Mgła 248 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: zwlasza na wigilii, wyobrazam sobie lekarzy na dyzurze, co przyjmują te same osoby co roku karetką z przejedzenia Kolejna próba wydostania się spod dyktatury teściowej i znowu za mało oścista ryba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 368 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Wypluj za ramię i odpukaj To niczego nie zmieni , bo nie mam mocy uzdrawiania homo sapiens. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 24 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Mgła napisał: Jak na "dziecko" to się potrafi utrzymać, to nie jest niedojrzały mental co z mamą żyje na jej koszt odkąd szkoła skończona. Wiesz co by się stało u mnie są dwie wersje Pierwsza wyprowadzam się mając 18 na wynajem wszystko wydaje na życie matka w tym czasie traci mieszkanie które nie jest wykupione zostaje bezdomnom Druga lekko madrzejsza ja akurat się uczyłem do 25 kupuje kawalerke idę na niom matce może starcza może nie ewentualnie popelnia sam.obójs.two jeśli nie dogladam Jeszcze trzecia alternatywa wersja matka całkiem fiksuje system jom ubezwłasnowolnia i zabiera mieszkanie 50m2 na dps za opiekę Do czego pije czasem dojrzaly mental to zostać z rodzicami bo mieszkanie to setki tysięcy złotych a przy okazji mozna oszczędności Dla mnie zostawic matke stracić spadek samemu się nie dorobic niczego przez koszt wynajmu to nie jest dojrzaly mental Jest pensja człowiek się utrzyma tu nie trzeba niczego nikomu udowodnić tylko że to do niczego nie prowadzi jak widać zresztą u malowanego baby i tak się nie ozenil w czasie gdzie inny doczekal spadku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 393 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, Get Out napisał: Bo w coraz ciaśniejszej klatce siedzi. Mózg mu się chyba też kurczy przy okazji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 368 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Jakie wiadro u mnie? Weź leki i nie pij. Lepiej żeby nie mieszała leków z alko . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgłoszone 4 Napisano 7 godzin temu nie mozna sobie glupot napisac do botow ktore sa w wiekszosci k.rwami no kto by pomyslal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 368 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Mózg mu się chyba też kurczy przy okazji. Odwrotność ewolucji wtedy zamiast rozwoju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 248 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Get Out napisał: To niczego nie zmieni , bo nie mam mocy uzdrawiania homo sapiens. O Ty! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 8 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Lepiej żeby nie mieszała leków z alko . I niech siedzi pijana w domu bo ją znowu w parku bezdomny wуrսcha. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 433 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Get Out napisał: To już rutyna u jednych i drugich jak szablony. Na ostrych dyżurach dochodzi do dantejskich scen że można nożem nawet oberwać. kiedys zrobilem awanti babsku bo wziąlem numerek do rejestracji a ta do mnie ze bez wypelniinego formularza nie przyjmuje i musialem kolejke zwolnic. a formularz lezal gdzies w kącie i zero informacji ze kazdy ma go wypelnic. gdbym mial scyzoryk to kto wie...ludzie są tak tępi ze to czache rozwala, to co dla babska jest oczywiste, bo sama tam te formularze polozyla nie jest oczywiste dla innych, ktorzy raz ma 10 lat przyjdą. Edytowano 7 godzin temu przez Nemesio Cervantes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgłoszone 4 Napisano 7 godzin temu Puchacz a ty idz pucowac sie z lezaczkiem zeby na jego tle sie wydawalo ze rosniesz zwiedlaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pedalski_Głosik 132 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Majonezie napisał: I niech siedzi pijana w domu bo ją znowu w parku bezdomny wуrսcha. No, przykra sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 368 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Mgła napisał: O Ty! No ja nie mogę ingerować ani w rozwój ani w destrukcję tego gatunku , bo mają wolną wolę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 248 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Dwa spełnienia tak tak napisał: Wiesz co by się stało u mnie są dwie wersje Pierwsza wyprowadzam się mając 18 na wynajem wszystko wydaje na życie matka w tym czasie traci mieszkanie które nie jest wykupione zostaje bezdomnom Druga lekko madrzejsza ja akurat się uczyłem do 25 kupuje kawalerke idę na niom matce może starcza może nie ewentualnie popelnia sam.obójs.two jeśli nie dogladam Jeszcze trzecia alternatywa wersja matka całkiem fiksuje system jom ubezwłasnowolnia i zabiera mieszkanie 50m2 na dps za opiekę Do czego pije czasem dojrzaly mental to zostać z rodzicami bo mieszkanie to setki tysięcy złotych a przy okazji mozna oszczędności Dla mnie zostawic matke stracić spadek samemu się nie dorobic niczego przez koszt wynajmu to nie jest dojrzaly mental Jest pensja człowiek się utrzyma tu nie trzeba niczego nikomu udowodnić tylko że to do niczego nie prowadzi jak widać zresztą u malowanego baby i tak się nie ozenil w czasie gdzie inny doczekal spadku Tzn nie tyle mi chodziło o mieszkanie z rodzicem, ile o życie na jego koszt tak w 100% i ani próby zmiany tego stanu rzeczy mimo że zdrowy byk, a są tacy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 513 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Dwa spełnienia tak tak napisał: Wiesz co by się stało u mnie są dwie wersje Pierwsza wyprowadzam się mając 18 na wynajem wszystko wydaje na życie matka w tym czasie traci mieszkanie które nie jest wykupione zostaje bezdomnom Druga lekko madrzejsza ja akurat się uczyłem do 25 kupuje kawalerke idę na niom matce może starcza może nie ewentualnie popelnia sam.obójs.two jeśli nie dogladam Jeszcze trzecia alternatywa wersja matka całkiem fiksuje system jom ubezwłasnowolnia i zabiera mieszkanie 50m2 na dps za opiekę Do czego pije czasem dojrzaly mental to zostać z rodzicami bo mieszkanie to setki tysięcy złotych a przy okazji mozna oszczędności Dla mnie zostawic matke stracić spadek samemu się nie dorobic niczego przez koszt wynajmu to nie jest dojrzaly mental Jest pensja człowiek się utrzyma tu nie trzeba niczego nikomu udowodnić tylko że to do niczego nie prowadzi jak widać zresztą u malowanego baby i tak się nie ozenil w czasie gdzie inny doczekal spadku I sobie wytłumaczył bycie maminsynkiem swoim geniuszem. Masz talent do tłumaczenia sobie samemu własnych ulomności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1187 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, Get Out napisał: To akurat optymistyczny scenariusz, bo często kupują sznur w Castorama i szukają mocnej gałęzi. Moj kolega byl w takiej sytuacji. Ta jego żona to zaplanowała wszystko by go z domu wyrzucić. Masakra ale on sie nie wieszał tylko wynajął pokoj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 393 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: kiedys zrobilem awanti babsku bo wziąlem numerek do rejestracji a ta do mnie ze bez wypelniinego formularza nie przyjmuje i musialem kolejke zwolnic. a formularz lezal gdzies w kącie i zero informacji ze kazdy ma go wypelnic. gdbym mial scyzoryk to ktp wie...ludzie są tak tępi ze to czache rozwala, to co dla babska jest oczywiste, bo sama tam te formularze polozyla nie jest oczywiste dla innych, ktorzy raz ma 10 lat przyjdą. Z tego co się orientuje na wszystkich ostrych dyzurach trzeba formularz wypełnić. No ale wiem to od niedawna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1187 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Get Out napisał: Lepiej żeby nie mieszała leków z alko . To jest dla niej jakis ratunek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 368 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: kiedys zrobilem awanti babsku bo wziąlem numerek do rejestracji a ta do mnie ze bez wypelniinego formularza nie przyjmuje i musialem kolejke zwolnic. a formularz lezal gdzies w kącie i zero informacji ze kazdy ma go wypelnic. gdbym mial scyzoryk to kto wie...ludzie są tak tępi ze to czache rozwala, to co dla babska jest oczywiste, bo sama tam te formularze polozyla nie jest oczywiste dla innych, ktorzy raz ma 10 lat przyjdą. Tam dochodzi do zmęczenia i u zatrudnionych i u potencjalnych pacjentów, a zarobki nie motywują żeby się starać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 433 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, Mgła napisał: Kolejna próba wydostania się spod dyktatury teściowej i znowu za mało oścista ryba myslisz ze to planowane przejedzenie? by sobie polezec w szpitalu..ehh ludzie brzytwy chwytają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 8 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: To jest dla niej jakis ratunek Nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 366 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, zgłoszone napisał: nie mozna sobie glupot napisac do botow ktore sa w wiekszosci k.rwami no kto by pomyslal Myśle, że zazdrość przemawia przez ciebie. Dam ci dobrą radę - Omijaj mnie i podlecz się lub przestań pić. Edytowano 7 godzin temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1187 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Majonezie napisał: Nie ma. Tak myślałam ale jakby w kaftan i podleczyli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 368 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: To jest dla niej jakis ratunek E tam z NFZ to roślinę zrobią jeżeli już przechwycą ją , bo tak najtaniej jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 433 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, zgłoszone napisał: nie mozna sobie glupot napisac do botow ktore sa w wiekszosci k.rwami no kto by pomyslal oprocz wstrzemieźliwosci plciowej musisz byc uprzejma i nie obrazać, bo cie bozia nie wpusci... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 24 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: I sobie wytłumaczył bycie maminsynkiem swoim geniuszem. Masz talent do tłumaczenia sobie samemu własnych ulomności. Moja mama miała 360 renty na początku jak miałem 18 to 500, zapłaciła by czynsz i zdechla z głodu, dla 1 osoby na 50m2 nic się nie należy. Mieszkanie wtedy chyba nie było jeszcze wykupione teraz dawno już jest. Groziła mi że się powiesi jak się wyprowadze albo kupie mieszkanie. Wszystko jest fajne gdy rodzic nie jest obciążeniem a spadek zabezpieczony. Według mnie pójście na swoje było by niedojrzale i głupie a tak mieszkanie + 270tys (że straciłem 250 już z tej puli to inna bajka ale mogło być lepiej ochronione w każdym razie ta kwota przez chwilę istniała np telewizor z niej stoi do dzisiaj tzw setup 40tys) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgłoszone 4 Napisano 6 godzin temu Dzieki za atencje od was skorwysyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 368 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tak myślałam ale jakby w kaftan i podleczyli? W prywatnych tak , ale w państwowych będą faszerować silną farmakologię żeby spokój był. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 8 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tak myślałam ale jakby w kaftan i podleczyli? Musiałaby chcieć wyzdrowieć ale tak jest jej dobrze i będzie stale pogrążała się w szaleństwie. Jak to się skończy to nawet nie chcę wiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1187 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, zgłoszone napisał: nie mozna sobie glupot napisac do botow ktore sa w wiekszosci k.rwami no kto by pomyslal Pisz sama do siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach