Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
blickrig

Dlaczego obecnie coraz więcej kobiet "edukuje" inne kobiety, że szanująca się kobieta powinna zgadzać się tylko na relację, w której mężczyzna daje kobiecie wszystko, a kobieta nie daje nic od siebie, tylko bierze?

Polecane posty

11 minut temu, Anabelle napisał:

A zresztą faceci mieliby prawdziwa mnie za potwora to wolę pisać z innymi potworami

Mocne. Gdybym ja tak o sobie myślał to wolałbym terapię niż dalsze socjalizowanie się z innymi potworami.

10 minut temu, Anabelle napisał:

Wysilanie się na mądrość i zayebistosc jak ja czasem umieram przez okres i ból pleców i żyć mi się nie chce tylko przeleżeć z tydzień z łóżeczku to trzeba też mieć trochę siły życiowej żeby w ogóle się emocjonowac jakim bolkiem na poważnie a mnie tylko kiciuś i łóżeczko nie wykancza mogę jeszcze jeść i jaki film

Aaa, okres i wszystko jasne 😄 Jedna z moich ex wtedy zawsze szafkami trzaskała, a torebki fruwały przez pół mieszkania 😄 

2 minuty temu, Bożenka LuBicz napisał:

Mocne. Gdybym ja tak o sobie myślał to wolałbym terapię niż dalsze socjalizowanie się z innymi potworami.

No myślisz że się na mie przemoc nie odbiła a na lerzaczku przemykanie na palcach żeby omijać abuzywna matkę żyjemy jak karaluszki w slamsach ktorym brak powietrza i się dusza tak 

Edytowano przez Anabelle

7 minut temu, Anabelle napisał:

Stara baba już jestem i stara baba tez juz zyskuje szacunek przodków przez potężna masę i robienie placków a już jest za stara żeby się wlec i szlajac po kootangach jprdl ja wiecznie usprawiedliwienie na wf a wlec się za chłopem to jak wf który niby jest nieobowiązkowy niby obowiązkowy możesz ale możesz se sfałszować usprawiedliwienie i się nie namęczyć i zjeść se chipsy w domku.

Doprecyzuje ze przez potężną masę masz na myśli pośladki 😎

1 minutę temu, Anabelle napisał:

Lerzaczek jest okej gdyby nie seksualne teksty tak 

Nawet jak piszę do ciebie że by ci wsadził kotasa w gębe? 😄

15 minut temu, kris888 napisał:

Zgadzam się 🙂 Bo rozdawnictwo może przyciągnąć prośby o pożyczki oraz różne niepożądane elementy.

To już nie jest miłość czy nawet pożądanie, a jedynie próba „kupienia” sobie kobiety.

Żeby twarz firmy dobrze wyglądała to wpłaca się pieniądze na te  biedne zwierzątka koniecznie z rozgłosem i pomimo że pomogli to takich ludzi tak naprawdę się nie szanuje , bo za pieniądze nie będzie szacunku.Pomaga się anonimowo i się znika jeśli już . Analogicznie -gość sponsoruje żeby z nim  była baba , to taka  baba jest świadoma że gdyby nie ta kasa to nie była by z nim. Równie dobrze można stawiać alkohol żeby mieć kolegów , to pomimo że gość sponsoruje beka z niego jest że frajer . 😁

2 minuty temu, xDxDxDxD napisał:

A ty ze zrozumieniem czytasz w ogóle ja te teksty pomijam 

4 minuty temu, big buu napisał:

Doprecyzuje ze przez potężną masę masz na myśli pośladki 😎

Gruba jestem już i mi nie jest z tym źle widuje wiele grubych bab bujających się z przystojniakami bo mają fetysz sadła też 

Im grubsza baba tym fajniejszego faceta ma te chudsze mają brzydali 

33 minuty temu, Get Out napisał:

Nie będzie cię szanować taka tak naprawdę i najpewniej znajdzie sobie kochanka i ty będziesz nieświadomie to finansował, a oni z ciebie niesamowitą bekę. 😁

Niekoniecznie tak będzie. Skoro gość powiedzmy dużo zarabia a ona najniższą by miała to może wybrali że ona nie będzie pracować i będzie miała siłę na seks bo w domu wypoczęta. Są też takie związki. Może przecież mając czas zająć się swoim hobby. Niekoniecznie siedzieć w domu i leżeć na kanapie. 

1 godzinę temu, kris888 napisał:

Prosty przepis na zostanie żywym bankomatem.

I potem takie oderwane od rzeczywistości wypisują że chłop powinien zarabiać minimum 20 tysięcy na rękę.

Mają ręce, nogi - mogą pracować. Czemu tylko facet ma pokrywać 100% kosztów?

I mają rację bo to nie jest dużo, 1000 dziennie w dni pracujące, jest pełno usług biznesów gdzie można ten tysiak dziennie wyciągnąć główny problem to je znaleźć i wdrożyć 

Bo jest facetem to on powinien opłacić jaskinie, wstawić monitory i przynieść mięso 

Ona powinna wstawić kwiatki wytrzeć kurze i doprawic mięso a na koniec wýpiac dope

4 minuty temu, Onaaaa napisał:

leżeć na kanapie. 

Co złego w lezeniu na kanapie 

Żyjemy w bardzo płynnych czasach możesz zaapíerdalac na etacie na 2 etaty do końca roku i nie zarobisz na wszystkie gry cyfrowe ps4

Możesz leżeć na kanapie za miesiąc pojawi się hen 12.52 wgrasz i masz dostęp do wszystkich cyfrowych 

I jaki jest sens się męczyć 

18 minut temu, xDxDxDxD napisał:
20 minut temu, Anabelle napisał:

Lerzaczek jest okej gdyby nie seksualne teksty tak 

Chyba masz odpowiedź stety leżak jest seksualny 

14 minut temu, Anabelle napisał:

Im grubsza baba tym fajniejszego faceta ma te chudsze mają brzydali 

To dobrze że wolę chudsze 😎☝️

8 minut temu, Onaaaa napisał:

Niekoniecznie tak będzie. Skoro gość powiedzmy dużo zarabia a ona najniższą by miała to może wybrali że ona nie będzie pracować i będzie miała siłę na seks bo w domu wypoczęta. Są też takie związki. Może przecież mając czas zająć się swoim hobby. Niekoniecznie siedzieć w domu i leżeć na kanapie. 

Opowiadam o sytuacji gdzie jej rola zaczyna się i kończy na tym aby świadczyć seks, a typ to finansuje .😁

1 minutę temu, Dwa spełnienia tak tak napisał:

Żyjemy w bardzo płynnych czasach możesz zaapíerdalac na etacie na 2 etaty do końca roku i nie zarobisz na wszystkie gry cyfrowe ps4

Możesz leżeć na kanapie za miesiąc pojawi się hen 12.52 wgrasz i masz dostęp do wszystkich cyfrowych 

Nic zlego i lubię też leżeć tylko chodzi o to by czasem gdzieś wyjść i zrobić co sie lubi. Nie tylko by leżała cały czas. Skoro on pracuje to mogłaby ugotować obiad, przygotować jakax niespodziankę na wieczór itp.

5 minut temu, Dwa spełnienia tak tak napisał:

Ile cię jeszcze stać na lezenie, ciężka sytuacja jest tak wiecznie leżeć też bym se leżala wiecznie najchętniej ale chyba by nie dało rady niestety może rob ćwiczenia żeby nie było szoku że nie leżysz tylko coś musisz robić 

Edytowano przez Anabelle

Przed chwilą, Get Out napisał:

Opowiadam o sytuacji gdzie jej rola zaczyna się i kończy na tym aby świadczyć seks, a typ to finansuje .😁

Aaa to niezrozumiałam 😆

10 minut temu, Dwa spełnienia tak tak napisał:

I mają rację bo to nie jest dużo, 1000 dziennie w dni pracujące, jest pełno usług biznesów gdzie można ten tysiak dziennie wyciągnąć główny problem to je znaleźć i wdrożyć 

Bo jest facetem to on powinien opłacić jaskinie, wstawić monitory i przynieść mięso 

Ona powinna wstawić kwiatki wytrzeć kurze i doprawic mięso a na koniec wýpiac dope

Skoro to takie proste i ci odpowiada , to wprowadź to w życie. 😆

• Haha 1

5 minut temu, Onaaaa napisał:

Nic zlego i lubię też leżeć tylko chodzi o to by czasem gdzieś wyjść i zrobić co sie lubi. Nie tylko by leżała cały czas. Skoro on pracuje to mogłaby ugotować obiad, przygotować jakax niespodziankę na wieczór itp.

A ty już się szykujesz żeby obiady robić fagasowi ja jako potwór nawet o tym nie myślę a ty jako madka myślisz 

Edytowano przez Anabelle

2 minuty temu, Get Out napisał:

Skoro to takie proste i ci odpowiada , to wprowadź to w życie. 😆

Najpierw trzeba znaleźć kobietę.

6 minut temu, Dwa spełnienia tak tak napisał:

A po uj jej te wszystkie gry na PS 4 i dostęp do wszystkich cyfrowych żeby pokój sobie tym wytapetować, to dziecinne . 😁

Przed chwilą, Anabelle napisał:

A ty już się szykujesz żeby obiady robić ja jako potwór nawet o tym nie myślę a ty jako madka myślisz 

Prawie codziennie robie obiady.

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

A to tak kobieca energii to nie leżeć na kanapie nawet jak majom na gosposie to powinna się chociaż myc i ćwiczyć bo oklapnie no ale jak widziałem tiktoka to wszystko zrobiom w tym siebie to mogom i 6,5h leżeć byle miała pomysł na wieczór 

No to ci powiem z giełdom gdybym wtedy kupił jak kupiłem leżał na kanapie i tylko patrzyl w wykresy nic nie robiąc było by teraz 2mln

Robiłem kombinowalem i straciłem pieniądze 

Najpierw w ogóle związek potem dziecko najpierw jakiś musi być zainteresowany potem obiady taka kolejność jest nie 

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Najpierw trzeba znaleźć kobietę.

Najpierw pieniądze i dopiero wdrożenie tego co chciał w życie. 10 k miesięcznie mało i gdzie zarobi siedząc tutaj przez większość doby wątpliwe. 😆

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Prawie codziennie robie obiady.

Ja zrobiłam ostatnio bułki drożdżowe o smaku mandarynkowym

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się