Dwa spełnienia tak tak 25 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, zgłoszone napisał: zwalcie sobie stare opuszczone pisdzielce ktorych kazdy w zyciu osssrał. Ja zwalilem i pisze na chłodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 433 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Mam na szczęście znikomą z nimi styczność, a słyszę że teraz są bardziej niż kiedykolwiek od wypisywania recept, nie leczenia. Wykłady mają okrojone. Nam najlepiej w takim razie zpobiegać, nie oszczedzać na tym. roznie z tym jestz raczej tak jak wszedzie, 90% matolow zlych na caly swiat, bo malo zarabiają a ktos im obiecal ze jak skonczą medycyne ro beda yachtami pod szpital cumować... no coz,.jak ktos jest tępym debbilem to nie wie, ze duzo zarabia tylko ten co duzo pracuje nie ten ktory uwaza, ze mu sie nalezy. jak psu buda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 394 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: traz tez juz wiem, ale kazdy ćwiercmozg by pomyslal aby na szybie okienka kartke powiesic zeby wypelnic a najlepiej jeszcze wydrukowac przyklad, tak jak w urzędach miejskich. to jest tylko 10minut pracy. wiec jestem pewny ze oni robią to specjalnie, by ludzi wqrviac by afery robic i w ten sposob wymuszac podwyzki. nie widze innego powodu.. W sumie tam gdzie ja byłam a było to w kilku miejscach zawsze było napisane drukowanymi dużymi literami żeby przed pobraniem numerka wypełnić formularz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1189 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Dla rodziców tacy to też często kula u nogi i nawet jak ma rentę, to jest głodowa stawka i czasami ratowanie jest nieopłacalne. Skoro to ich dziecko to myślę że inaczej na to patrzą w sensie nie myślą czy to opłacalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 248 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ja receptę załatwiam przez profil zaufany. U lekarza rodzinnego byłam 5 lat temu Do dentysty i ginekologa chodzę prywatnie. Kto bogatemu zabroni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 368 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: traz tez juz wiem, ale kazdy ćwiercmozg by pomyslal aby na szybie okienka kartke powiesic zeby wypelnic a najlepiej jeszcze wydrukowac przyklad, tak jak w urzędach miejskich. to jest tylko 10minut pracy. wiec jestem pewny ze oni robią to specjalnie, by ludzi wqrviac by afery robic i w ten sposob wymuszac podwyzki. nie widze innego powodu.. Tak ale weź pod uwagę , że osoby odpowiedzialne za to są po studiach wyższych, a ta grupa ma tendencję żeby ciężko myśleć jakby opóźniona była. Są wyjątki ale to marginalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 25 Napisano 12 godzin temu Gowniaka można zrobić 800+ będzie ciotka by kupowala różne rzeczy czynsz za fřajer przy 3 osoby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pedalski_Głosik 132 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, zgłoszone napisał: zwalcie sobie stare opuszczone pisdzielce ktorych kazdy w zyciu osssrał a tu szukaja ukojenia xD Jaka przenikliwa analiza psychologiczna. Masz nieodkryty talent, jesteś nieoszlifowanym diamentem. Powinnaś kształcić się w tym kierunku. Psychologia, terapia albo coś zbliżonego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 8 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak tak napisał: Gowniaka można zrobić 800+ będzie ciotka by kupowala różne rzeczy czynsz za fřajer przy 3 osoby Gdybyś zrobił ośmioro dzieci to by ci dali 6400+ i byś żył jak carewicz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 394 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Dwa spełnienia tak tak napisał: Gowniaka można zrobić 800+ będzie ciotka by kupowala różne rzeczy czynsz za fřajer przy 3 osoby Zrób sobie taki opis na sympati. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 368 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Skoro to ich dziecko to myślę że inaczej na to patrzą w sensie nie myślą czy to opłacalne. No nie wiem jak starego z nożem ganiała to nastroje mogą nie być przyjazne. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 394 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Majonezie napisał: Gdybyś zrobił ośmioro dzieci to by ci dali 6400+ i byś żył jak carewicz. Wiedziałam że to twoje konto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 433 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: W sumie tam gdzie ja byłam a było to w kilku miejscach zawsze było napisane drukowanymi dużymi literami żeby przed pobraniem numerka wypełnić formularz. to bylo na banacha, jakies 2,3 lata temu. tam sie dantejskie sceny dzieją. albo pojechalem z bąblem, wysoka temp, rzygal jak kot, miske na wymioty zabralem i ... czekalismy 6h by sie dowiedziec ze to nic takiego, wyzygal juz sie i wystarczylo by tylko wode pil. bialy kitel dziala na mnie jak plachta na byka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 25 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Zrób sobie taki opis na sympati. To oferta tylko dla dumbusi myślę że by była swietnom mamom i się trochę odchamila i dorosła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 366 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak tak napisał: To oferta tylko dla dumbusi myślę że by była swietnom mamom i się trochę odchamila i dorosła Dumbo sama potrzebuje pomocy, ty również. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 8 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Wiedziałam że to twoje konto. Też wiedziałem, że to moje konto. Jest remis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 394 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: to bylo na banacha, jakies 2,3 lata temu. tam sie dantejskie sceny dzieją. albo pojechalem z bąblem, wysoka temp, rzygal jak kot, miske na wymioty zabralem i ... czekalismy 6h by sie dowiedziec ze to nic takiego, wyzygal juz sie i wystarczylo by tylko wode pil. bialy kitel dziala na mnie jak plachta na byka... A wiesz że ja też wlasnie mówiłam o szpitalu na banacha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 12 Napisano 12 godzin temu I Ty Madzia przeciwko mnie …… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1189 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Zrób sobie taki opis na sympati. I niech doda warszawa Śródmieście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1189 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, Get Out napisał: No nie wiem jak starego z nożem ganiała to nastroje mogą nie być przyjazne. Tacy powinni być w ośrodku zamkniętym przypięci pasami do łóżka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 8 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: I niech doda warszawa Śródmieście Leżak nigdy w Warszawie nie był, może raz na wycieczce z klasą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 394 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Majonezie napisał: Też wiedziałem, że to moje konto. Jest remis Remis to by był jakbyś zgadł moje konta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 433 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Tak ale weź pod uwagę , że osoby odpowiedzialne za to są po studiach wyższych, a ta grupa ma tendencję żeby ciężko myśleć jakby opóźniona była. Są wyjątki ale to marginalne. ja mysle, ze to wszystko jest celowe... taka cwana gra, napatrzyli sie w tv, ze podobno lekarze zarabiaja setki tysiecy miesiecznie wiec uwazają, ze tym na dyzurach tez sie nalezy i to jest ma zasadzie strajku wloskiego. pamietasz afere ze skórkami? bez dyzurnych lekarzy, lasych na kase nie byloby skórek. wszystko zwalili na obsluge karetek ale to lekarze są po studiach a nie ratownicy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 368 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: I niech doda warszawa Śródmieście Ta i pomyślą, że powstał jakiś naśladowca Pękаlskiego Leszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 12 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, jukon choroszcz welcome napisał: Co się dziwisz, myślałaś, że kumpelstwo dla niej ważniejsze niż kilka komplementów od ciężkiego umysłowo makaroniarza Dla niej kutangi się tylko liczą Nie wtrącaj się odpadku. Z Madzią rozmawiam, nie z tobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 368 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tacy powinni być w ośrodku zamkniętym przypięci pasami do łóżka Dopiero jak się coś stanie poważnego . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 8 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Remis to by był jakbyś zgadł moje konta. To twoje konto. Zgadłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1189 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Majonezie napisał: Leżak nigdy w Warszawie nie był, może raz na wycieczce z klasą... Skąd wiesz? Przecież kiedyś bylo pochmurno ale on w kuchni jeden promyk słońca miał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 12 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, jukon choroszcz welcome napisał: Alkoholico to nie twój prywatny bar, w którym chlejesz i każdy sobie komentuje co chce Baba jędza…bardzo zła… polecam to ćwiczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 366 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, G. Swenson napisał: I Ty Madzia przeciwko mnie …… Nigdy nie byłam przeciwko tobie, ale niepotrzebnie obrażasz Makarona i się denerwujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach