xDxDxDxD 393 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Majonezie napisał: Odbуt Podniecasz się tym że potrafisz obejść cenzurę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 10 Napisano 7 godzin temu Mam wywalone w was, poproszę Magdalenę o stanowisko. Nie zmuszaj mnie do ostateczności …..: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 8 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Podniecasz się tym że potrafisz obejść cenzurę? Piszesz przez sen? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 10 Napisano 7 godzin temu Pamiętasz co mówiłam że kobra królewska jest mojà IDOLKÀ. A dlaczego … ssss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgłoszone 4 Napisano 7 godzin temu Magdaleeeeeeno Gina cię woła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 393 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Majonezie napisał: Piszesz przez sen? Kúrwa mać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 33 Napisano 7 godzin temu Ten awatar wygląda jak roki denis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon choroszcz welcome 29 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, G. Swenson napisał: Mam wywalone w was, poproszę Magdalenę o stanowisko. Nie zmuszaj mnie do ostateczności …..: A co ty możesz napiszesz ze jej monż to fejczur? To wszyscy wiedzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 18 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Kúrwa mać. Miałaś spać już zamiast kսrwić na kafe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 24 Napisano 7 godzin temu Te znajomości elki som takie nudne 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 10 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, jukon choroszcz welcome napisał: A co ty możesz napiszesz ze jej monż to fejczur? To wszyscy wiedzą Przede wszystkim jej nie obrażam i nie mam zamiaru, tylko wzywam do wyjaśnienia. Leszczu, że się tak pozwolę po prostacku wypowiedzieć. mam przebłyski … Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 393 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, carewicz rzeczywistości napisał: Miałaś spać już zamiast kսrwić na kafe. Widzę że u podmieniłeś, też tak zawsze robiłam. Hmm coś mi tu nie gra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 3 Napisano 7 godzin temu 13 minut temu, draże korsarze napisał: Madzia se pewnie w brodę pluje ‚a na kiego chu… mnie był ten sojusz’ Musi komuś włazić w d., bo z całą resztą się pokłóciła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 33 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, carewicz rzeczywistości napisał: Miałaś spać już zamiast kսrwić na kafe. Ona nigdy nie śpi zawsze trzyma kredens i się budzi jak świnia na trufle gdy ktokolwiek wspomni o elzbieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 10 Napisano 7 godzin temu Haaa hahaha a kółko jedno się niekręci….. niczym w wózku sklepowym …. Jestem uczuciowa wózek emotikon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buuuu 14 Napisano 7 godzin temu A jeszcze dosłownie kilka dni temu salówka wyzywała makarona od upośledzonych alkoholików xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 33 Napisano 7 godzin temu Dobrze ze wozek kaleki się kręci. Stare to a głupie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon choroszcz welcome 29 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, G. Swenson napisał: Przede wszystkim jej nie obrażam i nie mam zamiaru, tylko wzywam do wyjaśnienia. Leszczu, że się tak pozwolę po prostacku wypowiedzieć. mam przebłyski … Póki co spjērdoliłå a rano będzie udawać zaskoczoną, że nic nie widziała więc idź spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 10 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Dobrze ze wozek kaleki się kręci. Stare to a głupie. Bo to ha haaaa ha kojarzysz jak jesteś w markcie i jedeno kółko się niekręci… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 393 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: Ona nigdy nie śpi zawsze trzyma kredens i się budzi jak świnia na trufle gdy ktokolwiek wspomni o elzbieta Czymam kredens, baba jędza jaja księdza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 33 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Bo to ha haaaa ha kojarzysz jak jesteś w markcie i jedeno kółko się niekręci… Tylko plebs w marketach kupuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 10 Napisano 7 godzin temu Magda widziałam że jedną minutę temu odpisałaś komuś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon choroszcz welcome 29 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, zgłoszone napisał: Magdaleeeeeeno Gina cię woła Jest na temacie obok i udaje, że nie widzi 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 18 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Widzę że u podmieniłeś, też tak zawsze robiłam. Hmm coś mi tu nie gra. Drogi Watsonie robisz postępy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 33 Napisano 7 godzin temu Magdaleny trufla jest seks jak owies. Właśnie się wybudziła ze świńskiego snu i precluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 366 Napisano 6 godzin temu 37 minut temu, G. Swenson napisał: Wiedz też, że nigdy na ciebie złego słowa nie powiem, ponieważ nie w moim stylu jest nagabywać na osobę, do której masz chwilowy gniew. Czym ci zawiniłam pytam więc? Piszesz z półgłówkami, moje posty (interpersonalne) dotyczące naszej znajomości olewasz. tak się robi? No i? Co chcesz zyskać tym tematem? Hejt? Masz go i mam go ja. Więc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 33 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: No i? Co chcesz zyskać tym tematem? Hejt? Masz go i mam go ja. Więc? Koniec przyjaźni dwóch wielkich przyjaciółek gardzacych motłochem. Fak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 18 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Koniec przyjaźni dwóch wielkich przyjaciółek gardzacych motłochem. Fak. Przecież tu absolutnie wszyscy gardzą motłochem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 10 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: No i? Co chcesz zyskać tym tematem? Hejt? Masz go i mam go ja. Więc? Do ciebie się NIGDY nie przyprułam. Odpowiedź do rzeczy, a nie jak Filip z konopii mi tu wyskakujesz z hejtem. Zawsze go też miałam, ale Gdy ja ci okazywałam wsparcie a ty mnie równasz z ziemią bo makaroniara hejterska coś tam napisała. Zważ na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 366 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, carewicz rzeczywistości napisał: Drogi Watsonie robisz postępy Nie piszesz już z nicku Śliwka w Majonezie? Może zmień na Śliwka w czekoladzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach