Dwa spełnienia tak tak 24 Napisano 6 godzin temu Chyba się wystawie na sprzedaż od zeta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon choroszcz welcome 29 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: Koniec przyjaźni dwóch wielkich przyjaciółek gardzacych motłochem. Fak. A wszystko przez zarośniętego niedojèbànègo Forestera 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 366 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, carewicz rzeczywistości napisał: Przecież tu absolutnie wszyscy gardzą motłochem. I mopsiarzami. Oraz wielkim babami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 18 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak tak napisał: Chyba się wystawie na sprzedaż od zeta Wow, w paszczu za dychę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 366 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak tak napisał: Chyba się wystawie na sprzedaż od zeta Nikt cie nie weźmie nawet za darmo. Bo po co komu dodatkowy garb i kłopoty? Życie jest wystarczająco ciężkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 393 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, carewicz rzeczywistości napisał: Drogi Watsonie robisz postępy Mów mi tu szybko kim jesteś bo zaczynasz brzmieć podejrzanie znajomo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 10 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nikt cie nie weźmie nawet za darmo. Bo po co komu dodatkowy garb i kłopoty? Życie jest wystarczająco ciężkie Kobieto, i Ty odpisujesz temu upoślakowi, a omijasz meritum sprawy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 366 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Mów mi tu szybko kim jesteś bo zaczynasz brzmieć podejrzanie znajomo. A po co ci ta wiedza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgłoszone 4 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Dwa spełnienia tak tak napisał: Chyba się wystawie na sprzedaż od zeta Kup se psa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 18 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, zgłoszone napisał: Kup se psa Chyba sսkę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 33 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, G. Swenson napisał: Do ciebie się NIGDY nie przyprułam. Odpowiedź do rzeczy, a nie jak Filip z konopii mi tu wyskakujesz z hejtem. Zawsze go też miałam, ale Gdy ja ci okazywałam wsparcie a ty mnie równasz z ziemią bo makaroniara hejterska coś tam napisała. Zważ na to Konopi jedno i Mira fiori jelopie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon choroszcz welcome 29 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Kobieto, i Ty odpisujesz temu upoślakowi, a omijasz meritum sprawy? Następuje klasyczne rozmydlenie tematu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 393 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, carewicz rzeczywistości napisał: Wow, w paszczu za dychę? W żopu za 2 dychy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 18 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Mów mi tu szybko kim jesteś bo zaczynasz brzmieć podejrzanie znajomo. A nie jestem Puchaczem..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 366 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, G. Swenson napisał: Kobieto, i Ty odpisujesz temu upoślakowi, a omijasz meritum sprawy? Ale o co ci chodzi? Zwróciłam uwagę, że obrażasz Makarona i Jeża od chorych psychiczne, piszesz, że jesteś pijana czy tam podbita.. Co chcesz usłyszeć? Idę spać, nie szukaj we mnie wroga i nie napędzaj karuzeli hejtu. Edytowano 6 godzin temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 10 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, jukon choroszcz welcome napisał: Następuje klasyczne rozmydlenie tematu Ja co swoje to powiem. Nie bój się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 33 Napisano 6 godzin temu Bitwa o milowicza. Może mu sweter z grùcho widziergajta. Magdalena go będzie kusić seksem na ambonie a wadżina udawaniem intelektualistki spirytystycznej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgłoszone 4 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, carewicz rzeczywistości napisał: A nie jestem Puchaczem..? Jesteś nickiem który nikogo nie obchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 10 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Ale o co ci chodzi? Zwróciłam uwagę, że obrażasz Makarona i Jeża od chorych psychiczne, piszesz, że jesteś pijana czy tam podbita.. Co chcesz usłyszeć? Idę spać, nie szukaj we mnie wroga i nie napędzają karuzeli hejtu. Magda, tu chodzi o jakąś lojalność, gaworzysz sobie niczym beneficjentką o zadzie Maryny, podczas gdy ja zwątpiłam w Ciebie. A lubię Cię. Nie nakręcam żadnej karuzeli. Przeczytałaś chociaż o co chodzi z tym makaronem? Jak byś widziala tamtą rozmowę to po prostu się odpalił na mnie i mnie obrażał. Czasem się zastanawiam, czy ty w ogóle masz jakieś ludzkie odczucia . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 393 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, carewicz rzeczywistości napisał: A nie jestem Puchaczem..? Nie wiem, raczej nie, na pewno zgłaszamy spamy nie jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon choroszcz welcome 29 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ale o co ci chodzi? Zwróciłam uwagę, że obrażasz Makarona i Jeża od chorych psychiczne, piszesz, że jesteś pijana czy tam podbita.. Co chcesz usłyszeć? Idę spać, nie szukaj we mnie wroga i nie napędzają karuzeli hejtu. Spageteria cie i tak nie wyrøcha a na forume i tak woli jeża, niepotrzebnie poświęciłaś swoją jedyna fankę Wołaj baba jędza teraz Edytowano 6 godzin temu przez jukon choroszcz welcome 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 18 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: intelektualistki spirytystycznej rektyfikowanej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 366 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Magda, tu chodzi o jakąś lojalność, gaworzysz sobie niczym beneficjentką o zadzie Maryny, podczas gdy ja zwątpiłam w Ciebie. A lubię Cię. Nie nakręcam żadnej karuzeli. Przeczytałaś chociaż o co chodzi z tym makaronem? Jak byś widziala tamtą rozmowę to po prostu się odpalił na mnie i mnie obrażał. Czasem się zastanawiam, czy ty w ogóle masz jakieś ludzkie odczucia . Kiedyś miałam. Od pewnego czasu nie mam. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 18 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, zgłoszone napisał: Jesteś nickiem który nikogo nie obchodzi O jakże mi przykro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 10 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, jukon choroszcz welcome napisał: Spageteria cie i tak nie wyrøcha a na forume i tam woli jeża, niepotrzebnie poświęciłaś swoją jedyna fankę Wołaj baba jędza teraz Nie śmiej się bo terapia z babą kędzą naprawiła istnienia dziewcząt z Mowi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 33 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, jukon choroszcz welcome napisał: Spageteria cie i tak nie wyrøcha a na forume i tam woli jeża, niepotrzebnie poświęciłaś swoją jedyna fankę Wołaj baba jędza teraz On i tak ma w sercu i fjucie szynszyle i wspomnienie jej palcy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 10 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Kiedyś miałam. Od pewnego czasu nie mam. Dobranoc Bless. Lalo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 366 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: On i tak ma w sercu i fjucie szynszyle i wspomnienie jej palcy A ty tylko o Szynszyli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon choroszcz welcome 29 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Nie śmiej się bo terapia z babą kędzą naprawiła istnienia dziewcząt z Mowi. Taa na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 366 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Bless. Lalo. Nie nazywaj mnie lalą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach