najpewniej znajdzie sobie kochanka i ty będziesz nieświadomie to finansował, a oni z ciebie niesamowitą bekę. 😁

1 minutę temu, Get Out napisał:

żeby wysadzać z floty naiwnych frajerów

bo sporo mężczyzn niestety, ale nie jest uczonych czym są ich własne wartości. jak się zachowywać właściwie, jak nie robić z siebie jelenia itd.

Przed chwilą, Get Out napisał:

Nie będzie cię szanować taka tak naprawdę i najpewniej znajdzie sobie kochanka i ty będziesz nieświadomie to finansował, a oni z ciebie niesamowitą bekę. 😁

dokładnie.

co innego kupić coś jakiś prezent z okazji urodzin, imienin, rocznicy - to tak. ale żeby żyła w nieświadomości jakie są opłaty i wszystko za nią ktoś inny pokryje - będzie szok dla niej gdy np. zabraknie albo wyjedzie gdzieś w ważnej sprawie.

nie opłaci, bo nie będzie wiedziała.

Sporo facetów jest takich co się nie podobają i sporo bab lichego zdrowia a stan zdrowia przy facecie zawsze się pogarsza więc też wymyślają jakieś dziwne androny żeby się nie narobić i nie pogorszyć se zdrowia robota nad chłopem 

Edytowano przez Anabelle

Przed chwilą, kris888 napisał:

bo sporo mężczyzn niestety, ale nie jest uczonych czym są ich własne wartości. jak się zachowywać właściwie, jak nie robić z siebie jelenia itd.

Znaczy flotę to nawet obowiązkowo należy posiadać i ta flota musi ciszę mieć, a nie rozdawnictwo i takie jakby sponsorowanie żeby z nim kobieta była i dla chwili przyjemności, to takich ludzi się nie szanuje skoro sami się nie szanują. 

Najpewniej goście którzy brania wcale nie mają , ale zdobyli pieniądze i zostali żywymi bankomatami, bo potrzebują koniecznie być z kobietą. 😆

2 minuty temu, Get Out napisał:

Znaczy flotę to nawet obowiązkowo należy posiadać i ta flota musi ciszę mieć, a nie rozdawnictwo i takie jakby sponsorowanie żeby z nim kobieta była i dla chwili przyjemności, to takich ludzi się nie szanuje skoro sami się nie szanują. 

Zgadzam się 🙂 Bo rozdawnictwo może przyciągnąć prośby o pożyczki oraz różne niepożądane elementy.

2 minuty temu, Get Out napisał:

Najpewniej goście którzy brania wcale nie mają , ale zdobyli pieniądze i zostali żywymi bankomatami, bo potrzebują koniecznie być z kobietą. 😆

To już nie jest miłość czy nawet pożądanie, a jedynie próba „kupienia” sobie kobiety.

Edytowano przez kris888

Także gdyby Leżak miał wiedzę, to nie straciłby tyle kasy też.

7 minut temu, Anabelle napisał:

Sporo facetów jest takich co się nie podobają i sporo bab lichego zdrowia a stan zdrowia przy facecie zawsze się pogarsza więc też wymyślają jakieś dziwne androny żeby się nie narobić i nie pogorszyć se zdrowia robota nad chłopem 

Dumbo, koresponduj dalej z leżakami, moonami itd. a na pewno polepszysz swoje zdrowie 😄😉 

1 minutę temu, Bożenka LuBicz napisał:

Dumbo, koresponduj dalej z leżakami, moonami itd. a na pewno polepszysz swoje zdrowie 😄😉 

Nie koresponduje z nimi tyle co na publiku popisze 

2 minuty temu, Bożenka LuBicz napisał:

A zresztą faceci mieliby prawdziwa mnie za potwora to wolę pisać z innymi potworami

Wysilanie się na mądrość i zayebistosc jak ja czasem umieram przez okres i ból pleców i żyć mi się nie chce tylko przeleżeć z tydzień z łóżeczku to trzeba też mieć trochę siły życiowej żeby w ogóle się emocjonowac jakim bolkiem na poważnie a mnie tylko kiciuś i łóżeczko nie wykancza mogę jeszcze jeść i jaki film

Edytowano przez Anabelle

12 minut temu, kris888 napisał:

dokładnie.

co innego kupić coś jakiś prezent z okazji urodzin, imienin, rocznicy - to tak. ale żeby żyła w nieświadomości jakie są opłaty i wszystko za nią ktoś inny pokryje - będzie szok dla niej gdy np. zabraknie albo wyjedzie gdzieś w ważnej sprawie.

nie opłaci, bo nie będzie wiedziała.

Zanudzi się , zacznie gdzieś wychodzić, kontaktować się w necie nie wiadomo z kim i na bazie tego thrillery psychologiczne powstają.😁 No ale jak chcą seksu i te baby przecież wiedzą, że chodzi o seks , to będą doić frajerów do spodu. Jak kumaty gość to ukryje na czarną godzinę część dochodów gdzieś powiedzmy na Litwie czy w innym banku poza podatkiem i w razie rozwodu . Bo to jest rodzaj układu gdzie nie mówi się wszystkiego drugiej stronie . 😆

Stara baba już jestem i stara baba tez juz zyskuje szacunek przodków przez potężna masę i robienie placków a już jest za stara żeby się wlec i szlajac po kootangach jprdl ja wiecznie usprawiedliwienie na wf a wlec się za chłopem to jak wf który niby jest nieobowiązkowy niby obowiązkowy możesz ale możesz se sfałszować usprawiedliwienie i się nie namęczyć i zjeść se chipsy w domku.

Edytowano przez Anabelle
  • Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się